Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dynamiczna to super, ze wszystko w porzadku z malenstwem. No glukoza jest nie do ominiecia
Eve rowniez sie ciesze z Twojej dobrej wizyty u gina
Ja przy synku tez czytalam na temat krwi pepowinowej ale wlasnie to bylo za drogie. A teraz jeszcze o tym nie myslalam i nie dowiadywalam sie co i jak. Ale chetnie poczytam, moze ktoras dziewczyna wie wiecej a moze korzystala z tego. -
Eve gratuluje ja tez mam skierowanie na glukoze i inne duperelki ale porobie to sobie jak wroce z wakacji bo teraz to troche za wczesnie
Ile sie czeka na wyniki glukozy?
Dynamuczna gratki jyz nie maluszka ale wiekszego czlowieczka
Ja tez slyszalam o tej krwi pepowinowej ale my nie pobieralismy teraz tez nie pobierzemy i pobierac nie bedziemyMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
Koszt jednorazowy pobrania to ok 2000 zł płatne w dwóch ratach część przed porodem cześć po porodzie ( można liczyć na zniżki np. jak umowę się spisze do 25 tygodnia ciąży) no i później ok 600 zł rocznie za przechowywanie tych komórek w banku. ( ty też można zmniejszyć te koszta podpisując umowę na dłuży okres).
Karola a nie pobieracie z jakich konkretnych powodów czy tak po prostu nie bo nie? -
Dynamiczna nie chodzi o to ze nie bo nie ale ceny tego zabiegu zabijaja i powalaja na lopatki to najwiekszy powod
Medycyna teraz tak leci do przodu ze wszystko mozna wyleczyc jesli sie szybko wykryje oczywiscie. Ale to taki maly marginez, nie zakladam wogole takiej ocji ze mialoby cos sie stac i byloby to potrzebneMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
dorocia2324 wrote:Ja przy synku tez czytalam na temat krwi pepowinowej ale wlasnie to bylo za drogie. A teraz jeszcze o tym nie myslalam i nie dowiadywalam sie co i jak. Ale chetnie poczytam, moze ktoras dziewczyna wie wiecej a moze korzystala z tego.
-
dynamiczna wrote:lithe ja też właśnie nad PBKM się zastanawiam jeżeli możesz to powiedz mi czy opłatę wnosisz raz w roku czy rzadziej na kilka lat?
-
Dziewczyny wczoraj bylam z mlodym u lekarza bo mial ta biegunke. Mi juz przeszlo poki co. Dostal nifuroksazyd i dicoflor. No i wczoraj po wizycie dostal wysoka goraczke i w nocy kilka razy bylo latanie do toalety. Dzis tez ciagle biedak biega
Jestesmy tacy niewyspani i niedlugo idziemy lulu.
-
Dorocia ja niewiem co sie ostatnio dzieje. Cala moja rodzina z poludnia ma rozwolnienia i wymio5uje. Ja wieczorami albo nad ranem tez mam biegunke, na szczescie w dzien mam troche spokoju ale i tak czuje napiety brzuchol. Jem to co zawsze a teraz jakos -estem bardziej czula
Od ok 15 min mamy z corcia super zabawe onna w lewy boczek zasadza mi kopa a ja ja smyram po nozce przykladam raczke i znow kopa dostaje i tak caly czas. Zaczelo sie od chwili kiedy poczulam ze wlasnie z lewej strony cos mi maluutka wystawia, podnioslam koszule a tu maciupka malutka nozka. Jasne ze tak idealnie nie widzialam ale wiem po usg ze ma tam nozke i tak tez to widzialam. CUDENKOMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
dynamiczna super
rośnijcie dalej
dorocia ja Ci powiem, że ja zawsze na biegunki dawałam dzieciom lacidofil taki normalny 3 razy dziennie i to nam dobrze pomagało, ostatnio też dostaliśmy taki płyn na odbudowę flory w jelitach samych (to się nie wchłania wogóle z żołądka tylko leci prosto do jelit) ale Kochana nie pamiętam jak się nazywa a jestem poza domemjutro wieczorem mogę napisać... ale to prawda, że my z biegunkami też walczyliśmy zresztą skarżyłam się Wam tutaj też
ja się gorzej czuje ostatnie 2 dni, mam niskie ciśnienie bardzo i niestety masakra 85 na 58.... kawa nawet średnio pomagaehhhhh niedługo glukoza zobaczymy jak tym razem będzie
karola a jak u ciebie ? konsultowałaś tę szyjkę z kimś jeszcze ?