Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jesteśmy po wrażeniu i mały zaczął przybierać a już sugerowali dokarmianie
udało się bez jestem przeszczesliwa. Kas jak u Ciebie Aurelia się sprawuje? Mój Wojtuś jest bardzo grzeczny je śpi i w międzyczasie robi kupy.
Kasandra, dorocia2324 lubią tę wiadomość
-
Aurelia jest mega głodomirem, więc przyznam, że Ją dokarmiam, ale najpierw piersi oczywiście, ale ja już tak robiłam przy drugim Dzidziusiu moim
ale dynamiczna powiedz mi jak robiłas budziłaś Wojtusia o określonych porach ? co ile go karmiłaś na poczàtku ?
dorocia2324 lubi tę wiadomość
-
Boze dziewczyny ja tez chce swojego ssaka przy sobie
jak ja wam zazdroszcze.
Jutro ktg a myslalam ze juz nie dotrzymam.
Ktora kobitka pojechala do szpitala bo maluch sie za duzo ruszal?Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
Nie budziłam karmiłam i karmie na żądanie czasem co godzinę czasem co trzy to Wojtuś decyduje ale on jak zassie to ssie mmin 30 min. No i pije tą herbatkę. I dziś trzecia doba leci a ja mam już tyle mleka że mały ulewa choć pije tylko z jednej piersi na jedno karmienie.
Kasandra, dorocia2324 lubią tę wiadomość
-
hmmmm... no moja też by non stop wisiała... pięknie ssie tylko właśnie mam za mało jeszcze
musimy sobie we dwie dać rady i już
no i ja też na żądanie zawsze karmię, ale jak dostaję butelkę od położnych to ona po 4 godzinach spanie Jej nie wystarcza, wypija Ją na raz i nadal chce.....ehhh....
karola nie martw się ani się obejrzysz, a będziesz miała swojego ssaka przy sobie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2014, 20:12
dorocia2324, Eve lubią tę wiadomość
-
Mama hani szybkiego powrotu do zdrowia!!
Karola Tobie z calego serca zycze szybkiego i lekkiego porodu. Ja ostatnio gdzies przeczytalam, ze jak dzidzius sie za mocno rusza to tez nie dobrze ale jak jest na prawde to nie mam pojecia.
Dynamiczna fajnie, ze Wojtus dobrze przybiera i ze jest taki grzeczny i spokojny. A jak Ty sie czujesz?
Kas no Aurelka to kawal babki, wiec i najesc sie musiMam nadzieje, ze szybko dojdziesz do siebie i ze badania malutkiej beda w porzadku. Jak tylko sie czegos dowiesz to pisz. Pokarm w piersiach na pewno sie zwiekszy, dopiero co urodzilas.
Ja dzis mialam aktywny dzien ale na prawde dobrze sie czuje i mam duzo energii. Malenstwo daje o sobie znac i masakruje mamusi brzuszek -
Moje chlopaki obaj wyszli przyzolceni.ze szpitala:-)
A dzis Olek ma juz miesiac, nadal jest slodkim aniolkiem,ale coraz cwanszym,najlepiej jest przy mamie, wtedy najszczesliwszy:-) Karmimy sie cucem,ale czasami jest butla jak deficut w cycu.Kasandra lubi tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Jeju juz miesiac maluszek ma. Dawaj kochana jakies zdjecie
Kurcze boje sie tego karmienia piersia, nie bede wiedziala kiedy nie mam mleka a kiedy mam i kiedy mala bedzie sie najadac kiedy nieMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Pije herbatkę z herbapolu dla karmiących mam.
Karola będziesz wiedziała to intuicja Ci podpowie nie martw się na zapas.
Kas mój też ma żółtaczkę ale jeszcze się mieści w normie.
Ja ogólnie czuję się bardzo dobrze chodzę,siedzę,funkcjonuje normalnie w sumie już od piątku kolo południa byłam zdatna do funkcjonowania.
Gdyby nie to że. Mały był w inkubatorze to pewno bylibyśmy już w domu. Ale mam nadzieję że jutro nas puszczą.dorocia2324 lubi tę wiadomość
-
To musze kupic sobie taka, dostalam herbatke z rossmana taka dla karmiacych mamusiek ale tak smierdzi ze sam zapach mnie odrzuca.
Zycze szybkiego powrotu do domciu.
Kurcze dziewczyny probowalam wszystkiego. Sexu spokojnego, szybkiego, ostrego, delikatnego, masowania, szczypania, chodzenia po schodach i ku****a nic
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
tak właśnie się nastawiałam
no cóż takie życie
ważne, że jest zdrowa, a żółtaczka w razie czego minie
ja właśnie piję też tą z herbapolu i jestem zadowolona już jest więcej w cycach niż było
mama_hani kuruj się Kochana, dużi zdrówka dla Was
karola Dzidzia wybierze najlepszy moment dla Waszobaczysz na pewno będzie już niedługo
trzymam kciuki
-
Też. Jestem z tej herbatki zadowolona dzisiaj mam chyba nawał bo piersi twarde i sobie dzisiejszą porcję herbatki podaruje.
Mały dał trochę popalić w nocy do tego dołożył się ból piersi i skutków i jestem nie wyspana, mam nadzieję że już dziś wyspie się w domu.