Blizniaki w 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie, nie. U mnie 2k2o.
Ona: 30, On: 38lat. Starania ok 2-3 lata.
08.2020.- I CS Lametta [*] 6tc😢💔
11.2020- II CS z Lamettą - 💕
19.05. 2020-III badania prenatalne:
♀️ 2048g 💓150/ min
♂️ 2272g💓 145/min
"Jezu, Ty się tym zajmij. Zawierzam się Tobie" -
MiMi, ale numer, faktycznie z takiego cyklu mogły być u Ciebie trojaczki🙃
U mnie waga ostatnio ruszyła, 4kg na plusie.
2,5 kg to też szczyt moich marzeń, ale jakby miały chociaż nieco ponad 2 to byłabym szczęśliwa😁 w bliskiej rodzinie bliźniaki 2 jajowe, urodzone przedwcześnie biały po 1,4 kg, to były dopiero małe żabki. A teraz nastolatki po 180cm wzrostu😳Start 2014
8xIUI😔 III IUI cb👼
2019 👧🏼
2021 ur. 24+4tc👼👶
2023 👧🏼 -
MiMi, jeszcze nic nie kupiłam, na razie za bardzo się boję, pewnie dopiero ok lutego, po skończonym 24 tygodniu zacznę nieśmiało coś kupować. Pewnie zacznę od rozm 50-52, i kupię zestawy małego wojownika od mamyginekolog 2-2,5kg.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2020, 12:55
Start 2014
8xIUI😔 III IUI cb👼
2019 👧🏼
2021 ur. 24+4tc👼👶
2023 👧🏼 -
Ja mam w planach kupić 44 i 50 max. Moja córka 3770 g i super pasowały na nią właśnie na początku 50 i 52. Więc trzeba kupic 44 cm. Na innym forum też czytałam że mamy bliźniaków pisaly ze rozmiar 50 jest za duży mega. A ja nie lubię takich ubranek na wyrost. Więc skupiam się na 44 cm i malutkie 50 cm. A jak się pomysle
Jaksa lubi tę wiadomość
-
MiMi wrote:Witaj Rukola gratuluję parki. Dla mnie to bez znaczenia było od początku byle tylko wszytsko się dobrze skończyło jesteś w lepszej sytuacji 2k2o. A który tydzień?
Co zabawne, jak kupowałam ciuszki w sumie to na początku drugiego trymestru zaczęłam zbierać, to okazało się, ze mam sporo rozmiaru 44 dla chłopca a dla dziewczynki dopiero od 50tki i zobaczcie, okazuje się, ze synek jest dużo mniejszy. Chyba sama sobie to wywróżyłam....Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2020, 13:54
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
U mnie ciąża 1k2o, 2 dziewczynki wagowo mam 11 na plusie i już jakoś dziewczyny ponad 1kg ważą każda. Oby miały te 2 kg to będę spokojna. Ciuszki dostaniemy od znajomej, mam trochę od siostry, ale muszę zrobić tego przegląd... No nie chce mi się :p
-
MiMi wrote:Rucola w wiesz dlaczego taka różnica między maluchami?#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Witaj MiMi. U mnie tez w 2 cyklu sie udalo po stymulacji. Ja jestem w 21 tyg. Dzieci byly wazone na usg polowkowym. Wizyty mam u zwyklego ginekologa co 3 tyg. Ale chyba w styczniu pojade prywatnie sprawdze co u moich chlopakow. Ile waza itd. Jednego czuje dosc czestom takie pukniecia, a 2 rzadko zbliza sie pod skore brzucha tylko takie odczucia mam. Mysle, ze lozysko ma na przedniej scianie, dlatego tak jest. MiMi tez masz juz doswiadczenie z malymi dziecmi, moje to pierwsze i boje sie " obslugi" tych malenstw. Dzis bylam sie rozejrzec za wyprawka. Ciuszki chyba od rozm. 50 bede kupowac. Skusilam sie juz na kilka sztuk. Lozeczka i posciel kupie przez Internet. Najgorszy zakup wozka. W sklepach na zamowienie sa jeden za drugim. A ja bym chciala obok siebie zeby byly. Nie mam pojecia jak ogarnac ten problem. Ciezko mi juz z tym brzuchem. Rosnie z dnia na dzien jest coraz wiekszy.
-
Witaj Rodzina ja ruchów jeszcze nie czuję niestety tylko takie muśnięcia. Ja mam brzuszek ale w sumie nie jest duży i nie przeszkadza strasznie. Ale pewnie za klika tygodni już będzie gorzej. Ja wózek łóżeczka zostawiam na koniec to jeszcze długo się nie przyda nawet jakby poród był wcześniej odpukać. Ale ciuszki to już bajka można powoli się kusić jak sama to napisałaś. A ty masz chłopaków dwujajowych tak?
Rodzina lubi tę wiadomość
-
A co do wózka to ja też taki obok siebie kupię bo te jeden za drugim to jakoś nie wiem nie pasują mi ale to kwestia gustu. Nawet gdzieś mi wpadł w oko wózek który można na magnesie połączyć i robi się z niego podwójny. A jak np są dwie osoby to można sobie osobno prowadzić. Ale to jescze kwestia do zastanowienia
-
O Rodzina! To witam w klubie. Moje też pierwsze dzieciątka. Gdzieś w tych wszystkich postach mi umknęło i wydawało mi się że już wszystkie tutaj macie dzieciaczki w domu.
Rodzina lubi tę wiadomość
Ona: 30, On: 38lat. Starania ok 2-3 lata.
08.2020.- I CS Lametta [*] 6tc😢💔
11.2020- II CS z Lamettą - 💕
19.05. 2020-III badania prenatalne:
♀️ 2048g 💓150/ min
♂️ 2272g💓 145/min
"Jezu, Ty się tym zajmij. Zawierzam się Tobie"