Blizniaki w 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Rozyczka ja tez uzywany wozek biore...na nowy jakos szkoda mi.kasy szczerze mowiac...ja w.1.ciazy...cale 9 miesiecy wybieralam wozek...a moj syn w ogole nie chcial siedziec...darl sie...na rekach nosilismy albo w nosidle...meka.panska z nim byla...w wozku jezdzily zakupy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2021, 19:51
-
Chica, aż serce pęka na samą myśl, co teraz przeżywasz... Z całego serca życzę zdrowia Kubusiowi, żeby cały proces związany z odbudową przełyku i rekonwalescencji po operacji nie trwał dłużej niż w tym najlepszym scenariuszu! 🤗 Jesteś bardzo dzielną Matką💪
Chica lubi tę wiadomość
Start 2014
8xIUI😔 III IUI cb👼
2019 👧🏼
2021 ur. 24+4tc👼👶
2023 👧🏼 -
Ellen, ja podobnie... mam prawie 180 wzrostu, M. jeszcze więcej, dlatego muszę też przymierzyć się do valco sporta zanim zamówię😁
Dzisiaj wybraliśmy się do sklepu z fotelikami i zaklepaliśmy 3 sztuki... Dla córeczki juz większy i dwie łupiny dla bliźniaków. Chociaż coś już ogarnięte. Jak będzie bliżej terminu, mąż podjedzie i sfinalizuje transakcję🙂Elleen lubi tę wiadomość
Start 2014
8xIUI😔 III IUI cb👼
2019 👧🏼
2021 ur. 24+4tc👼👶
2023 👧🏼 -
Justa, moje gratulacje 💐💐💐 Duuużo zdrówka dla was😘🤗
Ona: 30, On: 38lat. Starania ok 2-3 lata.
08.2020.- I CS Lametta [*] 6tc😢💔
11.2020- II CS z Lamettą - 💕
19.05. 2020-III badania prenatalne:
♀️ 2048g 💓150/ min
♂️ 2272g💓 145/min
"Jezu, Ty się tym zajmij. Zawierzam się Tobie" -
maxi wrote:Boje sie cc...podobno laski czuja jak im sie w brzuchu wnetrznosci ruszaja po opeeacji..niby wracaja na swoje miejsce..to prawda?
Maxi ja pierwsze cc bardzo dobrze wspominam, faktycznie znieczulenie jest ciekawe bo czujesz że coś Ci tam robią ale kompletnie nie odczuwasz bólu;) na początku miałam wrażenie że mi nie podali znieczulenie bo cały czas wszystko czułam hehe ale to takie odczucie. Przemieszczania wnętrzności nie czułam ale jak wyciągali synka to troszkę było czuć że coś tam ciągną ale naprawdę nic przerażającego:) po operacji dostawalam przeciwbólowe i było ok, powiem szczerze że ból piersi od prób ssania mojego synka był dużo bardziej odczuwalny niż rana po cc 😋