Blizniaki w 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja akurat ciążę pojedynczą wspominam o niebo lepiej niż ciążę blizniacza. Było mi dużo dużo lżej mimo że synek miał 3,8 kg ,do 6 mc praktycznie nie miałam brzucha, tak ze na poczstku 7 mc jeszcze przepuszczałam w labie dziewczynę w ciąży bo ona miała brzuszek, a u mnie niewiele było widać no i czułam się fizycznie dużo lepiej i chyba też mąż się o mnie bardziej troszczył w pierwszej, a w drugiej to już mi się mąż zepsuł trochę 🤣
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2021, 03:56
-
Mamuska wrote:Dziewczyny a jeszcze o jednym nie pomyślałam. Czy stosowalyscie po cesarce jakieś pasy na brzuch? Takie pooperacyjne?
-
Ja od piatku w domu z malymi. W 3 dobie wyszlismy. Cudowne sa dzieciaczki. W szpitalu byl koszmar. W domu juz lepiej. Nie mialam doswiadczenia z noworodkami a radze sobie. 😊 probuje rozkrecic laktacje. Ale mega zmeczona jestem. Dzieci nie chca za bardzo cyca. Wola butelke.
Mamuska kciuki za jutro✊✊Elleen, Perelka, Mamuska, Różyczka32, Forumowiczka lubią tę wiadomość
-
Rodzina to szybciutko wyszliście do domku, super !!!! Widzisz, a tak się bałaś, że nie dasz sobie rady 🙂
Jestem już na oddziale i odpoczywam. O 13 był obiad(zapomniałam o tych śmiesznych godzinach posiłków 😂) ale i tak dostałam tylko zupkę i do jutra musi mi to starczyć
-
Rodzina, właśnie myślałam dzisiaj o Was:)
Super, że już jesteście w domu! Teraz macie czas żeby się poznać
Mamuśka, a jak twoje ciśnienie? Bo ja tak sobie myślę, że jak wyląduje w szpitalu to pewnie do 180 mi podskoczy z emocji :0
Perelka lubi tę wiadomość
-
Forumowiczko zaskakująco dobre, ale ja naprawdę w ogóle się nie stresuje nie wiem czemu. Bardzo miły lekarz mnie przyjmowal, na oddziale też bardzo fajna pielęgniarka jest więc póki co jest ok. Zobaczymy jutro bo myślę o bólu po CC i jak sobie dam z tym radę
Forumowiczka lubi tę wiadomość
-
O 8.01 na świat przyszedł Dawidek z wagą 2700i 51cm, a o 8.02 Hania z wagą 2240 i 49cm. Miałam ich tylko po pół godzinki bo musieli iść do inkubatorów. Hania malutka się urodzila i miała problem z oddychaniem. Dzisiaj niż chyba ich nie przywiozą a jutro jeżeli nadal będą musieli być w inkubatorach to będę musiała odciągnąć mleczko i im podadzą. Jeżeli w ogóle coś poleci. A ja będę mogła wstac dopiero jutro, nie wiem czemu tak pozno.
Różyczka32, Rodzina lubią tę wiadomość
-
Mamuska gratuluję powitania Maluszków💐💐😘
To u Ciebie też parka tak jak u mnie. I też dziewczynka wychodzi, że będzie mniejsza.
Nabieraj teraz sił Kochana. Dużo zdrowia dla Was🤗🤗
Ona: 30, On: 38lat. Starania ok 2-3 lata.
08.2020.- I CS Lametta [*] 6tc😢💔
11.2020- II CS z Lamettą - 💕
19.05. 2020-III badania prenatalne:
♀️ 2048g 💓150/ min
♂️ 2272g💓 145/min
"Jezu, Ty się tym zajmij. Zawierzam się Tobie" -
Dziękuję 🙂 a ja leżę , wiadomo boli ale dostałam zastrzyki przeciwbólowe i jest znośnie. Najgorsze dla mnie jest leżenie na plecach a na bok jak próbuje to bardzo boli więc zostaje już na plecach. I tak jest rewelacyjnie bo w życiu w ciąży bym w takiej pozycji nie wylezala nawet pół godziny 😁
-
Mamuska gratulacje. 💐😘 ja wstalam do pionizacji po 18 godz dopiero. Dzis przecieli mi szef i ma sie sam rozpuscic. Juz lepiej sie czuje tylko ciezko jeszcze wstawac. Dzieciaki cudne w dzien sa bardzo grzeczne za to w nocy tragedia. Jeden ladnie je z piersi, a drugi nie chce placze i sie denerwuje. Ale bedziemy probowac. Na razie sciagam dla niego laktatorem. Obydwoje dokarmiam mm. Czy Wasze dzieci tez maja czkawke po kazdym karmieniu? Jak im ulzyc wtedy? Mleka mam malo w piersiach. 20 ml sciagam tylko z obu piersi. -
Dziękuję 🙂 ja dopiero po 23 godzinach wstałam, myslalam że jajko zniosę. Wiadomo boli , ale nie jest tak źle jak myślałam. Dzieci dalej są w inkubatorze, byłam u nich , są takie malutkie i śliczne 🥰
Rodzina, Perelka, Forumowiczka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny w której dobie zaczęło Wam lecieć mleczko? Ja odciagam laktatorem co 2 godziny ale nic nie leci😞 niestety dzieci nie dostawiam póki co bo są w inkubatorach, dostają Białko w kroplówce bo malutko jedzą. Jak na początku Wam nie leciało to co ile odciagalyscie i w jakich sesjach? Ja mam podwójny laktator