Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki
Tak na chwilkę zajrzałam do Was popijając kawkę poranna,hahaha (zabiją mnie te nocki)
Ciri,z takim wkurwem to kto wie kochana,czy Ty jednak nie zafasolkowałaś A zawsze masz taki pms? Bo ja miałam kiedyś podobnie. Tak z tydzień przed @ mogłabym gołymi rękami zamordować ale po tym niepokalanku jest mi bez kitu duuuużo lepiej i lżej-psychicznie nawet. Może spróbuj,co Ci szkodzi. -
Ho ho ho Ciri. To ja tu kilka stron wstecz machnęłam i co???? A tu metaliczny posmak,po coli niedobrze,brzuch boli i opieprz,że testować nie chce Ale się Picja i Skierka wzieły za Ciebie
Testuj,testuj.co ma być to będzie a lepiej wiedzieć troszkę wcześniej . A wykres śliczny-niech taki pozostanie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Kupilam 4 testy ciazowe. Ale wiecie co najpierw zadzwonie do gina i umowie sie na wizyte i zapytam te panie tam czy przypadkiem nie podadza mi wynikow tarczycy. Bo cos mi sie wydaje ze sa za wysokie a tylko on powiedzial ze w normie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie, bo w styczniu miałam 1,7 a to ponad 3 mi wyszło teraz w trakcie owulacji, u lekarza byłam dopiero teraz po teście i juz nic na razie nie bede brać...Nie jestem jakims nawiedzonym ekologiem, ale prolaktyne miałam wysoka i wmuszali mi bromergon- ja się zawzięłam i zbiłam niepokalankiem...a o bromergonie nie chcę słyszeć. mi lekarz powiedział, ze zobaczymy z ta tarczycą, bo w ciazy to wszystko podwyższa sie i tsh i prolaktyna i cholesterol. Ba- prolaktyna nawet dobrze jak w ciazy wyżej...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny