Blizniaki w 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucola wrote:Różyczko prowadzący nie dzwonił, biorę to za dobry znak i czekam na wizytę do wtorku. Tymczasem mam paranoję na punkcie wyczuwania ruchów synka,bo to nie jest takie łatwe biorąc pod uwagę Jego umiejscowienie. No nic, nikt nie mówił że będzie lekko
Rucola ja Cię podziwiam, że i tak odróżniasz, która dzidzia się rusza. Ja szczerze nie mam obecnie pojęcia. Chłopaki ułożyły się na skos i tam gdzie jedno ma głowę drugie nogi i na odwrót, więc czy akurat jedno wali główka czy kopie nie mam pojęcia;) dziś mam wizytę wieczorkiem i mam nadzieję że wszystko będzie nadal okRucola lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny czy mogę dołączyć?? Jestem w 18 tc 1k2o będę miała córeczki. Mam 31 lat i jestem już mamą. Ta ciąża w porównaniu do poprzedniej to niesutajacy stres może z wami będzie lżej. Wizyty mam co trzy tygodnie. Po 20 tc mają być co dwa. Powiedzcie ile wasze dzieci ważyły w 15 tc na usg.
Elleen lubi tę wiadomość
-
Ja już po wizycie. Moje 💓💓 biją bardzo dobrze, ok 160 uderzeń na minutę. Rozwijają się prawidłowo. Po prostu mam nie panikować, że nie mam mdłości, tylko cieszyć się z łagodnych objawów. No, spróbuję 😉
Rucola, MiMi, Różyczka32, Rodzina lubią tę wiadomość
Ona: 30, On: 38lat. Starania ok 2-3 lata.
08.2020.- I CS Lametta [*] 6tc😢💔
11.2020- II CS z Lamettą - 💕
19.05. 2020-III badania prenatalne:
♀️ 2048g 💓150/ min
♂️ 2272g💓 145/min
"Jezu, Ty się tym zajmij. Zawierzam się Tobie" -
Ellen cudowne wiadomości!!! Ciesz się ciążą bez objawów póki nie nadejdą bo tych z III trymestru już nie unikniesz
MiMi witaj! zasilasz grono dziewczynkowych mam co do wagi z 15tc nie pomogę, bo moje dzieci pierwszy raz były ważone na połówkowych W jakim wieku masz starsze dziecko?Elleen lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Cześć MiMi😃 ja też 1k2o, dwóch chłopców, akurat jestem świeżo po usg w 15+5 tygodniu, dzieci ważyły 146g i 160g. Ja teraz (od 16tc) wizytuje już co tydzień.
Elleen, cudowne wiadomości! Bardzo się cieszę, że wszystko dobrze🤗Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2020, 11:09
Elleen lubi tę wiadomość
Start 2014
8xIUI😔 III IUI cb👼
2019 👧🏼
2021 ur. 24+4tc👼👶
2023 👧🏼 -
Hej Jaksa. A to jescze więcej jak moje ja ja miałam z usg 15t2d waga 131 g i 124 g. Następna wizytę mam za tydzień w poniedziałek mam nadzieję że urosly Chłopcy może trochę więcej ważą ale na tym etapie to chyba jeszcze nie ma się co przejmować? A masz teraz jakieś dolegliwości? Bo ja 3 Mc pierwsze to już myślałam że umrę a teraz od miesiąca nic nawet brzuch mnie nie zaboli. I tak źle i tak niedobrze
-
Witaj Mimi, ja jestem w 17 tc, 2k2o.
Nie mam pojęcia jaką dzieci maja wagę, pewnie na polowkowych dowiem się więcej szczegółów. Ja mam wizyty póki co 3 tygodnie, niedługo pewnie będą częstsze.
Ellen, bardzo się cieszę, ze wszystko u Ciebie dobrze. Korzystaj z dobrego samopoczuciaElleen lubi tę wiadomość
-
MiMi, moje poprzednie dziecko, córka do ok 32 tc też była bardzo duża, na każdym usg powyżej 95 centyla, później zwolniła;może taka uroda tych moich dzieciaków😁 u Ciebie za to bardzo mała różnica w wadze między córeczkami😃 u mnie jeden bliźniak ma przyczep brzeżny pępowiny, przez to jest mniejszy od samego początku, więc mnie to nie martwi, bo póki co to nie ttts. Pewnie już niedługo u Ciebie połówkowe, kolejny krok milowy będzie za Wami✊
Edit. Dolegliwości mam, bezsenność i pobolewania brzucha, czasem krzyża🙄 ale już od kilku tygodni leżę ze względu na krwiaka, a brak ruchu też pewnie ma na to wpływ.
Rucola, nic Ci nie umknęło, nie pisałam wcześniej o wadze dzieciaczków😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2020, 11:26
Start 2014
8xIUI😔 III IUI cb👼
2019 👧🏼
2021 ur. 24+4tc👼👶
2023 👧🏼 -
Kurcze mi o tej pępowinie nic nie mówił to może wszytsko z nią jest okej. A dużo macie już kg na plus ja 3 kg. Ja mam marzenie żeby były po 2.5 kg. Moja córka miała 3770 g a wydawała mi się taka mała. Jak czytam o wagach poniżej 2 kg to mnie strach ogarnia. Tak na połówkowe czekam z niecierpliwością.
-
A co do lezenia to współczuję ale czytałam na innym forum że dziewczyny po tych krwiakach jak już się oczyszczą to później w miarę normalnie funkcjonują i nie trzeba leżeć. Oby tylko szyjka była okej. Mi ostatnio powiedział tylko że szyjka ok. Ale ile to jest dla niego okej to już nie wiem
Jaksa lubi tę wiadomość
-
Witaj MiMi. Tak, udzielałam się na wątku o letrozolu. Taką niespodziankę nam zrobił😉 Za drugim podejściem. U mnie dopiero 7t3d. U Ciebie też naturalne starania po stymulacji?
Ona: 30, On: 38lat. Starania ok 2-3 lata.
08.2020.- I CS Lametta [*] 6tc😢💔
11.2020- II CS z Lamettą - 💕
19.05. 2020-III badania prenatalne:
♀️ 2048g 💓150/ min
♂️ 2272g💓 145/min
"Jezu, Ty się tym zajmij. Zawierzam się Tobie"