Blizniaki w 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Różyczko gratuluję rozpakowania💐 Niech chłopcy ładnie przybierają na wadze, a Ty, żebyś szybciutko wróciła do sił✊✊ Dużo zdrówka dla Was.
Chica, za Kubunia również nieustannie ✊✊. I modlę się, by test szczelności wyszedł pomyślnie💓
Rucola dajesz mi nadzieję. Bałam się, że dwójkę będzie ciężko wykarmić, a tu proszę. Dajesz przykład, że przy odrobinie systematyczności da sie😘 i to jak. Brawo👏👏
Ona: 30, On: 38lat. Starania ok 2-3 lata.
08.2020.- I CS Lametta [*] 6tc😢💔
11.2020- II CS z Lamettą - 💕
19.05. 2020-III badania prenatalne:
♀️ 2048g 💓150/ min
♂️ 2272g💓 145/min
"Jezu, Ty się tym zajmij. Zawierzam się Tobie" -
Różyczka gratulacje! Chłopcy przybiorą na wadze i będziecie cieszyć się sobą, trzeba cierpliwości, chociaż wiem jakie to trudne, ale bliźniaki są bardzo silne Chica trzymam kciuki za Kubusia! Domyślam się, że jest Ci strasznie ciężko...
Co do brzucha, nadal go mam i pewnie będzie jeszcze długo, mięśnie mają duże rozejście, ale po połogu ruszam z fizjoterapeutą. Teraz taki wielkości 4 miesiąca.
Rucola podziwiam, u mnie rozkręcanie laktacji idzie tak sobie. Nie mam czasu na laktator, Dziewczyby trochę lepiej jedzą, ale dokarmiamy je. Chociaż to dokarmianie jest strasznie wkurzające, bo najpierw kp, a potem mleko, którego całe mnóstwo marnuje się. Odgrzeje swoje, a panienki stwierdza ze jednak nie chcą, albo zjedzą 10ml... -
Dziewczyny jestem w szpitalu... Szyjki brak, rozwarcie i skurcze... Dostałam już sterydy na rozwój płuc chłopców, i leki na zahamowanie skurczy i porodu... Ale lekarze mówią, że źle to wyglada😭
Start 2014
8xIUI😔 III IUI cb👼
2019 👧🏼
2021 ur. 24+4tc👼👶
2023 👧🏼 -
Różyczko wielkie gratulacje.
Jaksa bardzo trzymam za Ciebie kciuki. Oby udało się zatrzymać skurcze.
Ja również obawiam się skracania szyjki.
W środę miałam wizytę i szyjka była 3,97cm., a w piątek na IP jak trafiłam z twardym brzuchem to miała zaledwie 3,0cm.
Lekarz na IP powiedział, że wszystko ok. Skontaktowałam się jednak z moją gin i dołożyła mi luteinę oraz zaleciła leżenie.
Jutro kontrola 😐 A to dopiero 17tc ☹️.
Jaksa lubi tę wiadomość
-
Jaksa, trzymaj się dzielnie Kochana. Oby się lekarzom udało powstrzymać te skurcze i posiedzisz w trzypaku do bezpiecznego terminu. ✊✊✊✊✊✊✊✊✊
Jaksa lubi tę wiadomość
Ona: 30, On: 38lat. Starania ok 2-3 lata.
08.2020.- I CS Lametta [*] 6tc😢💔
11.2020- II CS z Lamettą - 💕
19.05. 2020-III badania prenatalne:
♀️ 2048g 💓150/ min
♂️ 2272g💓 145/min
"Jezu, Ty się tym zajmij. Zawierzam się Tobie" -
Jaksa, jejku tak mi przykro ze musisz przez to przechodzić trzymam mocno kciuki i wspieram myślami, mam nadzieję, że uda się jeszcze zatrzymać chłopaków. Tak pięknie rosną, są silni, ale niech sobie jeszcze troszkę posiedzą w brzuszku..
Rozyczko, Tobie gratuluję dzieciaczków. Dużo zdrówka życzę dla całej Waszej trojeczki!
Meva, w 17 tc to ja nawet nie miałam badanej szyjki, pierwszy raz dopiero w 20 tc i wtedy wynosiła 3.2, i na ostatniej wizycie tyle samo, więc póki co się trzyma. Luteine biorę już od dawna.Jaksa lubi tę wiadomość
-
Jaksa Kochana trzymaj się, ta ciąża jest bardzo trudna dla Ciebie Mam ogromną nadzieję, ze uda się wyciszyc skurcze i jeszcze chwilę wytrwacie
Jaksa lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Dzięki Dziewczyny, gdyby nie plamienie nie wiedziałabym, że coś się dzieje. Przez moje wysokie progi bólowe jestem nawet w stanie przeoczyć poród🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Modlę się o każdy dzień dłużej w trójpaku. Tak strasznie boję się o chłopców.Start 2014
8xIUI😔 III IUI cb👼
2019 👧🏼
2021 ur. 24+4tc👼👶
2023 👧🏼 -
Właśnie przeszedł obchód, dzisiaj ważna doba, bezwzględnie leżeć, cały czas dostaje w pompie przeciwskurczowe, doustnie przeciwskurczowe... mimo tego czynność skurczowa jest, na szczęście niezbyt silna. Oby się przez noc nic nie wydarzyło i nie pękł pęcherz🙏 czekamy do jutra🤷♀️Start 2014
8xIUI😔 III IUI cb👼
2019 👧🏼
2021 ur. 24+4tc👼👶
2023 👧🏼