Blizniaki w 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
MiMi, to się okaże, na tym etapie jest dla mnie za wcześnie żeby o tym rozmawiać z dr. Jednak psychicznie oswajam się z każdą ewentualnością😅 mój poprzedni lekarz z kliniki powiedział, że na pewno będzie poród indukowany wcześniej, ale w jaki sposób to bliżej końca pewnie będzie wiadomo.Start 2014
8xIUI😔 III IUI cb👼
2019 👧🏼
2021 ur. 24+4tc👼👶
2023 👧🏼 -
Rodzina wrote:Rucola jak sie czujesz? Jak dzieciaczki? Karmisz?
Chica, Rodzina, Jaksa lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
@rucola 😍😍 widze, ze nie doczekalas wymarzonego terminu cc 😉
Mamuśka, gratuluje rozpakowania. Piękna waga maluszkow 😍😍 lezą w inkubatorkacj czy tylko na dogrzewaniu?
niech zdrowo rosną kochana. Gratuluje raz jeszcze.
Ps. Nie zapomnij pochwalić się na starym wątku 😅
Ps. I jak możesz to odpoczywaj teraz... masz chwile dla siebie. Jak dołączą do ciebie to się zacznie 🤗😅
Pozostałym dziewczynom życzę szczęśliwego rozpakowania a tym już rozpakowanym, żeby wasze maleństwa były zdrowe i pięknie się rozwijały 🥰🥰
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2021, 07:29
Perelka, Jaksa, Forumowiczka, Elleen, Różyczka32, Chica lubią tę wiadomość
Nareszcie razem. 👨👩👧👦 -
Virad dziękuje bardzo, ale ja jeszcze nie urodziłam 😀 ja sobie tylko wyobrażam że siłami natury przy bliźniakach to musi być wyzwanie. Jak rozmawiałam z moja lekarka to mówiła że Polsce raczej robią cesarki, że jakbym się uparła i chciała rodzić naturalnie to musiałabym znaleźć dobrego lekarza, który by się tego podjal
-
Macie problem z twardniejacym brzuchem? Ja od świat mam, rano jest ok, ale jak już coś porobie i pochodzę to jest jak kamień. Jutro jadę na kroplówkę z magnezem, biorę już od jakiegoś czasu magnez doustnie , ale lekarka powiedziała że co jakiś czas muszę wziąć dożylnie szczególnie przy tym twardniejacym brzuchu
-
Mamuśka więcej odpoczywaj. Ja biorę magnez 3 na dzień i na te twardnienie dostałam luteinę. Ale to i tak przynajmniej u mnie jeśli coś porobię dłużej to i tak twardnieje.
Wczoraj byłam na zakupach zeszło ok 1,5 h i po powrocie bardzo źle się czułam i bardzo realnie myślałam o izbie przyjęć. Wzięłam nospe co nie jest za bardzo wskazana i przeszło na szczęście.Różyczka32
Synkowie ur. 12.02.2021r. Miłosz 1950 45cm❤️, Szymon 1830 43 cm ❤️ -
Różyczka luteinę też biorę już od dłuższego czasu bo u mnie dzieci ułożyły się na początku w poprzek obok siebie i bardzo się rozpychaly i brzuch mnie bolal, na szczescie teraz już się ułożyły jeden pod drugim.
Musisz unikać w takim razie dłuższych zakupów, lepiej nie ryzykować i odpoczywać w domu.
-
Ostatnio brzuch mi twardniał pewnie ze 30 razy w ciągu dnia, głównie jak dziewczyny zaczynały się wiercić, magnez biorę cały czas 3x2 aspargin. No a teraz 2 tygodnie będę leżeć, ale i tak czasami wystarczy że wstanę z toalety i już brzuch jak kamien