Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
dorocia ja też początek.przechodziłam źle tzn mdłoście, zmęczenie, bóle głowy... ale byle do przodu, a może po 12 tugodniu będzie lepiej oby i będę trzymać kciuki i ana za Ciebie też
ja też gluzkozy nie wspominam źle już tutaj Dziewczynom pisałamAnastazjaaa, dorocia2324 lubią tę wiadomość
-
Kas oby po 12 tyg sie poprawilo bo na prawde nie jest fajnie. No ale czego sie nie robi dla malenstwa Mimo wszystko w 100% warto.
Jeju jak jest dusznoo no nie da sie normalnie funkcjonowac. Mlody biega na golasa i sama bym chetnie tak polatalaAnastazjaaa, Kasandra lubią tę wiadomość
-
Kasandra wrote:u mnie w labie szykują i dają, żeby na pewno ciężarna dobrą dawkę zrobiła i dobrze wypiła
Ja oddaje to co kupię i oni to szykują, jeszcze stoją nad ciężarną żeby na pewno wypiła wszystko i w dobrym czasie. Jednak we wtorek pójdę.👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
ja właśnie tak ostatnio u mnie przyszłam ze swoją, a Pani mi na to, że oni swoją mają no to niech mają
aga jak miałaś tak w poprzedniej ciąży to pewnie istnieje jakieś prawdopodobieńtwo, że scenariusz się powtórzy... a może zadzwoń do gina i się zapytaj o ten wynik...
-
Agus prosze mi sie nie podlamywac. Tym bardziej jezeli mialas tak w pierwszej ciazy to wiesz czego sie spodziewac. Moze zadzw do gina, poradzi Ci cos na teraz.
Kas no to super, ze synek bedzie mogl juz wychodzic
A ja bede musiala sie dowiedziec jak teraz u mnie jest z ta glukoza. Czy mam kupowac sama czy nie. -
Kobietki moze pomozecie. Od kilku dni mlodego tak mocno w nocy tna komary, ze ma pelno babli i czerwonych obrzekow. Wyglada to nie zbyt ciekawie. Stosujecie cos do smarowania na komary, czy moze macie takie do gniazdek typu raid? Mozecie polecic cos dobrego?
-
Heloo
My mamy taka siateczke w oknie. Komary przez nia nie wlatuja i na parapetach mamy lawende w doniczkach. Pieknie to wyglada ladnie delikatnie pachnie i najwazniejsze nic do domu nie wpadaAnastazjaaa lubi tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
moja ma tak, że często puchnie po komarach i ma takie czerwone obrzęki, że aż ją boli jak chodzi w tym roku zresztą to już przeszłam my używamy niezawodnego fenistilu w kroplach trzy razy dziennie się daje dziecku wg ulotki zresztą opuchlizna fajnie schodzi, a przede wszystkim działa przeciwświądowo przy ospie nawet używałam no i okłady z kwaśnej wody też można wtedy robić fajnie wyciąga opuchliznęn:)
przy wkładach do kontaktów trzeba uważać czy można używać przy dzieciach, bo nie wszystkie można no i ja bym nie zostawiła tego na noc dziecku w pokoju, bałabym się, że dziecko za długo samo będzie to wdychać.... moskitiere do okien założyliśmy jeszcze -
To nasz pierwszy rok z komarami bo wczesniej mieszkalismy w kamienicy i tam komarow nie bylo a tutaj masakra. No o moskitierach tez myslalam. Myslalam o raidzie do kontaktu. U niego w pokoju wlaczalabym tylko na troche, z reszta u nas tez. No musze pomyslec o czyms i o fenistilu bo dzis ma taka raczke spuchnieta biedak
-
fenistil naprawdę polecam Córciw ugryzł jakiś komar albo pająk w oko, spuchło tak, że nie mogła otworzyć oka wogóle, Pani w aptece poleciła własnie fenistil i już po pierwszej albo drugiej dawce dało się zauważyć poprawę oko się już lekko rozchyliło
ale wiadomo każdy musi sam wypróbowaćdorocia2324 lubi tę wiadomość