Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale te kupy będą. Ciągle! I ciągle! I wciąż i wciąż:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez wole. Wciaz i wciaz. Mam kota on tez robi wciaz i wciaz i bardziej smierdza niz moje po grochowce.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To nie dodajesz majeranku:)?

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na mnie nie dziala ;P

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki :)
    Tak na chwilkę zajrzałam do Was popijając kawkę poranna,hahaha :) (zabiją mnie te nocki)
    Ciri,z takim wkurwem to kto wie kochana,czy Ty jednak nie zafasolkowałaś :) A zawsze masz taki pms? Bo ja miałam kiedyś podobnie. Tak z tydzień przed @ mogłabym gołymi rękami zamordować :) ale po tym niepokalanku jest mi bez kitu duuuużo lepiej i lżej-psychicznie nawet. Może spróbuj,co Ci szkodzi.

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ho ho ho Ciri. To ja tu kilka stron wstecz machnęłam i co???? A tu metaliczny posmak,po coli niedobrze,brzuch boli i opieprz,że testować nie chce :) Ale się Picja i Skierka wzieły za Ciebie :)
    Testuj,testuj.co ma być to będzie a lepiej wiedzieć troszkę wcześniej . A wykres śliczny-niech taki pozostanie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupilam 4 testy ciazowe. Ale wiecie co najpierw zadzwonie do gina i umowie sie na wizyte i zapytam te panie tam czy przypadkiem nie podadza mi wynikow tarczycy. Bo cos mi sie wydaje ze sa za wysokie a tylko on powiedzial ze w normie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blahaha zaginely moje wyniki badan... Wizyte mam dopiero na 10 sierpnia. Ale zastanawiam sie czy jak bede miala wyniki badan czy nie podleciec po prostu i nie skonsultowac ich po okresie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo i.... TSH 2,600 :( Chyba na zbicie musze sie udac do lekarza...

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Kupilam 4 testy ciazowe. Ale wiecie co najpierw zadzwonie do gina i umowie sie na wizyte i zapytam te panie tam czy przypadkiem nie podadza mi wynikow tarczycy. Bo cos mi sie wydaje ze sa za wysokie a tylko on powiedzial ze w normie.
    Ja mam 3,2

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I nie zbijali Ci?

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, bo w styczniu miałam 1,7 a to ponad 3 mi wyszło teraz w trakcie owulacji, u lekarza byłam dopiero teraz po teście i juz nic na razie nie bede brać...Nie jestem jakims nawiedzonym ekologiem, ale prolaktyne miałam wysoka i wmuszali mi bromergon- ja się zawzięłam i zbiłam niepokalankiem...a o bromergonie nie chcę słyszeć. mi lekarz powiedział, ze zobaczymy z ta tarczycą, bo w ciazy to wszystko podwyższa sie i tsh i prolaktyna i cholesterol. Ba- prolaktyna nawet dobrze jak w ciazy wyżej...

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NOoo wiem... wlasnie sie zastanawiam czy isc z tym czy poczekac jeszcze.... NIe wiem w sumie...Tragicznie nie jest... ale dobrze tez nie

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NOoo wiem... wlasnie sie zastanawiam czy isc z tym czy poczekac jeszcze.... NIe wiem w sumie...Tragicznie nie jest... ale dobrze tez nie

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesli chodzi o tsh i hormony to uderzaj od razu do endokrynologa albo ginekologa-endokrynologa. Dla wiekszości ginekologów zawsze będzie " w miarę w normie" :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj powiedzial ze wszystko idealnie. Ale na razie chyba sobie daruje. Moze jak mojemu zacznie sie chciec starac to mu wyskocze z tekstem... teraz to musisz poczekac az ja sie wylecze...
    Boze jaki mam wredny humor

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie wróciłam od gina i niestety nie dowiedziałam sie niczego :/ pani doktor po obejrzeniu moich wyników dala mi namiary na endokrynologa i to wszystko :(

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przynajmniej dala Ci namiary a nie tak jak moj powiedzial ze Wszystko jest ok i dopiero z forum sie dowiedzialam ze powinnam o to zapytac...

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mój powiedział ż emam na pierwsza wizyte przyjsc za 2 i poł tyg....a ja widze ze wiele dziewczyn ma juz usg z pęcherzykiem....czemu nie kazał przyjsc szybciej:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i czemu mnie dziś nic nie boli:(

‹‹ 243 244 245 246 247 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ