Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
To bede musiala pomyslec o takim czyms dla mojego P jak bede po porodzie, bo bylo by super jakby 14 dni z nami w domu byl
Juz bym nie miala traumy. Moj gin bez problemu takie cos wypisze, wiec sie nawet nie martwie
Dynamiczna i kas mam nadzieje, ze wszystko szybko wroci do normy. No ciekawe skad takie cos... -
No i kolejne pismo z ZUS-u, ze w zwiazku z trfajacym postepowaniem odraczaja wyjasnienie sprawy do 13.01.2015r. Super. Od poczatku zadnych pieniedzy z ZUS-u a na 12 lutego mam termin. Oni sa smieszni i za co ja mam zyc?! Dzwonilam do mojej prawniczki i musze napisac pismo do ZUS-u bo ona sama mowi, ze to juz jest smieszne co oni robia.
-
Dorocia współczuję przejść z zus jedyne pocieszenie że muszą wszystko nadpłacić wiec wpadnie Ci wieksza kasa na raz a czemu oni Cie tak kontrolują jesteś na działalność czy na etacie?
Aga lekarka nic konkretnego nie powiedziała prócz tego że norma jest 5 o on ma 6 i że jutro trzeba znowu skontrolować. I że klinicznie to on jej się bardzo podoba tylko ten wynik. -
hej dziewczyny my miałyśmy dzisiaj straszna nic i dzień. Corka w nocy wymiotowała w dzień biegunka dobrze ze troche pospała to jej przeszło, a pod wieczor zaczeła zawic i leciec ropa z oczu więc chyba zpalenie spojówek czekam na męza zeby podjechac do apteki i cos kupic. msakra jak nie urok to... .
doroci wkoncu wyplaca ja też czekam na kasę z zusu ale chyba juz do swiat nie bedzie -
Dynamiczna jestem na umowie o prace ale pewnie dlatego sprawdzaja bo 10.07 sie zatrudnilam a 20.08 poszlam na zwolnienie. Tylko, ze szefowa skonczyli kontrolowac w pazdzierniku, w listopadzie ani ja ani ona nie mialysmy zadnej kontroli to po co teraz znow przedluzyli? Zeby nie wyplacic i tyle.
No to trzymam kciuki, zeby jutro bylo wszystko w porzadku i zebyscie wyszli do domu.
Mama hani ja od poczatku zwolnienia zadnej kasy nie dostalam bo caly czas cos sprawdzaja. A zaraz rodze.
Biedna malutka. Wymeczylyscie sie na pewno. Mam nadzieje, ze to nie jelitowka, a oczka ropieja bo moze jej cos z wiatru wpadlo. Krople powinny pomoc. -
witam
u mnie tylko tyle mówią, że miałam zielone wody i to jest pierwszy sygnał od dziecka, że coś jest jakaś infekcja, norma jak pisała dynamiczna do 5, moja miała 6.4 w pierwszej dobie, a teraz podrosło do 12ma antybiotyk, więc 5 dni musi brać, jak w piątek będą wyniki dobre to wyjdziemy.... i taką mam nadzieję...
mama_haninl współczuję... mojemu też ostatnio z tymi oczkami coś byłoa jelitówka to masakra.... życzę Wam dużo zdrówka....
dorocia cierpliwości Tobie życzęzus to dramat jest, ale oni lubią takie sytuacje kontrolować...
-
Cześć kobitki
Ale produkujeciewspółczuję,że musicie siedzieć dłużej w szpitalu
ja też z synkiem siedziałam...ale pomyślcie o tych rodzicach którzy z wcześniakami siedzą np.2 miesiące
Dorocia,Tobie też współczuję przejścia z ZUSemOni zawsze szukają kozła ofiarnego na najsłabszych
U Nas było już nieźle a ostatniej nocy mój ślubny zostawił okno otwarte i wszyscy wstaliśmy w takim stanie,że szkoda gadać. Mąż na zwolnieniu lekarskim do końca tygodnia. Mam nadzieję,że się wykurujemy w końcu. Ehhh...
Wiecie,że ja nic nie mam przygotowane? Z synem miałam termin na 19 lutego a na święta już miałam torbę spakowaną. Teraz jakoś się nie zapowiada,żebym się za coś wzięła...mam i tak dużo do roboty
-
Kas ciekawe skad te zielone wody. Ale najwazniejsze, zeby Aurelka szybko wrocila do zdrowia i do domu.
Na_cik wspolczuje dalszego ciagu choroby i trzymam kciuki zebyscie juz zdrowieli.
Ja juz wiekszosc rzeczy mam dla siebie i dla dzidziusia. Jutro ma przyjsc paczka z apteki i niedlugo pakuje torbe do szpitala. Ubranka, posciel i zabawki tez mam poprane. Zostalo lozeczko dla bobaska do ogarniecia i porzadki swiateczne za ktore tez sie za chwile biore bo troche tego jest a oszczedzac tez jeszcze sie trzeba.
Do ZUS-u bede pisala pismo za rada prawniczki i zobaczymy co bedzie, bo juz nawet o nich myslec mi sie nie chce. -
Aaa i tak mnie zab boli, ze masakra. Chyba wyzyna mi sie osemka na gorze, na razie nic nie widac tylko dziaslo troche czerwonawe i bardziej rozpulchnione. Tabletki na razie nie biore chyba, ze juz na prawde nie bede mogla wytrzymac. Zawsze cos
-
Biedna karola tyle sie meczysz kobitko.
Trzymam kciuki za wyniki waszych bobaskow kas i dynamiczna i szybkiego powrotu do domu.
Ja o 3 sie obudzilam na siku i tak zab bolal i gardlo ze troche sie pomeczylam zanim usnelam. Teraz na razie jest oki. Z nosa leci ciurkiem. Powiedzcie mi czy jak mam katar, boli mnie gardlo i jest czerwone to moge robic badania krwi i moczu? I wyjda prawidlowo? Bo w poniedzialek mam wizyte i jutro badania chcialam zrobic.