Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez dwupak
Myslalam ze w nocy cos sie rozwinie jak to z Marysia bylo a tu nic. Byly 3 skurcze cholernie mocne i koniec.
Kas ja wczoraj nie plamilam za to dzisiaj z rana widzialam troszke krwi. Ja na twoim miejscu pojechalabym do szpitala jak krwawisz 2 dzien.
Ja jak to w sobote sprzatanie i wcale sie nie oszczedzam, wrecz przeciwniemusze sobie co jakies 5-10 min tylko przerwe robic bo strasznie boli mnie po prawej stronie w podbrzuszu i co chwile brzuch sie stawia. Mala pare razy puknela rano i cisza
Niech to cholera juz sie zacznieKasandra lubi tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
aga no tak zawsze mówiłam
i mam nadzieję, że się tak stanie
ja własnie nadal plamię na brunatno... ehhh.... no nie wiem... Dzidzia się rusza jak zawsze, ale zobaczę do obiadu, zjem obiadzio i wtedy może się ruszymy.... zadzwonię jeszcze do Szwagra, bo mój gin na urlopie, pewno by odebrał, ale ma sam trójkę dzieci, a ja wiem jak denerwuja telefony w trakcie urlopuzawsze jest IP
ja mam jakieś skurcze, ale powiem szczerze, że wczoraj było lepiejWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 11:15
-
hej dziewczyny lada dzień i będzie po wszytskim
ja byłam wczoraj u swojego gina robil usg i badala. Niestety maliszek był tak obrocony że nie można było zobaczyć płuci ale ladnie pomachało ręką. Najważniejsze że wszytko wporządku
dorocia2324 lubi tę wiadomość
-
tak tak jest ginem
nie dodzwoniłam się jeszcze, bo pewno ma dyżur...
ale Dzidzia ruchliwa i z normalną siłą, więc mam nadzieję, że to jednak ustąpi....
karola melduję, że dzisiaj pełnia, więc wedle zabobonów dzisiaj będzie rodzić dużo kobitek, więc może i my
ja mam skurcze, ale nieregularne....
mama_hani najważniejsze, że z Dzidzią ok, a jak chcecie wiedzieć to prędzej czy później się dowiecieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 13:47
-
Kas trzymam kciuki żeby te nieregularne skurcze zrobiły się regularne i żeby ta dzisiejsza pełnia przyczyniła się do porodu.
Karola Tobie też życzę już porodu.
My powoli wracamy do siebie. Choć teraz to już wszystko będzie inaczej. Mały pięknie ssie pierś jest dość spokojny. Najchętniej to cały czas by cycał. Moje brodawki średnio zaczarowane wiec boli nie ukrywam ale i tak jest pięknie.
Witam pakima Gratuluję i życzę zatem żeby była córciaKasandra lubi tę wiadomość
-
właśnie mierzę sobie rgularność
pobrałam sobie aplikację, żeby mierzyć czas, bo co chwilę zapominam co i jak.... ale narazie wygląda, że zaczynają się robić regularne
juuupi
dziewczyny a macie jakąś sprawdzoną metodę jak odróżnić porodowe od przepowiadających ? ja nigdy nie miałam przepowiadających -
karola a jak tam u Ciebie ? mnie skurcze męczą tak średnio co 20- 15 minut, ale to nie to.... liczę, że się rozkręci
naiwna może jestem, ale cały czas one są, więc a nóż urodzę w terminie
plamienia na szczęście ustają, więc już spokjniejsza jestem -
Kas masuj sutki zgwalc malza i na porodowke sio.
Ja mialam skurcze tak mniej wiece co 15-10 min i pojechalam do centrum handlowego bo byl dzis mikolaj i pierniczki robilismy.
Myslalam ze umre pare razy tak mnie mala ciagnela za pecherz, cholernie to bolalo.
Teraz niestety przeszlo ale w pipce czuje takie cos jakby mi ktos reke gleboko wlozyl i tam trzymal
Kasandra cholera jasna wyganiam cie na porodowke bo jak nie to pasiorem przylozeKasandra lubi tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
Hej dziewczyny!
A co to ma być?? Miałyście w Mikołajki rodzić i co??
U Nas niestety srednio. Synek ma już dużo Energi a ja nadal wypluwam płucado tego emek też się zaraził
generalnie wydamy chyba wszystko co mamy na leki jak tak dalej pójdzie...
Najlepszy mój mąż w nocy...słyszę,że któryś raz już wpuszcza sobie krople do nosa i ciągnie,i gluci...no ale trudno,mnie też niewiele pomagająrano wstaje a na biurku krople do nosa Tymka! Hahaha! Nie dziwne,że mu nie odetkały nosa tak jak chciał
My dzisiaj po USG. Wszystko okpotomek jest nadal chłopcem i waży ok 1740g. Aha i leży już głową w dół
co mamusie ogromnie cieszy
zdjęcia niestety są słabe i nie ma się nawet jak pochwalić.
Trzymam kciuki za te Wasze porodyKasandra lubi tę wiadomość
-
contratcion calculator i on jest o tyle fajny, że zapisuje przerwy i długość skurczy, a do tego nie musi być cały czas włączony
ja narazie się nie szczypię, bo na noc nie chcę jechać, ale jak do jutra tak będzie to działam, bo to faktycznie mi pomogło przy ostatnim porodzie zagęścić skurcze i wzmocnić
-
na_cik trzymam kciuki za powrót do zdrowia, a gratuluję udanej wizytki
no ja byłam przekonana, że dzisiaj urodzę ;P a tutaj Dzidzia tupie nóżką i mówi, że wyjdzie kiedy on zechce i jużale jedną ciążę urodziłam w terminie dokładnie, drugą wcześniej, to teraz czas przenosić dla równowagi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 21:05