Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dorocia to będziemy walczyć razem bo ja też pierwszy sezon biorę się za ogródek my mamy malusienka dzialeczke za domem ale zawsze coś no i będzie gdzie dzidzie dawać a planuje posadzić tam miętę i szczypiorek lub koperek do zupy i trochę kwiatków żeby było ładnie. Zobaczymy co z tego wyjdzie, w sobotę mamy się wziąć z mężem za pierwsze porządki
-
pracę polowe w pełni my siejemy zawsze trochę warzyw ogórki marchew buraki fasola! no i mamy szklarnie taką małą na pomidory i sałatę! w tym roku sianie pielenie i zbieranie spada na męża a mięte też mamy posadzoną tak się rozrosła ze jest wszedzie ale do wody z cytrunką latem jest super
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 22:26
-
Mala czarna to fajnie, ze nie jestem sama ktora pierwszy raz sieje
Ja bede siac marchew, pietruszke, koper, fasole, buraki, rzodkiewke, ogorki, cebule i jakies kwiatki i na razie tyle. Moze jeszcze cos mi do glowy wpadnie Inne warzywka bede miala od tesciowej.
Dzis nie bylismy na spacerze bo znow mocno wialo a poza tym maly okropnie marudny i ja totalnie nie ogarnieta. Jutro rano jade na tsh i pozniej wyjdziemy na spacerek chociaz by wialo bo dzieciaki powinny lapac swiezego powietrza. -
Dorocia to ty z grubej rury od początku powodzenia
Na szczęście moi dziadkowie maja mnóstwo warzyw i owoców w ogrodu to będę korzystać. Narobilyscie mi smaka na sałatkę z pomidorów i zielonych ogórków no to w tym roku kochane zapowiadają się nam fajne wakacje ja co prawda jeszcze bez maluszka.. Pocieszam się ślicznymi ciazowymi sukienkamiWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 23:12
-
hej dziewczyny u mnie jest siostrzenica ogląda Krainę lodu bo siostra pojechała do lekarza! ale grzecznie się bawi hanka w przedszkolu u nas trochę wychodzi słoneczko ale dalej wieje choć już nie tak jak wczoraj! miałam zrobić pranie ale chmury ciemne krązą a z rana padało! Swoje warzywka są super i człowiek dumny że sam uprawił i ma
-
A u nas dzisiaj słońce zaszło.. wczoraj wiało, ale było ciepło, dziś się nie zapowiada. Miałyśmy do babci mojego męża iść i przy okazji zaliczyć długi spacer, ale w taką pogodę aż się nie chce.
O 11:30 Laura kończy lekcje i chyba zostaniemy dziś w domu (pranie, sprzątanie, też się przyda). -
U nas na razie slonce swieci, nawet tak nie wieje i w miare cieplo. Maly zjadl, teraz idzie kupka, ubieramy i idziemy na spacer. Troche swiezego powietrza sie przyda.
Moj P mi pomoze przy warzywkach bo tak to przy dzieciaszkach to bylo by mi ciezko
No ja juz sie nie moge doczekac lata i ciepelka -
dorocia2324 wrote:Mala czarna tak co do imion to jakby sie urodzila dziewczynka to miala byc Laura. A wybieralismy miedzy Nadia i Amelia Mojej siostry syn ma na imie Wiktor
No to wszystkie mamy dziś zupy- u mnie pomidorowa z ryżem