X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Bliźnięta 2023
Odpowiedz

Bliźnięta 2023

Oceń ten wątek:
  • Karola95 Koleżanka

Wysłany: 9 lutego 2023, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki :D

Super, ja kiedyś chodziłam na brwi i dodatkowo rzęsy, byłam super zadowolona. Ale teraz kosmetyczka powiedziała mi, że by nie ryzykowała, bo może wystąpić reakcja alergiczna (ona tak miała) i się nie zdecydowałam. I musiałam ściągnąć pazy, bo nie mogę na razie siedzieć 2h u kosmetyczki 🥲 więc żeby nie zdziadzieć codziennie się podmaluję chociaż trochę

Kurcze w przedszkolu pracują specyficzne osoby, które często mają wiele do przepracowania 🙈 my w tej sprawie byliśmy nawet raz u dyrekcji i zachowanie pani się trochę poprawiło

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2023, 13:40

• chicaloca Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2023, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola ale jesteś śliczna ! Brzuszek tez piękny 😍 i pokój w takim spokojnym boho klimacie :) mega :D

cmllp2.png
  • Kasiunnia Koleżanka

Wysłany: 9 lutego 2023, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze w tamtej ciazy co tydzień zdjecia .. teraz pusto w galerii , jutro może uda mi się narysować trochę i ogarnąć, żebym mogła jakieś zrobić

• Kasiunnia Koleżanka

Wysłany: 9 lutego 2023, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slicznie wyglądacie!

• Kasiunnia Koleżanka

Wysłany: 9 lutego 2023, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobiety w ciąży wyglądają magicznie

• Karola95 Koleżanka

Wysłany: 10 lutego 2023, 04:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję ❤️

Kasiunnia to prawda! Nawet jak nie widać jeszcze brzuszka, to bije jakiś blask od kobiety

• chicaloca Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2023, 05:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem laski 🤪 nie czuje tego blasku 😂😂 zwłaszcza nosząc ciuchy starego 😆

Nie mogę spać. Boli mnie brzuch i budzę się co sekundę 🥹😓

cmllp2.png
  • Karola95 Koleżanka

Wysłany: 10 lutego 2023, 06:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już dzisiaj warta od 4 😂 cały czas kicham i wszystkich budzę i do tego kot chodzi i marudzi. A dzisiaj mąż ma urodziny i miałam nadzieje, że trochę się wyśpimy

Haha ja też już noszę ciuchy męża, zwłaszcza gacie do spania, bo piękne damskie szorty są mi już dawno za małe 😅

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2023, 06:13

• Kasiunnia Koleżanka

Wysłany: 10 lutego 2023, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mojego nie mogę, bo jest mniejszy ode mnie 😃😃😭😭😭😭

• Kasiunnia Koleżanka

Wysłany: 10 lutego 2023, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do tego blasku, tez widzę go tylko u innych kobiet

• Kasiunnia Koleżanka

Wysłany: 10 lutego 2023, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My tak wygladam y 27 plus 3 https://naforum.zapodaj.net/db0b91e9015b.jpg.html

• Karola95 Koleżanka

Wysłany: 10 lutego 2023, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiunnia pięknie wyglądasz a brzuszek masz drobniutki 🥰

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2023, 10:32

• Sailor Moon Debiutantka

Wysłany: 10 lutego 2023, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drogie przyszłe Mamy,

zwracam się z wielką prośbą o wypełnienie ankiety do mojej pracy magisterskiej pt. „Ocena stosowanej suplementacji diety oraz leków bez recepty przez kobiety w ciąży”:

https://forms.office.com/r/8L17vnTf0L

Ankieta jest skierowana do kobiet w ciąży, jest w pełni anonimowa i posłuży jedynie do celów naukowych.

Z góry dziękuję za poświęcony czas i pomoc ❤️

• chicaloca Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2023, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy tylko ja nie jestem taka drobna ? 😂 kasiunia wyglądasz pięknie! Serio macie bardzo zgrabne te brzuszki :)

Byłam dziś na tych brwiach. Czuje się dopieszczona :)
    Musiałam też zawieźć dziś syna do przedszkola. Jestem tak powolna, ze zamiast na 8, to ledwo zdążyliśmy na godzinę 9. Zmęczyłam się przy tym tak bardzo, że prawie zemdlałam.

Potem robiłam zupę ogórkową - pięć marchewek i jedną pietruszkę kroiłam prawie 1,5 h z trzema przerwami. Nie mogłam w to uwierzyć… co chwile byłam wyczerpana 🥴 D RA M A T

Z pozytywów złożyłam reklamacje na tego kuriera od staników i dziś je odebrałam. Jestem zadowolona i trzy sobie zostawię :D reszta idzie do zwrotu.

cmllp2.png
  • chicaloca Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2023, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macie jakieś pomysły na walentynki? Ostatnio u nas taka pustynia uczuciowa… chciałabym, żeby było miło tego dnia

cmllp2.png
  • Kasiunnia Koleżanka

Wysłany: 10 lutego 2023, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My nie obchodzimy walentynek , ale fakt też czuje, że bardzo się od siebie oddaliliśmy, aż boje się co będzie jak dzidziolki będą na świecie ...

• Karola95 Koleżanka

Wysłany: 11 lutego 2023, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chicaloca przed nami jeszcze conajmniej 2 miesiące także wiesz 😂

My też się zawsze spóźniamy do przedszkola. Ale wczoraj byłam taka wykończona, że jechałam samochodem i usypialam. A musiałam ogarnąć rzeczywistość, bo wczoraj świętowaliśmy urodziny.

A co do Walentynek ja co roku daję tandetną kartkę z jakimś słodkim napisem w środku. W zeszłym roku dałam synkowi i mężowi kartki które sama zrobiłam. Może wybierzemy się do restauracji i tyle, wiele zależy od mojego samopoczucia 😂 także niewiele Wam pomogę. My zamiast drinków kupijemy sobie wodę gazowaną typu perlage i pijemy z kieliszka, lubię też zrobić deskę serów i posiedzieć wieczorkiem przy filmie albo po prostu rozmawiając. W tym roku seksi bieliznę odpuszczam 😅

A co do staników do karmienia to ja też sobie wczoraj zamówiłam i szczerze mówiąc nie wiedziałam, że aż tyle przybyło mi pod biustem 😱 i nie wiem jaki zapas w miseczce założyć, pamiętam że przy pierwszej ciąży jak kupowałam to założyłam o rozmiar więcej, ale nie wiem czy słusznie bo nie pamiętam

Opowiedzcie jeszcze ile lat jesteście po ślubie ❤️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2023, 08:49

• Kasiunnia Koleżanka

Wysłany: 11 lutego 2023, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My żyjemy w konkubinacie 😁 ponad 8 lat , doczekaliśmy się wspólnego kredytu i syna 😄😄😄😄

• Kasiunnia Koleżanka

Wysłany: 11 lutego 2023, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młody katar , mnie rozłożyło,
    Oby tylko nie było gorzej

• chicaloca Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2023, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak świętowaliście urodziny? Była imprezka ? :)

Kasiunia jak macie kredyt to trwalsze niż ślub 😆😁😁 odpoczywajcie, inhalujcie się i witaminujcie! Może uda się zdusić w zarodku.

My po ślubie 5,5 roku, a razem jesteśmy 9 lat.

Mieliśmy przyjemny, ale tez intensywny dzień.
    Chłopaki pojechali na 8 na terapie, a ja jeszcze chwilę się przespałam bo nocka słaba. Potem pojechaliśmy do HM kupić piżamę strażaka 😆 (będzie robiła za strój na balu karnawałowym) i akcesoria strażackie w pepco. Młody poszalał na takim wielkim placu w centrum handlowym i skończyliśmy w kawiarni objadając się lodami. Było bardzo sympatycznie. Syn się strasznie cieszył na ten wspólny czas, bo ostatnio chodził wszędzie z tatą. Myśle tez, że to ostatnie takie wyjście we troje.
    No a potem wróciliśmy do domu i zagonilam ich do sprzątania 😂😂😂 sama tez sporo ogarnelam i spakowalam pół walizki do szpitala. Jutro wyprasuje piżamy i je dorzucę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2023, 22:09

cmllp2.png
‹‹ 26 27 28 29 30 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ