Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Temperatura bardzo ładnie wygląda słyszałam, że spadki implantacyjne to mit nie ma co się tym przejmować tym bardziej, że spadku jako tako dużego nie było. Grunt to pozytywne myślenie i powtórzyć test w dniu spodziewanej @
słońca łan, akacjowa lubią tę wiadomość
Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
Kokolinek tak jak kmala pisze na ciążę za wcześnie. Współżycie też było kilka dni przed wyznaczoną owulacją. A poza tym czy oprócz śluzu miałaś coś jeszcze wskazującego na owulację? Jaką masz specyfikę długości cyklu? Bo wiesz ovu to tylko program i jutro możesz zmierzyć temp i może się okazać, że jednak tej owulacji nie było. Przy takiej długości obstawiałabym bardziej cykl bezowulacyjny. Chyba, że u Ciebie to taka norma z długością?
słońca łan, akacjowa lubią tę wiadomość
Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
Cześć, proszę o pomoc w ocenie wykresu
Mam wrażenie, że jest dość obiecujący )
https://ovufriend.pl/graph/7a083e1ecdfdc1c6cceaf1a954ec0454Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2017, 10:44
-
Hej jestem tu drugi raz z tym samym wykresem. Nie mam pojecia o co w nim chodzi.
Myslicie ze cos moze z tego cyklu wyjsc jeszcze? We wtorek moj mezczyzna do mnie przylecial i nie odpuszczamyPierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Nadzieja91 wrote:
Nadzieja to wyglada jak u mnie tez takie skoki. Szyjka mi podskoczyla 3 dni temu i ciagle jest tak wysoko ze nie umiem sprawdzic otwarcia a mam dlugie paznokcie. Ja niestety w poprzednich nie mialam owulacji
Tak czy siak trzymam kciuki. Licze na owu u mnie i u CiebiePierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Hmm jesli sexik byl 13 i 14 dnia cyklu to kurcze mozna byc pewnym ciazy o ile wszystko inne zagralo,a drugi rzut pozytywnych testow owu? Ciekawa jestem sama czemoz to tak,moze to pierwsze to przymiarka a drugi rzut to owu chociaz po szyjce dala bym se reke uciac ze 13,14 byla owulka noo jesli serduszkowalas we wszystkie pozytywne testy to kurcze powinno zaskoczyc
Ja to jestem zla ze mi wyszlo akurat sex tylko w tym jednym dniu blisko niby owulki bo raczej za pozno ale sila wyzsza eechAnuśka19 lubi tę wiadomość
-
justi:: wrote:Hmm jesli sexik byl 13 i 14 dnia cyklu to kurcze mozna byc pewnym ciazy o ile wszystko inne zagralo,a drugi rzut pozytywnych testow owu? Ciekawa jestem sama czemoz to tak,moze to pierwsze to przymiarka a drugi rzut to owu chociaz po szyjce dala bym se reke uciac ze 13,14 byla owulka noo jesli serduszkowalas we wszystkie pozytywne testy to kurcze powinno zaskoczyc
Ja to jestem zla ze mi wyszlo akurat sex tylko w tym jednym dniu blisko niby owulki bo raczej za pozno ale sila wyzsza eech