Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj to mój nigdy tak nie pospał. Ale teraz bo wielkim boju padł, więc jak nic go nie wybudzi mam 3 godzinki "wolne". Czyli zrobię spokojnie obiad i upiekę ciasto ze śliwkami,bo mam ochotę niesamowitą.👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Witajcie kobietki. Ja na razie calkiem dobrze sie czuje i posprzatalam caly domek. Jeszcze tylko mycie podlog mi zostalo. Pewnie wieczorem meega mdlosci powroca. I niedlugo ide sie wykapac Nie wiem czy moj brzuszek juz sie nadaje do zdjec, moze jeszcze chwila...
-
moje Maluchy też już nie śpią w ciągu dnia... ciężko było się przestawić, ale za to szybciej idą spać wieczorem i później nieco wstają rano
dzięki eve i czekam na pozostałe mieszkanka
wiecie co odwiedziła mnie wczoraj znajoma, która ma termin na połowę października, to Jej pierwsza ciąża, ale powiem Wam, że zdziwiłam się nieco, bo brzusio moje jest większe od Jej lokumWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 20:25
-
kasandra śliczny brzusio
Eve wrote:Super brzusio:)
Nie śpi już w dzięń, pada może raz w tygodniu.
no to podziwiam was, skoro nie śpi w dzień i tak wcześnie wstaje
ponoć w kolejnych ciążach brzusio szybciej rośnie - będę miała okazje to sprawdzić
Kasandra lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny:)
KASANDRA o jaki śliczny brzuszek:)
dziewczyny ZGAGA! tyle w temacie.
dziś boję się do ust cokolwiek włożyć,
zaczęło się wczoraj i trwało cała noc|(byłam na wreselu) ehhh
ale jak to dobry znak to lux:)
ogólnie nie wierzyłam że możńa mieć tak szybko jakies objawy.
oj czuje że ta ciąża może byc inna niż z Mają
z Majką po terminie jeździłam 30km na egzaminy-tak się świetnie czułam:) -
Hey hey kobitki
Kochane jestescie. Caluje was mocno i dziekuje ze sie martwicie o nas.
W dzien jest ok jakos bardzo nie boli natomiast wieczorem wczoraj az plakalam z bolu. Polozylam sie spac o 2 w nocy bo przyszla do mnie psiapsiolka i taki wieczorek babski sobie zrobilysmy. Ja caly czas lezalam wiec sie nie meczylam a i tak bolalo. Dzis czuje sie masakrycznie ale to przez pogode bo nie ma czym oddychac, mala dzis troszke wiecej szaleje bo wczoraj tylko pare pukniec bylo
Kas masz piekny brzusio taki jak bys pileczke polknela. Ja wstawie jutro bo z tel sie nie da
Kochane jestescie
Aaaa potwierdzam brzusio w 2 ciazy rosnie znacznie szybciejMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm