Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien doberek.
Ja juz jestem po badaniach. Za tydz wizyta u gina, wiec zobaczymy co powie i na kiedy na USG, bo juz bym chciala zobaczyc swojego maluszka i wiedziec czy wszystko w porzadku.
Milego dnia zycze!!Anastazjaaa, Nata, Eve lubią tę wiadomość
-
Ja po glukozie, przeżyłam, choć miałam moment zwątpienia i mega kryzysu jak wszystko zaczęło się unosić do góry. U mnie wyglądało to tak, że na czczo pobrali krew, potem wysyłają szybko do labolatorium i patrzą czy cukier jest ok czy może być test, po tym czasie wypiłam glukozę i czekałam 2 godzinki na drugie pobranie.
Byłyśmy w 4 kobitki do testu, jednak narzekająca i odbijająco obrzydzająca, druga miła i sobie pogadalyśmy, trzecie niestety przegrala i po paru minutach oddała, przerwali test:/
Jej ale po tym wynagrodziłam sobie i Olusiowi Wieś McAnastazjaaa, dorocia2324 lubią tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
ja tez sie witam dzisiaj w nie najlepszej formie. wstalam o 4 na siku pozniej juz nie moglam zasnac przez cholerna muche ktora wpadla do domu nie wiem jakim cudem. caly czas latala i bzyczala co mnie doprowadzalo do szalu i koniec spania ;/Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
Widze, ze prawie wszystkie mamy jakie dolegliwosci ostatnio. Ja dzis niestety od samego rana mam meega mdlosci i kregoslup daje popalic. Nie moglam wstac z lozka bo zdretwiala mi lewa noga. Pije wode z imbirem bo podobno pomaga na mdlosci ale na razie nie czuje zadnej poprawy, wiec nie wiem moze to nie dla mnie.
Cala noc u mnie ulewa i teraz tez caly czas leje. Chociaz sie ochlodzilo ale znow senny dzien. -
Mdłości kiedyś przejdą
Mnie ostatnio nic nie dolega, może poza zgagą, ale to już taki urok ciąży. Olek mało się ruszał wczoraj i to mnie trochę zmartwiło, ale dziś już skacze jak szalony:)
A ja mam teraz jakieś mega wielkie libido.👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Eve to ten czas kiedy libido sie zmienia
Ja na szczescie juz nie mam mdlosci tylko zgage straszna i tylko wieczorami.
Dzis bylam na wizycie w szpitalu i u nas juz zaczyna sie cos dziac. Szyjka zamknieta ale skrocona na 1 cm dostalam leki i mam obserwowac . Jak bole beda sie powtarzac to mam leciec do lekarza do szpitala na sprawdzenie. Narazie nic nie mowil o szwie, mam brac leki i kontrolowac sytuacjeMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
nick nieaktualny