Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj kasandra to ja dobilam juz do dokladnie takieho brzuvha i wymiarow jak w 1 ciazy mierzonrj tydzirn przed porodem. Mam nadzirjr ze troche zastopuje bo nie boje sie juz o to jak bedr wygladac czy jak bede sie ruszac ale boje sie o szyjke. Brzuchol mam wirlki a 2.5 kg na pludir
Eve piekny brzusioEve lubi tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
Witajcie dziewczyny!!
Ja od wczoraj sie bardzo dobrze czuje, tylko wieczorkiem mdlosci o sobie przypominaja. Wczoraj bylismy u nowych sasiadow na grilu. Bylo bardzo milo. Dzis u tesciowej pomagalam przy robieniu ogrodka i troche chyba za duzo bo podawalam kostke i wrzucalam ziemie na taczke bo bola mnie miesnie i nie mam sily. Ide zaraz lulac.
Kas i Eve przesliczne brzuszkiEve lubi tę wiadomość
-
Komoda kupiona na allegro, ale 4 lata temu dla Szymona, bo pasowała do łózeczka z identycznym wzorem. Teraz już odziedziczona przez Olusia:)
Ja się czuję mimo tych upałów wyjątkowo dobrze.
Przestraszyłóam się dzisiaj, bo czułam jakby ostre parcie głowką na szyjkę, ale Młody pofikał zmienił pozycję i ustało,uff. We wtorek idę na usg a w środę na kontrolę do gina także już się nie mogę doczekać jak zobaczymy Olka:)
Ja prawie taki brzuch jak mam teraz miałam przed porodem w pierwszej ciąży:)
Edit:
http://allegro.pl/komoda-tymon-mis-hit-najtaniej-promocja-i4461481601.html
teraz mają takiego misia:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2014, 21:27
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Dorcia i oby to dobre samopoczucie zostalo do konca ciazy.
Aga biore 3x1 spasmoline
Eve ja tez ide we eyotrk na usg alr nir spodziewam sie widokow bo niby na nfz to usg i na super sprzecie to tam jest tak lozko i komputer olozone ze nic nie widacMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Ja właśnie spodziewam się widoków bo idę prywatnie:) Na połowkowym u Olka niedomykała się lekko zastawka trójdzielna i teraz idziemy to skontrolować. A 5 sierpnia już na fundusz ale ide na echo serca płodu, oddział działa od stycznia, więc sprzęt mają pewnie lepszy niż w poradni, a i specjalista od tego oceni wszystko.
Na nfz wiem jak jest bo też chodzę jak skierowanie dostanę.👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
dzień dobry:)
no i ja się witam, nie koniecznie w dobrym nastroju, mdłości mnie dziś obudziły o 6 buuuu;/
dziś idę też sprawdzić jak tam beta czy przyrasta dobrze no i zadzwonię do lekarza umówić się na wizytę
wczoraj posiedzieliśmy u znajomych, córka Majka została tam na noc więc do domu wróciłam sama bo męża też chwilowo nie mam:)
oj Aga momentami myślę że tak wczesne objawy to może znak na bliźniaki??
nigdy nie podejrzewałam że można tak wcześnie coś czuć, baaa nawet z niedowierzaniem czytałam jak ktoś nieraz pisał że już ma objawy. -
http://wrzucaj.net/images/2014/07/28/CAM00495.jpg
obiecany brzusio. rano bez sniadanka. wieczorkiem jest duzo wiekszyaga.just, Kasandra, dorocia2324, blue00 lubią tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Cześć dziewczyny, ja też mam już spory brzuch.. na tyle duży, że jedna dziewczyna mi już miejsca ustąpiła - kurcze no..
Karola, powiem Ci, że w poprzedniej ciąży w 20 tygodniu wylądowałam w szpitalu z powodu skurczy, stawiania się brzucha i kiepsko było..ale lekami jakoś mi to uspokoili.. nie zazdroszczę..ja miałam mocną szyjkę i mimo tych akcji się nie skracała, ale leżałam plackiem przez 5 tygodni..
ja się ostatnio słabo czuję.. w sobotę mieliśmy imprezę rodziców - 40 lecie ślubu i zabawa do 4 rano..a Tymek wstał o 5.45 - ale to bolało..ech
śliczne brzuszki macie -
Konwalijka my mamy zaraz 2 wesela i przed nami jeszcze wyjazd nad morze. . Teraz tak mialam bo em pojechal sobie do przyjaciela na noc na wieczor taki meski a do mnie przyjechala psiapsiolka i siedzialysmy do 2 a mala obudzila sie o 6 . Co prawda wiecej spallam niz ty ale tez ciezko bylo
Eve jesli to do mnie pytanie to wczoraj em caly dzien z mala siedzial na placu zabaw a ja lezalam troszke bolalo i ciagnelo ale do przezycia, dzis tez mialam wolne od dziecka i tez odpoczywalam nie bolalo i nie ciagnelo tak mocno. Jutro ide na usg i ciekawe czy zmierzy mi szyjke glowica ( to nie bedzie wizyta i usg nie bedzie mi lekarz robil wiec nie spodziewam sie extra widokow)Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Witam się z samego rana. Piękne brzuszki macie.Mój też już jest wielki dużo większy niż ostatnim razem w na tym samym etapie.Ale tym razem wolniej tyje.
Czuje jak Wojtuś jest z dnia na dzień coraz większy,bo kopie coraz mocniej. W środę mam wizytę to pewnie znowu go sobie pooglądam a za tydzień na drugie prenatalne.
-
Eve super!!
Ja tez dzis mialam wizyte u gina. Przepisal mi luteine na ciagniecie i bol w podbrzuszu. Badania w porzadku. No i po badaniu stwierdzil, ze mam troche bardziej na lewa strone macice ulozona bo wlasnie z tej strony bardziej mnie boli. No i powiedzial, ze dobrze jak sa mdlosci bo znaczy, ze ciaza mocniejsza. 5 sierpnia mam w koncu USG.Anastazjaaa lubi tę wiadomość