Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Noc przerywana bolesnymi skurczami. Jak pomyśle ze mogę mieć tak jak ty Ewwiel to ciary mnie przechodzą. Choć muszę się przyznać ze modliłam się w nocy by to nie było to..
Włosy tłuste, jedna koszula niewyprasowana, smoczek i laktator niewyparzone, część rzeczy niespakowanych, muszę się tym dzisiaj zająć.
Powodzenia!!! -
Dziękuję a ja cala noc modlilam sie, żeby to bylo to. Po 22.00 znów wrocily skurcze co 10-13 min. Kolo 1.00 byly juz co 5-7 min. Później akcja z Lola, bo najpierw chciała siku, później kupę a na koniec zwymiotowala mi 2 razy w domu i resztę na dworze. Skurcze dalej sa, ale znów rzadsza. Szykowałam Nadie do szkoły i nie zwracałam uwagi na czas miedzy nimi, ale będzie ok 10-15min. Tak bym chciała, żeby to dziś się rozkrecilo na dobre.
Oszczędzaj się Aniu, jesli chcialabys potrzymać Nadie jeszcze trochę w brzuszku.
Gianna a ja Ty sobie radzisz? Jak sytuacja z Joasia?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 07:53
-
Ja juz na oddziale. Skurcze na poziomie 60 co 2-3 min. Na razie nic więcej nie wiem. Oby się rozkrecilo bez Oksy, bo jutro nie będzie mojego lekarza i nie wiem czy będą szanse na Oksy.
Właśnie lekarz przed chwila byl i mowil, ze jutro go nie będzie, ale będzie w sob i niedz. Wiec jesli do tego czasu samo nie ruszy to w weekend Oksy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 16:57
-
Tak. Przyjęli i nic nie przyspieszaja, bo maja tu urwanie głowy na porodówce dzisiaj. Czekam czy mi się samo rozkręci. W sobotę i niedziele będzie ten mój lekarz i jesli do tego czasu nie urodzę to poda mi Oksy. Teraz mam juz skurcze na 100 co 3 min. Bola coraz bardziej. Mąż pojechal do Nadii, jesli będzie sie rozkręcać i przeniosą mnie na porodowke to będę po niego dzwonić.
-
Dużo siły kochana! Powiem ci ze zarazilas mnie bólem napierdziela mnie tak ze nie da się spać. Jutro mam wizytę Nadia zeszła mocno w dół co czuje w środku i widzę po brzuchu.
Jak szyjka? Jakieś konkrety znasz czy zdawkowo odpowiadają?
Juz niedługo.. -
Ja po wizycie. Malutka pcha się na świat, jest bardzo nisko, a szyjka zamknięta i trzyma jak diabli też mi paradoks, całą ciążę na podtrzymaniu, a teraz organizm trzyma maleństwo z całej siły. Bóle mam ze schodzenia córci w dół (czyżbym miała nastawić się na takie przeżycia jak ty Ewwiel?). Nawet położna zwróciła uwagę, że mam dużo niżej brzuch, niż ostatnio. Badanie ginekologiczne bolało strasznie, ale mam się jeszcze pojawić za 2 tygodnie, haha, nawet skierowanie na mocz i krew dostałam. Bez usg dzisiaj. 17kg na plus
No i l4 do 24 października, a potem mogłaby się rodzić, bo jak nie, to idę na wcześniejszy macierzyński.
Jak twoja Nadia znosi rozłąkę? Wiem, że to dopiero jeden dzień, ale jednak cały czas jesteście razem.
Ja teraz odpoczywam, a o 12 idę pod dom kultury- Laura dziś ze szkołą szła do kościoła, a potem jakieś zajęcia właśnie w dk.
A Regan przeszedł dziś samego siebie- wychodzę spod prysznica, a ten siedzi na blacie w kuchni.. podejrzewam (czyt.mam nadzieję), że wlazł tam po taborecie, a nie wskoczył jak kot. I zjadł kawałek pizzy.
Wczoraj wylał mi kakao na stole i wychlipał. Plus tego taki, że o ile podłogi nie są najczyściejsze, to na stole, blacie i szafkach mamy totalny porządek
Gdy został sam to porządek na całego, nawet nasiusiane nie było. Służy mu -
Kurcze dziewczyny niedlugo bedziecie po porodzie. Jak ten czas leci.
Ewwiel oby sie dzis samo rozkrecilo.
Mala czarna a dlaczego wczesniejszy macierzynski? Na kiedy masz termin i kiedy masz do szpitala sie zglosic?ewwiel lubi tę wiadomość
-
Mala Czarna gratuluje udanej wizyty teraz to już normalne, ze dzidzia niżej zeszla.
A Regan to jest niezły agent:-) rozrabiaka maly:-)
Ja mam l4 do dziwią i nie wiem co dalej, czy szpital mi jeszcze dalsze wypisze, czy tez macierzyński będę musiała zacząć wczesniej... Jutro lekarza zapytam jak będę miala możliwość. U mnie bez zmian. Pojedyncze skurcze aczkolwiek dość bolesne.
-
Aha no tak na wlasnej dzialalnosci to jest pewnie inaczej.
Ewwiel ja mialam l4 do 15 i wtedy musialam zglosic sie do szpitala a urodzilam 22 wiec do tej pory szpital wystawil mi zwolnienie a macierzynski zaczal mi sie liczyc od porodu czyli 22.ewwiel lubi tę wiadomość