Bliźnięta 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
Zamówiłam ze strony momtobe, ale jak się okazuje, jeszcze czeka na dostarczenie a przyszła inna paczka 😅
Mąż zabrał mnie na lody, zjadłam ich tak dużo, że prawie wpadłam w śpiączkę cukrzycową 😁
Taki sposób przyzwyczajania dziecka do własnego łóżka chyba najlepiej się sprawdza, bo nieraz słyszę, że 4latki musza mieć duże łóżko, bo śpią tylko z rodzicem który usypia i rodzic już musi zostać do rana w tym łóżku, albo w ogóle nieraz słyszałam, że tata zostaje wyrzucony z łóżka na rzecz dziecka. Każdy robi jak woli, ale ja bym tak nie umiała wyrzucić męża
My wybraliśmy imię Józef po moim dziadku a drugie imię to Tadeusz (ale jeszcze się zastanawiamy) jeszcze podoba mi się imię Henryk lub Jan, ale ze względu na nazwisko musimy odpuścić żeby im nie narobić kłopotów do końca życia 😂 ogólnie lubimy stare imiona, zwłaszcza po dziadkach i pradziadkach
Kasiunnia to ile masz dzieci? -
Karoli jeszcze ten cukier z lodów nie zszedł hahahaha
Każda z nas ma taką samą sytuację - po jednym starszaku i dwójkę w brzuchu
Przyszły mi wczoraj prześcieradła z HM do łóżeczka. Jestem zachwycona
Zaczynam dziś 36 tydzień i mój kalendarz belly mówi, że to start 9 miesiąca..jak to
-
Ale ja zrozumiałam, że Kasiunnia ma już 3 dzieci i 2 w brzuszku, bo któraś z dziewczyn miała tutaj taką sytuację 🙈 boże ten mózg ciążowy mnie dobija ostatnio!
W hm home mają świetne rzeczy! Ale nie pomyślałam, żeby podejrzeć tam prześcieradła zaraz oblukam
O rety 😱 dotrwałaś ❤️ Jeszcze chwila i maluszki będą z Wami -
Aaa zmieniłam telefon i miałam problem z zalogowaniem, jutro Was nadrobię!
Bylam na USG 3 trymestru i dziewczynka waży ok 1,5kg a chłopiec 1kg... cholernie się martwię, w piątek mam USG w szpitalu. Do tego doszła mi anemia 🤷♀️31.01.2018 Synek 👦 40+3
7tc [*] 04.2022
25.02.2023 Bliźnięta 🧑👩 30+6 -
Anemia w ciążach bliźniaczych jest chyba bardzo „popularna” . Mam nadzieje, że suplementacja Cię z tego wyciągnie
Co powiedział lekarza na te różnice w wadze ? Miał jakieś pomysły, sugestie ?
Ja czekam, aż mąż mi przywiezie pączki.
Chociaż właśnie się najadłam kopytek smażonych na maśle i cukrze. Także już jest tłusto 🤪🤪
Tez jutro mam wizytę. Ale się stresuje. Ciekawa jestem, czy wreszcie ktoś mi je zmierzy.
-
Chicaloca i Cslza dajcie jutro znać ❤️
Ja dzisiaj zjadłam 2,5 pączka czyli wypada niecały 1 na osobę 😂
Miałam dzisiaj ciężki dzień… przyjechała do mnie na wyczekane spotkanie siostra i okazało się, że ma opryszczkę. Nie zdawała sobie sprawy z tego, że w ciąży to jest zagrożenie i kazałam jej kupić plastry. Przez godzinę się zastanawiałam, czy nie odesłać jej do domu, ale przejechała do mnie szmat drogi nie zblizalam sie do niej za bardzo, ale jednak kosztowało mnie to sporo nerwów i będę nas teraz obserwować, czy coś nam nie wyskakuje. Na szczęście mam wizytę w środę, więc od razu do skonsultuję. Synek tez dzisiaj jakiś nieswój był i położyłam go spać o 19, zresztą na więcej nie mieliśmy siły -
Ja opryszczke miewam b.czesto , generalnie , w tej i poprzedniej ciąży równiez
Spokojnie , gdyby cos się pojawiło, to skonsultuj z lekarzem , zapewne heviran zaleci
Mi chyba właśnie sie tworzy , dochodzę do siebie po przeziębieniuKarola95 lubi tę wiadomość