Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Namida teścik spokojnie już możesz zrobić. Co do spadku tempki, to u mnie oznacza zawsze okres niestety. I mówię tez o wieczornych tempkach, bo wiczorami po owulacji mam zazwyczaj ok 37,4, a jak mam niższą (mimo że wciąż ponad linią wyższych temp) to juz wiem,że bedzie spadek jakiś, albo okres To samo w druga stronę. Jeśli wieczorem mam wciąż te 36 coś tam, to wiem,że skoku jeszcze nie będzieNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySkierka wrote:Namida teścik spokojnie już możesz zrobić. Co do spadku tempki, to u mnie oznacza zawsze okres niestety. I mówię tez o wieczornych tempkach, bo wiczorami po owulacji mam zazwyczaj ok 37,4, a jak mam niższą (mimo że wciąż ponad linią wyższych temp) to juz wiem,że bedzie spadek jakiś, albo okres To samo w druga stronę. Jeśli wieczorem mam wciąż te 36 coś tam, to wiem,że skoku jeszcze nie będzie
Jeszcze te bóle brzucha, jak na miesiączkę, chyba masz rację. No to dupa blada, nie mam co obsikiwać testWiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2015, 17:33
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry z rana
U mnie w koncu cos sie ruszylo i jezeli dobrze pojelam jak temp. bedzie szla do gory to owu mialam 17 DC ?!
NAMIDA i jak zaznaczasz na zielono ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 07:36
-
Dziewczyny ziola dzialaja bo jajcory mnie bola i tak mnie w dole brzucha ciagnie mam taki nadety.
SKIERKA u Ciebie sie pnie oby tak juz zostalo. Zaczynam rozumiec wykresy...YUPPPPIE !!!!!Skierka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
PICJA no to u Ciebie jak i u SKIERKI action na calego
CIRI poddajesz sie ? Ojjj... to mial fajne Dzien Dobry mezulek
Zapomnialam dodac, ze 17 DC mialam strasznie duzo sluzu oO mieszanego. Doslownie wszystko i kremowy i wodnisty i nawet delikatnie rozciagliwy. Jak to zapisac ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 09:02
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMaxima wrote:PICJA no to u Ciebie jak i u SKIERKI action na calego
CIRI poddajesz sie ? Ojjj... to mial fajne Dzien Dobry mezulek
Zapomnialam dodac, ze 17 DC mialam strasznie duzo sluzu oO mieszanego. Doslownie wszystko i kremowy i wodnisty i nawet delikatnie rozciagliwy. Jak to zapisac ?
Ja bym w uwagach napisala....p%*&€#@€%ęty hahahahaha
Ciri. Moj lekarz nadal naciska na laparoskopie. Byłam w Invikcie w weekend i jestem zachwycona. Okazalo się ze laparoskopia to ostateczność i może po prostu mam długie cykle przy pco i tyle. Dlatego teraz od 17 dc wezmę luteine. Czekam na miesiączkę i po okresie ...nic. Juz teraz olewam system i testy owulacyjne. Tylko temperatura a śluz jak jest juz ewidentny rodzaj i ilość.
Odpuscilam i ochota na seks to jeszcze sie potroila. I jestem na diecie. Niski IG i czuje sie suuuuuper. Bo clostil jakos slabo dzialal nawet przy podwójnej dawce. Miałam monitoring w 10 dniu cyklu i zero jajeczka a ovu mówi ze juz po owulacji ! No nic. Jak się teraz nie uda odpuszczam do sierpnia. Zbadalam AMH. Mam wysokie jak to przy PCOS bo aż 10. Ale chyba lepiej tak niż malutkie....chyba...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 09:33
Maxima lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej mam skomplikowane pytanie... mialam dzis wstawanie w nocy i nie wiem ktora tempka bylaby wiarygodniejsza bo rozbieżności spore... az sie zastanawiam czy nie olac dzisiejszej...
A wiec polozylam sie wczoraj po 22 i ok 23 zasnelam o 1:30 musialam wstac zawiezc meza do pracy i postanowilam zmierzyc odrazu temp choc wiedzialam ze troche za krotki sen ale chciałam tak dla porownania wyszla 36,62 ni i oczywiście z racji ze mierzylam 4h wczesniej musialabym jeszcze 0,4 dodac...
Po 2 bylam znow w lozku i nim zasnelam minela juz 3:30 oczywiscie o 5:30 juz nawet budzika nie slyszalam wiec zmierzylam temp o 7:40 jak sie przebudzilam i wyniosła 36,49 no i oczywiscie z racji tego ze bylo to przeszlo 2h pozniej musialabym odjac 0,21
Nie wiem czy ktorakolwiek z tych temp moglaby byc wiarygodna czy lepiej sobie je dzis odpuscic i dopiero jutrzejsza przyjac znow... -
Roxa ja bym odpuściła Taka tempka i tak jest mało wiarygodna.
Picja czasem warto pogadać z innymi lekarzami. Ja znam masę dziewczyn, które zachodzą w ciąże przy pco, więc zobaczysz...Tobie też się uda
Ciri a czemu mąż ma awersję do sexiku?
Maxima to jak u mnie ten agnus castus. ten cykl mam zupełnie inny niż wcześniejsze od porodu (czyli od kiedy przestały być regularne). Mam nadzieję,że niebawem zzieleniejeszMaxima lubi tę wiadomość
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny... chyba odpuszczę, bo w sumie jest zbyt duża rozbieżność, a oczekuję skoku, bo w piątek wieczorem był zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka, także jakoś tak mniej więcej wczoraj powinnam była mieć owulację... poczekam do jutra i zobaczę jak jutro po normalnej nocy będzie wyglądała sytuacja... No i jutro mam też wizytę u mojego "zwykłego" gina na kontrolną cytologię to może odrazu zrobi mi usg bo w sumie zawsze robił, to będę miała pewność...