Bliźniacze mamy 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Macey ale śliczności 😍🤩 zazdroszczę okrutnie tego różu!!
Virad co do dwóch łóżeczek to postawione obok siebie nie wejdą do sypialni tak jakbym chciała bo jedno miałoby miejsce przy kaloryferze a to bez sensu 🤷🏻♀️
Wydaje mi się, że sprzedamy takie łóżeczko prędzej czy później, a może uda nam się przeprowadzić i będą miały osobne pokoje 🤔 wszystkiego nie da się zaplanować, jak na razie to będzie dla nas dobre rozwiązanie 😊 auto od tygodnia mamy w serwisie więc nie udało nam się dotrzeć a wózek czeka na obejrzenie 😊💙💙 bliźniacza mama -
@zona. Powoli zaczęłam się rozglądać w tym temacie ale jeszcze nic nie zamówiłam
Koleżanka mówiła ze super sprawa ale dla dzieci 3 miejsce plus ,
Nie wiesz czy pieluszkę za każdym razem się pierze czy tylko wkłady ? Bo niby są kieszonki na wkłady ale jak się zaleje to już cała pieluszka do prania ? 🤔
Przyszła mi dziś paczka z szafa bobasa u miłe zaskoczona jestem jakością
100% bawełna W pon była promka po 9 zł i zamówiłam
Pudrowe, bezowe i szare pol śpiochy oraz kaftany
https://www.szafa-bobasa.pl/ubranka-niemowlece/ubranka/polspioch/
Październik 2020
💜💜 dwie dziewczynki -
Cześć mamuśki.Pisze do Was bo mam pytanie co do przyrastajacej bety.W poniedziałek miałam 139,5 a dzisiaj po 48h 331,7.Mam wrażenie że za dużo przyrosła tym bardziej że czytałam że po 58h powinna 66% wzrosnąć a u mnie wzrosła ponad 100%.czy to może być ciąża bliźniacza?będę wdzięczna za szybką odpowiedź.pozdrawiam
Macey lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
@baska. Ciężko powiedzieć , ale ponad 100% napewno jest. A miałaś monitorowany cykl ?
. Ja miałam skok z tego co pamietam to bardzo duży z 65 na 270 w ciągu 48h
Trzymamy kciuki 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 I dawaj znaćWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2020, 16:54
Październik 2020
💜💜 dwie dziewczynki -
Cześć dziewczyny!
Nieśmiało dołączam. Dzisiaj okazało się, że będę mamą trojaczków.
Trochę się boje i obawiam. 🙊
Virad, Mała panda lubią tę wiadomość
👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
Cześć @adaska ! Ile szczęścia ! Gratulacje. Opowiedz coś o sobie. Który tydzień , 3 jajowe. ?
Ja jestem w 20 tyg. Nie wiem kiedy to zleciało. Prawdopodobnie 2 dziewczynki
Ciężko było między 8-14 tyg. Fatalnie się czułam ale po epidemi wróciłam do pracy j nie narzekam.. No trochę narzekam 😆😆😆
Październik 2020
💜💜 dwie dziewczynki -
Macey wrote:Cześć @adaska ! Ile szczęścia ! Gratulacje. Opowiedz coś o sobie. Który tydzień , 3 jajowe. ?
Ja jestem w 20 tyg. Nie wiem kiedy to zleciało. Prawdopodobnie 2 dziewczynki
Ciężko było między 8-14 tyg. Fatalnie się czułam ale po epidemi wróciłam do pracy j nie narzekam.. No trochę narzekam 😆😆😆
Dzisiaj miałam pierwsze usg 5t1d. Mamy 3 pecherzyki z zarodkami. Jeden z nich ma YS wielkości całego pęcherzyka i lekarz powiedział, że różnie z tym pęcherzykiem może być. Możemy go stracić, a może się bujnać. Mimo wszystko ja jestem przerażona! Boje się, że nie damy sobie rady 🤦🏻♀️ Na szczęście mam dużo osób w rodzinie do pomocy i mam nadzieje, że jakos to będzie.
Boje się samej ciąży i porodu i kompletowania wyprawki 😂
Bardzo się cieszę, że Was tu znalazłam i liczę, że będę mogła się do Was zgłosić z pomocą czy z prośba o radę.
👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
Macey dwie dziewczynki- od zawsze moje gigantyczne marzenie! 😍😍😍
Gratuluje całym sercem każdej z was
My zawsze chcieliśmy mieć albo parke albo dwóch chłopców i jedna dziewczynkęVirad lubi tę wiadomość
👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
@baśka na tym etapie, nie można powiedzieć czy przy takim przyroście będą bliźniaki czy nie 🤷♀️ Przyrost może być i o 100 i o 300%, a może być jedno dziecko. Trzeba czekać na usg ☺️Trzymam kciuki ✊✊
@adaska witaj 😀 wow. 3 🙈 No to niezła niespodzianka. Ależ wyzywanie. Cykl stymulowany czy totalnie bez leków? Za kolejne usg ✊ oby wszystko było dobrze ✊
Edit. Już doczytałam ze stymulowany.
@macey @żona jestem, jestem 🙈 dopiero wróciłam do domu.
Badanie połówkowe się odbyło, mamy parkę w brzuszku 😍 oczywiście, nadal mam wrażenie że będą chłopcy 😉 wiec wiecie... różu nie kupuje jeszcze. Najwyżej od @macey odkupie nadwyżki 😂
Lekarz zdziwił się, że pracuje. Powiedziałam mu, że z domu. A on, że nie powinnam. I że przy ciąży bliźniaczej powinnam odpoczywać a nie pracować... także od dzisiaj oficjalnie przeszłam na stronę L4 😉 jak ja to przekaże w pracy 🙈
Dziwnie będzie tak bez pracy 🤦🏼♀️
@macey za piątek ✊✊✊✊
@żona mam nadzieje, że po usg piersi masz dobre wieści.
@lena haloooo. Daj znać kochana, bo się martwimy. Mam nadzieje, że nie potrzebnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2020, 19:20
Nareszcie razem. 👨👩👧👦 -
@virad zazdroszczę tej parki !!!! To teraz nogi do góry i odpoczywaj ! Nie oszalejesz ? 😅😅😅
! Ja mam „ przeczucie „ ze tez będzie parka. Ale okaże się w piątek 🤷♀️
Jak wyglądało samo badanie. ? Dokładne usg ?
@adaska kiedy kolejne usg sprawić czy są serca ? Ja chyba w 9 tyg byłam ...
Jak się dowiedziałam ze mam blizniaki to miałam delikatnego wk na męża. Ale mnie uspokoił i teraz się cieszę ! O jedna ciąże mniej 😆Virad lubi tę wiadomość
Październik 2020
💜💜 dwie dziewczynki -
Macey wrote:@virad zazdroszczę tej parki !!!! To teraz nogi do góry i odpoczywaj ! Nie oszalejesz ? 😅😅😅
@adaska kiedy kolejne usg sprawić czy są serca ? Ja chyba w 9 tyg byłam ...
Jak się dowiedziałam ze mam blizniaki to miałam delikatnego wk na męża. Ale mnie uspokoił i teraz się cieszę ! O jedna ciąże mniej 😆
Lekarz chce jeszcze raz zobaczyc dzidziusia B, który słabo rokuje i upewnić się, że nie ma jeszcze jakiegoś lokatora poza macica.👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
Macey wrote:@virad zazdroszczę tej parki !!!! To teraz nogi do góry i odpoczywaj ! Nie oszalejesz ? 😅😅😅
Poczekamy na kolejne usg 😁
Samo połówkowe nieco różni się od prenatalnego. Dr sprawdza dokładnie każdy narząd, serduszka, zastawki, brzuszki, mózgi etc. Do tego miałam sprawdzane przepływy u dzieci, w macicy...
co do pracy... oj będzie trudno bez niej 🤷♀️ No ale muszę się przyzwyczaić.
@macey za wymarzoną parkę zatem ✊✊❤️❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2020, 21:12
Nareszcie razem. 👨👩👧👦 -
adaska wrote:Kochana mamy zalecenie żeby iść 23.06 (w dzień taty).
Lekarz chce jeszcze raz zobaczyc dzidziusia B, który słabo rokuje i upewnić się, że nie ma jeszcze jakiegoś lokatora poza macica.
Dawaj znać jak już będziesz po wizycie ☺️adaska lubi tę wiadomość
Nareszcie razem. 👨👩👧👦 -
Virad ja już na prenatalnych miałam prawdzane przepływy i serduszko. Ale moze to tylko tak ogolnie i na polowkowych już są dokładniejsze. Albo czegoś nie zakumalam.
Adaska witaj Kochana! Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze. Wyobrażam sobie Twoje obawy i dosk9nale rozumiem. Ja na wiesc o blizniakach wyłam dwa dni zanim dotarło do mnie jakie mam ogromne szczęście. Z czasem jest coraz więcej radości A to że masz obawy jest jak najbardziej naturalne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2020, 00:16
adaska lubi tę wiadomość
21.09.2020 - ❤❤ -
JustynaFrog wrote:Virad ja już na prenatalnych miałam prawdzane przepływy i serduszko. Ale moze to tylko tak ogolnie i na polowkowych już są dokładniejsze. Albo czegoś nie zakumalam.
Przepływy na każdym etapie ciąży mogą być inne... dlatego sprawdza się je w różnych tc.GrubAsia lubi tę wiadomość
Nareszcie razem. 👨👩👧👦