Blizniaki w 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamuśka wyświetlają jako pojedyncze wpisy. Wejdź na swoje konto na belly w ustawienia - społeczność - i taka ramka jest na dole i tam trzeba wkleić
Forumowiczka, Mamuska lubią tę wiadomość
Różyczka32
Synkowie ur. 12.02.2021r. Miłosz 1950 45cm❤️, Szymon 1830 43 cm ❤️ -
Hej kochane. Dawno mnie nie było ale zamieszanie, panika w pracy...
Rucola gratulacje!!!
Mega!!! Dzieciaczki piękne, pozazdrościć!
Dziewczyny a ja tez mam tak dziwnie z brzuchem, takie ciagniecie, jakby parcie. Ciagle mam wrażenie ze mi sie siku chce i ze nic mi się tam nie mieści!
P. S. Mam nadzieję ze widać mój suwaczekLusi
Szymuś 15.05.21 / 1490g
Tymuś 15.05.21 / 1520 g -
Dziewczyny, cudne te Wasze suwaczki, teraz fajnie widać która jest na jakim etapie. Forumowiczko, my to prawie łeb w łeb idziemy🤭
Rucola, jak znajdziesz chwilę, podziel się z nami szpitalnymi nowinami, laktacja się pewnie rozkręca, możesz kangurować Maluszki?🤗
Ja jutro mam wizytę, długą, z wszystkimi pomiarami, ciekawa jestem ile chłopaki ważą. Akurat u mnie spinaniami i twardnieniami brzucha mam się nie przejmować, ciążowa fizjologia, nie biorę na razie magnezu bo dr nic nie wspominała a sama nie biorę, bo już tyle leków łykam, że już nic nadto nie chcę dokładać. Może jak w końcu będę mogła odstawić progesterony to zacznę coś suplementować.
Lusi, a kiedy masz wizytę?Start 2014
8xIUI😔 III IUI cb👼
2019 👧🏼
2021 ur. 24+4tc👼👶
2023 👧🏼 -
Dzwoniłam dzisiaj do położnej ze szpitala w którym chcę rodzić i mówi żeby brać skierowanie od lekarza i położą mnie na patologii. Będą monitorować ciąże na bieżąco i jak coś to robią cc, przy mojej ciąży nikt nie będzie ryzykował w szpitalu SN. Tylko muszę jeszcze 1,5 tygodnia wytrzymać...
Macie może pomysły na gotowe jedzenie na mój pobyt w szpitalu, żeby moje chłopaki głodni nie byli? -
Justa, o rety, to już niedługo. Fajnie, że Cię przyjmą na oddział, poczujesz się bezpieczniej jak będziesz pod stałą kontrolą. Najgorsze w tym wszystkim to świadomość, że te nasze Maluchy zostają w domu.
Ja zazwyczaj przed jakimś wyjazdem robiłam pulpety w sosach i pasteryzowałam w słoikach, nieśmiertelne leczo, mroziłam zupy kremy (z selera, dyni), mroziłam kaszotto.Start 2014
8xIUI😔 III IUI cb👼
2019 👧🏼
2021 ur. 24+4tc👼👶
2023 👧🏼 -
Jaksa mam wizytę w następną środę, czyli za półtorej tygodnia.
Forumowiczka dzięki za pocieszenie. Oby u mmie też tak było. Bo to bardzo nieprzyjemne uczucie. Jakby ciagle siku mi się chce, nic się nie mieści w środku i jakby wszystko mi miało wypaść 🙈
Karola2002 co u Ciebie? Dostałaś się do tego lekarza z Rudy śląskiej?
Jesteśmy z okolicy więc mogę Ci polecić mojego lekarza. Znam go od lat i mu ufam. Profesor, ordynator. Wg. mnie nie ma lepszego!
Suwaczki faktycznie mega bo fajnie podpowiadają 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2021, 20:37
Lusi
Szymuś 15.05.21 / 1490g
Tymuś 15.05.21 / 1520 g