Blizniaki w 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Perelka, w takim razie kciuki za Was✊✊✊ żeby poszło szybko i sprawnie! Jeju być może już dzisiaj poznasz swoich chłopaków🥰🥰
PS smacznego😉😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2021, 12:50
Start 2014
8xIUI😔 III IUI cb👼
2019 👧🏼
2021 ur. 24+4tc👼👶
2023 👧🏼 -
Perełka powodzenia! Dla mnie cc to bajka była, śmigam sobie teraz na luzie po domu, a po sn myślałam że zejdę. Co do ruchów, kazali mi tylko w szpitalu liczyć i bliźniaki traktować jako jedno
Od wczoraj jesteśmy w domu. Dziewczynki to ogień i woda. Marysia w miarę spokojna, a Bogusia... Krzykacz wielki. Synek chce pomagać w opiece, ale widać że dusi go w środku zazdrość i pojawia się jakaś agresja w stosunku do nas.Rodzina, Jaksa lubią tę wiadomość
-
Justa no i super ze juz w domu!
Tez sie zastanawiam jakie beda te moje ananasy...Roma i Krystian ( bo juz maja imiona) co do synka to normalne..im mniejsza roznica wieku tym wieksza zazdrosc i rywalizacja...jednak pozniej sie to zmienia w wiez...po kilku latach dopiero ale...jest nadzieja w przyszlosci
Perelka czekamy na newsy!
Chica jak tam Kubus?Mam nadzieje ze juz niedlugo beda jakies dobre wiesci :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2021, 23:39
Jaksa lubi tę wiadomość
-
W piątek 5.02 przyszedł na świat Dominik 18:25, początkowo problemy z oddychaniem spędził pierwsza noc pod obserwacją bez mamy- waga 3080gram, dziś od rana jest już z mama bo wszystko jest ok.
Oraz o 18:28 Kacperek 2720 gram Napiszę więcej jak będzie chwila i będę miała ręce;)maxi, Jaksa, Elleen, Różyczka32, Rucola, Rodzina, Chica, Virad, Lusi11-88 lubią tę wiadomość
-
Perełko gratuluję narodzin chłopców💕 Piękne wagi mają i bardzo mi się imiona podobają jakie nadaliście.
Ona: 30, On: 38lat. Starania ok 2-3 lata.
08.2020.- I CS Lametta [*] 6tc😢💔
11.2020- II CS z Lamettą - 💕
19.05. 2020-III badania prenatalne:
♀️ 2048g 💓150/ min
♂️ 2272g💓 145/min
"Jezu, Ty się tym zajmij. Zawierzam się Tobie" -
U nas niestety od wczoraj stan Kubunia się pogorszył i ponownie go zaintubowano 😢 Ponieważ brak jest szczelności i coś tam przesiąka cały czas go monitoruja, zmieniają antybiotyki żeby nie dopuścić do zapalenia płuc czy posocznicy 😢
Boże Dziewczyny jakie to wszystko trudne 😟