Bliźnięta 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki
Super, ja kiedyś chodziłam na brwi i dodatkowo rzęsy, byłam super zadowolona. Ale teraz kosmetyczka powiedziała mi, że by nie ryzykowała, bo może wystąpić reakcja alergiczna (ona tak miała) i się nie zdecydowałam. I musiałam ściągnąć pazy, bo nie mogę na razie siedzieć 2h u kosmetyczki 🥲 więc żeby nie zdziadzieć codziennie się podmaluję chociaż trochę
Kurcze w przedszkolu pracują specyficzne osoby, które często mają wiele do przepracowania 🙈 my w tej sprawie byliśmy nawet raz u dyrekcji i zachowanie pani się trochę poprawiło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2023, 13:40
-
Ja już dzisiaj warta od 4 😂 cały czas kicham i wszystkich budzę i do tego kot chodzi i marudzi. A dzisiaj mąż ma urodziny i miałam nadzieje, że trochę się wyśpimy
Haha ja też już noszę ciuchy męża, zwłaszcza gacie do spania, bo piękne damskie szorty są mi już dawno za małe 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2023, 06:13
-
Drogie przyszłe Mamy,
zwracam się z wielką prośbą o wypełnienie ankiety do mojej pracy magisterskiej pt. „Ocena stosowanej suplementacji diety oraz leków bez recepty przez kobiety w ciąży”:
https://forms.office.com/r/8L17vnTf0L
Ankieta jest skierowana do kobiet w ciąży, jest w pełni anonimowa i posłuży jedynie do celów naukowych.
Z góry dziękuję za poświęcony czas i pomoc ❤️ -
Czy tylko ja nie jestem taka drobna ? 😂 kasiunia wyglądasz pięknie! Serio macie bardzo zgrabne te brzuszki
Byłam dziś na tych brwiach. Czuje się dopieszczona
Musiałam też zawieźć dziś syna do przedszkola. Jestem tak powolna, ze zamiast na 8, to ledwo zdążyliśmy na godzinę 9. Zmęczyłam się przy tym tak bardzo, że prawie zemdlałam.
Potem robiłam zupę ogórkową - pięć marchewek i jedną pietruszkę kroiłam prawie 1,5 h z trzema przerwami. Nie mogłam w to uwierzyć… co chwile byłam wyczerpana 🥴 D RA M A T
Z pozytywów złożyłam reklamacje na tego kuriera od staników i dziś je odebrałam. Jestem zadowolona i trzy sobie zostawię reszta idzie do zwrotu. -
Chicaloca przed nami jeszcze conajmniej 2 miesiące także wiesz 😂
My też się zawsze spóźniamy do przedszkola. Ale wczoraj byłam taka wykończona, że jechałam samochodem i usypialam. A musiałam ogarnąć rzeczywistość, bo wczoraj świętowaliśmy urodziny.
A co do Walentynek ja co roku daję tandetną kartkę z jakimś słodkim napisem w środku. W zeszłym roku dałam synkowi i mężowi kartki które sama zrobiłam. Może wybierzemy się do restauracji i tyle, wiele zależy od mojego samopoczucia 😂 także niewiele Wam pomogę. My zamiast drinków kupijemy sobie wodę gazowaną typu perlage i pijemy z kieliszka, lubię też zrobić deskę serów i posiedzieć wieczorkiem przy filmie albo po prostu rozmawiając. W tym roku seksi bieliznę odpuszczam 😅
A co do staników do karmienia to ja też sobie wczoraj zamówiłam i szczerze mówiąc nie wiedziałam, że aż tyle przybyło mi pod biustem 😱 i nie wiem jaki zapas w miseczce założyć, pamiętam że przy pierwszej ciąży jak kupowałam to założyłam o rozmiar więcej, ale nie wiem czy słusznie bo nie pamiętam
Opowiedzcie jeszcze ile lat jesteście po ślubie ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2023, 08:49
-
Jak świętowaliście urodziny? Była imprezka ?
Kasiunia jak macie kredyt to trwalsze niż ślub 😆😁😁 odpoczywajcie, inhalujcie się i witaminujcie! Może uda się zdusić w zarodku.
My po ślubie 5,5 roku, a razem jesteśmy 9 lat.
Mieliśmy przyjemny, ale tez intensywny dzień.
Chłopaki pojechali na 8 na terapie, a ja jeszcze chwilę się przespałam bo nocka słaba. Potem pojechaliśmy do HM kupić piżamę strażaka 😆 (będzie robiła za strój na balu karnawałowym) i akcesoria strażackie w pepco. Młody poszalał na takim wielkim placu w centrum handlowym i skończyliśmy w kawiarni objadając się lodami. Było bardzo sympatycznie. Syn się strasznie cieszył na ten wspólny czas, bo ostatnio chodził wszędzie z tatą. Myśle tez, że to ostatnie takie wyjście we troje.
No a potem wróciliśmy do domu i zagonilam ich do sprzątania 😂😂😂 sama tez sporo ogarnelam i spakowalam pół walizki do szpitala. Jutro wyprasuje piżamy i je dorzucę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2023, 22:09