Zioła ojca Sroki nr 3
-
WIADOMOŚĆ
-
wszystkiego najlepszego w nowym roku moje kochane !!! Oby spełniły się wasze wszystkie marzenia moje skarbunie a w szczególności to jedno :* :* :*
Aganeska, Paolala, D_basiula, Myszusia, KKK100 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, mam pytanie do tych,które brały clo i luteinę.Czy to normalne, ze wczesnie przed miesiączką są bóle miesiączkowe? Takie tępe, ciągnące, duszące? Cykle mam zazwyczaj 31 - 36 dni. Ale pewnie dostanę okresu zaraz po odstawieniu luteiny, którą mam jeszcze na 2 dni. Te bóle to może być powód tego, ze leki mi cykl skracają i się organizm nie może przestawić?
-
Valentina, mój cykl z piciem ziół trwał 36 dni, a ten teraz nadal trwa, dziś mój 14 dzień cyklu więc miejmy nadzieję że za dwa tygodnie się wyjaśni , czy pojawi się okres , czego nie chciałabym, wolałabym ciążę. Ogólnie, wczoraj lub dziś była owilacja, więc liczę na to, że gdyby nawet nie doszło do zapłodnienia, cykl będzie w miarę regularny.
Udało się w cyklu
-
Aganeska wrote:Dziewczyny, mam pytanie do tych,które brały clo i luteinę.Czy to normalne, ze wczesnie przed miesiączką są bóle miesiączkowe? Takie tępe, ciągnące, duszące? Cykle mam zazwyczaj 31 - 36 dni. Ale pewnie dostanę okresu zaraz po odstawieniu luteiny, którą mam jeszcze na 2 dni. Te bóle to może być powód tego, ze leki mi cykl skracają i się organizm nie może przestawić?
kochana miałas cykl po raz pierwszy stymulowany, więc różne nowe objawy mogą się pojawić, ale mam nadzieję, że tam Ci fasol się zagnieżdża, dlatego takie objawy:D kciuakm mocno:) bylas bejb u swojej lekarki na kontroli? buzkiAganeska lubi tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Nie byłam niestety. Po świętach to ona dopiero jutro będzie więc nie widzę już sensu iść w tym cyklu.
Przestraszyłam się trochę wczoraj i wychodząc z domu bralam podpaske. ale byłam w szpitalu w odwiedzinach i kupilam no spe i dopiero po no spie wieczorem mi przeszło. Przedwczoraj test zrobilam tak z ciekawości ale ewidentny negatyw. Na nic dobrego się nie nastawiam tylko ciągle gdy coś poczuje myślę że to jakieś skutki uboczne, zapalenie czy coś... Pisze pewnie mało zwięzłe ale z telefonu korzystam -
Nooo jestes Myszusia:) tobie rowniez:) i aby poród był bajkowy:) i zdrowej córeczki:) i wszystkiego co najlepsze dla Ciebie i dla Was dziewczyny!!!
Nalunia zaglądaj do nas czesciej;)
Dziewczyny zycze Wam żeby kazda z Was tutaj zostala mamą w tym roku:) i ogromu szczescia z kazdej strony!!!
Aganeska, Myszusia, Demeter lubią tę wiadomość
Paolala wrote:Nooo jestes Myszusia:) tobie rowniez:) i aby poród był bajkowy:) i zdrowej córeczki:) i wszystkiego co najlepsze dla Ciebie i dla Was dziewczyny!!!
Nalunia zaglądaj do nas czesciej;)
Dziewczyny zycze Wam żeby kazda z Was tutaj zostala mamą w tym roku:) i ogromu szczescia z kazdej strony!!!
Dzis miałam plamienie i boli mnie jajnik prawy, czasami prawa nerka i tylko prawy cycek. Wczoraj zwijałam się z bólu po południu bo ból miałam w macicy, jajnikach i ten ból promieniował do pachwin, taki piekący, skurczowy jakby.
Z tego co wyczytałam na mądrych forach to najprawdopodobniej zapalenie przydatków a może torbiel. Poczekam do okresu i pójdę do lekarza, chyba że bóle się nasilą to pójdę wcześniej.
-
Myszusia naciesz się mężem bo już niedługo przybędzie Ci roboty
Jak ten czas leci. Niedawno pisałaś o swoich powykręcanych nogach a tu trach bach i 33 tcMyszusia lubi tę wiadomość
-
Myszusia wrzuc nam tu fotke brzusia:D tak ku pokrzepieniu serc:D
U mnie drugi zastrzyk gonadotropin zrobiony:) ciekawe czy cos ruszy;) na razie zyje dylematami czy w kiecce ktorą zamierzam ubrac na slub nie bedzie mi za zimno:PMyszusia lubi tę wiadomość
Paolala wrote:Myszusia wrzuc nam tu fotke brzusia:D tak ku pokrzepieniu serc:D
U mnie drugi zastrzyk gonadotropin zrobiony:) ciekawe czy cos ruszy;) na razie zyje dylematami czy w kiecce ktorą zamierzam ubrac na slub nie bedzie mi za zimno:P
Mocno trzymam kciuki że się uda!!!!!!!!! A to jaką masz sukienke? Pochwal sięWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 21:24
❤❤