Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane urodzilam naturalnie!! O 20 przyszla na swiat Sarcia ma 3350g i 54cm. Jest sliczna i taka malutka. Lekarze nie dawali mi szans na naturalny porod przez ta szyjke, chcieli cc ale sie nie zgodzilam. Polozne robily co mogly, 2 razy zastrzyk rozkurczowy, czopki, oxy zeby wzmocnic moje skurcze, pilka, chodzenie i udalo sie skrocic calkowicie szyjke i wejsc na 3-4cm. Potem nie wiem kiedy zrobilo sie 8cm i zaczely sie parte. Ledwo zdazylysmy przejsc na fotel bo juz bylo widac glowke. Tam dwa parte i juz mala byla z nami. Polozna mnie troche naciela i pekla mi szyjka w dwoch miejscach. Troche mnie szyli a wtedy tatus z coreczka sie kangurowali Jestem przeszczesliwa
ivi, ewwiel, belladonna lubią tę wiadomość
-
Ja sie czuje wspaniale Wykapalam sie i ogarnelam. Troche szwy ciagnal ale jest na prawde super Malutka pieknie ssie piers, czesto ale krotko. Ale to dobrze bo rozbuja laktacje na ktora na razie nie narzekam.
ewwiel, belladonna lubią tę wiadomość
-
Witam. Czuje sie bardzo dobrze, spie z mala ile moge zeby wypoczac bo w domu juz tak nie bedzie. Mala ciagnie cyca pieknie, czasem nie chce go wypuscic i musze zmienic na druga piers. Najlepiej oczywiscie jej sie spi jak jest wtulona w mamusie
ewwiel lubi tę wiadomość
-
Dorocia a pokażesz nam malutką? Jak Wam?
Ale Ci zazdroszczę, oczywiście mega pozytywnie! :* Chciałabym już być na porodówce, spotkać się z maleństwem...
Jutro jedziemy się spotkać póki co przez monitor mam USG połówkowebelladonna lubi tę wiadomość
-
Postaram sie wstawic zdjecie ale dopiero jak bede w domu bo musze wejsc na laptopa.
Kochane czuje sie tak meeeeega spelniona ze az plakac mi sie ze szczescia chce. Juz nie moge sie doczekac jak bedziemy w domu z moimi chlopakami, tak mi teskno za nimi. Warto bylo przetrwac kazdy bol
Pianistka jeszcze troche Daj znac po wizycie. -
My dziś po wizycie
Potwierdzony synuś
w 19+0:
BPD 47 mm
HC 180 mm
AC 145 mm
FL 30 mm
waga ok 320 g
zapowiada się kawał chłopa
wszystko ok, jedynie serduszka nie udało się zbadać bo nie chciał współpracować, więc za miesiąc mamy kolejne USG
Dorocia jak w domu?kaka470 lubi tę wiadomość