Zjadaczki bromergonu
-
WIADOMOŚĆ
-
werni wrote:Od dluzszego czasu powiem ze nawet glowa mnie juz nie boli jak go biore
-
werni wrote:Co tam dziewczyny ? Jak sie czujecie ?
U mnie jutro planowana @, ale jakoś nie zapowiada się żeby przyszła, temperatura się utrzymuje, 2 dni temu miałam skok temperatury, a teraz utrzymuje się 37, brzuch troche pobolewa. Robiłam wczoraj bete, ale wyszła negatywna, możliwe, że jednak owulacja u mnie była przesunięta, a ten skok o czymś świadczy, jednak za bardzo się nie nakręcam :)Bromergon obniżył mi prolaktynę, jest dobrze A jak u Ciebie? -
nowatorka wrote:Ja zrobilam test niestety negatywny, teraz czekam na @ i zaczynamy od nowa
Póki nie ma @ jest zawsze nadzieja -
Hej dziewczyny. Nie narzekam na Bromka. Nie mam żadnych ani to żadnych skutków ubocznych. A nawet skończyły się u mnie problemy ze snem i tak jak koleżanka wyżej wysypiam się . Biorę 1 tabletkę na noc. Niedługo minie 3 miesiące jak go biorę. W tym tygodniu będe robiła kontrolę czy mi się w końcu prolaktyna zbila do normy. Miałam 10 krotnie przekroczona ostatnio . Moja znajoma miała od wysokiej prolaktyny guza przysadki mózgowej i klasyfikowania się do operacji. Ale w końcu zaczęła regularnie brać Bromka i obeszło się bez operacji.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2015, 23:06
-
Witaj Karolina. Jestes szczesciara ze nie masz zadnych skutkow ubocznych po bromku
Co do twojej kolezanki to chyba najpierw miala guza przysadki a ten guz podwyzszal poziom prl.
A jak u ciebie z alkoholem? Pozwalasz sobie czasami na lampke wina czy piwko?