Zioła ojca Sroki nr 3
-
WIADOMOŚĆ
-
Agaton !!! super musisz uwierzyć - już nie ma odwrotu !! ))))) czekamy z niecierpliwością na wynik kochana )
-
Violijka, miałam w tym cyklu grzyba, ale owu musiałam mieć jakoś przed... Żadnych oznak nie widziałam, mierzyłam tempetarurę, ale nic nie mogłam z tego odczytać. Później miałam tą infekcję, więc temperatury nie mierzyłam, a jak sie wyleczyłam, to z ciekawości zmierzyłam temp i było 37 stopni, czyli jakbym jednak owu miała, bo temp wzrosła.
Wniosek z tego jeden, nie da się tej naszej płodności ogarnąć, wyliczyć i dokładnie określić, bo ona sobie przychodzi, kiedy chce...
-
agaton Gratulacje Kochana !!! Na bank ciąża!
violijka a może zacznij brać luteinę na wywołanie @?
U mnie nadal nie ma @.. biorę luteinę, żeby @ przyszła.. W tym cyklu się na pewno nie uda. Od następnego będę pić ziółka Ojca Sroki Aaaa.. no i dziś byłam w końcu zrobić badania na boreliozę (162zł...), bo we wrześniu ugryzł mnie kleszcz.. po około 4-5 tyg pojawił sie rumień, więc migiem do lekarza rodzinnego. Dostałam antybiotyki i powiedział mi, że muszę zrobić badania po 90dniach. Wyniki będą we wtorek za tydzień.. Ja już to mówiłam: "Jak nie urok to sraczka.."
❤❤ -
Czesc dziewczynki.
Agaton odebralas wyniki? Strasznie ciekawa jestem.
Myszusia oby to nie bolerioza bo to wredna choroba moj znajomy ma to.
Violijka jak mama?
Nalunia wracasz do formy?
Co u Was nowego bo mi dzis smutno. Bylam u rodzinnego i spodkalam mlodsza kolezanke ze szkoly z dwu letnim synkiem i pomyslalam ze ja juz moglabym miec wiele starsze dziecko -
Dziewczyny!!!
Jakiś tydzień temu składałam CV w hotelu (nie wygląda to jak hotel), podobno trzeba się bardzo napracować (kolesie srają i rzygają pod siebie, słowa koleżanki) ale szczerze, to mam to gdzieś. Praca państwowa, 1700zł na rękę (słowa kumpeli, która też tam pracuje). Gdzie ja taka robotę dostanę? No nigdzie. Dziś byłam tam poprosić ją i powiedzieć jak bardzo mi zależy. Jutro mam dzień próbny.❤❤ -
Olusia nie smutaj :* mnie też dobijają takie spotkania albo fotki na FB małych szkrabów rówiesniczek lub nawet młodszych koleżanek.. wczoraj mi skutnęło 25 lat i niby nic ale tak smutno mi było że nie mam wymarzonego prezentu na urodziny - fasolinki
Ja dalej na L4 - czasami rana pobolewa ale jak się przesilę rękę - ogólnie ok dziękuję .
Myszkooo gratulacje :* jak coś to powiedz że narazie nie planujesz dzieciaczków, byłoby super jakbyś miała przez rok macierzyński !!! będzie dobrze trzymamy kciuki za Ciebie
Agatonku jak wyniki ? Czekamy -
Hej Dziewczyny,
violijka, ciekawe jakby OVF zinterpretowało mój cykl, , chyba by program zwariował
Myszusia, trzymamy kciuki, zeby boreliozy nie było, ale te kleszcze to wredne stworzenia... Daj znać jak wyniki, choć to jeszcze tyle czasu
No i oby Ci się udało pracę dostać i oby nie była taka zła Co to za państwowa praca w hotelu, w którym srają i rzygają pod siebie hehe, zastanawia mnie to Hotel poselski??
Ola, wiem, że to smutne i nie wiem co Ci pwoiedzieć, trzeba się jednak nastawić mimo wszystko optymistycznie i czekać, wyluzować, badać się i na pewno się uda
Nalunia, dobrze, że już lepiej u Ciebie z samopoczuciem.
Życzę Ci jak najrychlejszego zafasolkowania
Ja mam w pracy koleżankę, która ma 25 lat i roczne dziecko Ale raczej jeszcze zadna z moich koleżanek (narazie tylko dwie) mają jedno dziecko. A mam 27 lat, w tym roku 28.
Wyniki będę miała dzisiaj po południ, zaraz własnie po nie jade, ale dzisiaj dwie wyraźne kreski z porannych siuśków, chyba dotarło to do męża trochę, choć się śmiał, że mazakiem dorysowałam
Buziaczki dla Was i uściski:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 15:03
-
AGATONKU wiedziałam wiedziałamm !!!!! )))) super gratulacje ok to teraz o złote wskazówki wszystkie prosimy ))) :*****
-
_ola_ wrote:Teraz to mi sie wydaje ze ciaza to jak wygrana w totka
Idę w czwartek do gina, ciekawe co mi powie i jak to wszystko wygląda, bo ja w ogóle nie jestem zorientowana Gdyby nie wy, to nie wiedziałabym, żeby zrobić to badanie beta
Dziewczyny, nie wiem co Wam doradzić, bo ja nie wiem jak się to stało ;P
Ale podobno ważna jest przy płodności witamina E (awokado, słonecznik, kiełki pszenicy), jecie takie coś?