Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
no z tym może być problem
mam nadzieję, że nie dam rady Cię przebić
jak nie urodzę to 15 grudnia mam przyjechać do szpitala jużwolałabym jednak urodzić do tego czasu
ale naprawdę fajnie się ruszyło od wczoraj, więc po cichu na to liczę
na_cik lubi tę wiadomość
-
A myślałam, że tylko ja tak chodziłam 39+6 ale tu każda tak dobija, trzymam za Was kciuki zebyście się wypakowały jak najszybciej!!
A swoją droga mój Olek jutro już miesiąc kończy:) A ja zapomniałam o porodzie:DWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 21:39
Kasandra lubi tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
dokładnie, ja miałam oxy podaną przy pierwszym porodzie, bo skurcze nie szły mimo odejścia wód....
ja od 15 mam te skurcze cały czas, a czuję, że Dzidzia też ma gorzej przez to, bo się rusza, ale inaczej jakby ciężej jej było rozepchać mięsień macicy... chyba spięty jest za bardzo... jakby skorupa się zrobiła.... ehhhh.... dobrze, że te plamienia krwawienia ustały już całkiem odkąd te skurcze są -
ja przy obu porodach miałam oxy i nie wspominam ich źle jeśli chodzi o cieżkość z tym związaną.
Kas może się rozkręci i urodzisz jutro idealnie w terminie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 21:48
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
dzięki dorocia
czekam na obchód to napiszę jak to było
otóż o 1.32 obudził mnie skurcz, ale że wiele ich miałam wczoraj to polazłam siusiu i wróciłam spać, a o 2.32 obudził mnie bardzo bolesny skurcz i znów poszłam siusiu, jak wracałam do łożka to mi coś poleciało, więc wróciłam do łazienki, patrzę, a tutaj żywa krew... pędem do ema dzwonimy po dziadków, a ja skurczw chyba co 3 minuty i czop mi odszedł, pierwszy raz zdarzyło mi się go widzieć... wychodzimy z domu o 3.10 ledwo idę, ale idę wsiadamy do auta łamiemy przepisy drogowe
i em mówi, że o 3.25 wypisywał dokumenty na IP rozwarcie 6cm, a o 4.05 Mała jest na świecie
masakra jeszcze chwila, a urodziłabym autentycznie w domu...
Gosiak, na_cik, dorocia2324, mama hani lubią tę wiadomość
-
Kas!! Super,że tak szybko i wszystko w porządku
gratulacje!!!
Dziewczyny a ja się tak zastanawiam,bo wczoraj na USG lekarz mi pokazał dwie pętlę na pępowinie i ja jakoś nie zakodowałam o co chodzi. Myślicie,że jemu o takie supły typowe chodzi? To nie jest niebezpieczne??Kasandra lubi tę wiadomość
-
Ja tez chce tak ekspresowo rodzic jak Wy!! A nie dobe ze skurczami okropnymi sie meczyc. I w terminie urodzic. Na_cik ja 19 dni po terminie urodzilam syna! Kas mi tez sie to imie bardzo podoba
I jak fsjnie, dwie dziewuszki macie i chlopca
Jeszcze raz gratuluje!!!!
A gdzie karola, tez juz po porodzie?Kasandra lubi tę wiadomość
-
Tak myslalam kas GRATULACJE KOCHANA, NARESZCIE
A ja ?
ja dzis czuje sie jak mlody bog, nawet pojechalam do naszego domku i weszlam na 4 pietro czego nie wolno mi robic :p
Mala sie rusza prawie caly czas, w nocy wstalam tylko raz na siusiu co jest dziwne a reszte przespalam.
Zero skurczu, zero bolu w plecach doslownie nicKasandra lubi tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
dziękuję Wam bardzo
no Laura chciała mieć siostrę to ma
karola trzymam kciuki kciukasy za Wasja Wam powiem, że dalej nie mogę w to uwierzyć, że to już po, bo tak szybko to poszło
aga spokojnie widocznie tak miało być
ale ja jestem poszyta niestety, bo Mała duża a położna mnie nie nacinałai mam parę szwów pojedynczych, ale za to właśnie kilka.... ehhhh.... ale Mała zaraz za cyca się wzięła i od razu wiedziała jak
glodomorek
ale miałam zielone wody niestety, i to położna mówiła, że bardzo brzydkie.... ale robili Jej wyniki i narazie nic, jak em przyjedzie to zapytaja myślę, że to smułka, bo kupkę dalej robiła na mnie i to całkiem sporo... no cóż za godzinkę będzie em to się dowiem, bo ja nie dam rady wstać teraz....