Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane sliczne zdjatka maluszkow
Eve mam nadzieje,ze maluch sie odwinie, lobuz jeden
Ja tez po USG. Moja to jeszcze kruszyna przy waszych chlopachBadania genetyczne w porzadku, wszystko bez zastrzezen. Ma prawie 6cm dlugosci, serce wali jak dzwon. Wszystko ma na miejscu. Maluszek tak mocno sie ruszal, odbijal sie, ze nie mozna bylo go dobrze obejrzec i pomierzyc. Gin nawet przez brzuch probowal go lepiej obejrzec. Fajnie raczkami zakrywal sobie buzie i uszka. Teraz to wyglada jak maly kosmita
Uspokoilam sie bo juz sie martwilam czy aby na pewno wszystko w porzadku.
A powiedzcie mi jak wstawiacie zdjecia? Bo ja nigdy tego nie robilam.Eve, Anastazjaaa, konwalianka lubią tę wiadomość
-
leżę na lewym boku i teraz troszkę lepiej z ruchami, ale dzisian wogóle pod wieczór strasznie mnie głowa bolała, przespałam się jak Dzieci położyłam i już lepiej, ale ten ból masakra istna
dzięki za otuchę i eve nic się nie bój Maluszek się odwinieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 23:11
-
Eve dzieki tak sprobuje wrzucic zdjatka.
I tak bardzo urosl od ostatniego USG, wtedy pecherzyk, a wczoraj maly kosmita
Dynamiczna najbardziej spodobalo mi sie Twoje stwierdzenie z "podkrazonymi oczami" hehe.
Doti brzuszek juz megasny i sliczny
Kas spokojnie kochana z maluszkiem na pewno wszystko dobrze. Pamietam jak mi pierwszej ciazy mowili, ze nie musi sie caly czas ruszac i mocno ale wazne, ze te ruchy sa.doti77 lubi tę wiadomość
-
macie rację dzisiaj już wyluzowałam
ale za to leżę i nie mogę się ruszyć, bo mnie tak coś strzeliło w kręgosłupie, w krzyżach, że łzy jak grochy mi leciały.... ehhhh jak nie urok to.... dobrze, że to dzisiaj akurat, bo m jest w domu i jutro jeszcze to się rochodzę mam nadzieję.... narazie poszli na zakupy u nas lidla niedaleko otworzyli niedawno to zobaczą co tam ciekawego
ja sobie odpocznę tymczasem
do USG jeszcze tylko tydzień -
Eve malenstwo tyle miejsca jeszcze ma ze moze jeszcze pare razy sie odwinac i zawinac
spokojnie
Doti pieknosci
Kas moja tez czasem mniej sie rusza . Wczoraj czulam ze kopie ale gdzies tam gleboko bo ani nie bylo widac ani reka nie bylo czuc natomiast dzisiaj co chwile brzus faluje. Kochana dzieci tak czuja jak my np pogode czy zmeczenie. Zjedz moze sobie czekoladke czy loda. Maluchy juz na tym etapie czuja cieple, zimne, widza jasne wiec mozna je pobudzicdoti77 lubi tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
hej kobietki co porabiacie? Jak wasze maluszki?
Jej cudne te fotki - ależ zazdroszczę
karola88 wrote:Anastazjaa dlaczego sie denerwujesz? Rzeciez wszystko jest dobrze. -
Anastazjaaa wrote:hej kobietki co porabiacie? Jak wasze maluszki?
Jej cudne te fotki - ależ zazdroszczę
kochana denerwuję się bo od trzech dni mam delikatne plamienie o kolorze brązowym... jakby stara krew... lekarz rodzinny powiedział mi że to może być w związku z rozciągającą się macicą... dlatego się denerwuję i nie mogę się doczekać poniedziałku - tak bardzo chcę usłyszeć że wszystko ok...
ana ja w dwóch poprzednich ciążach miałam plamienia właśnie takie i było wszystko oku mnie też lekarz powiedział, że widocznie taka moja uroda, że jak macica się rozciąga to plami
nawet w tej ciąży jak nie plamiłam to poleciałam do lekarza sprawdzić czy wszystko gra
także do lekarza trzeba iść, ale mam nadzieję, że choć troszkę Cię uspokoiłam
ja plamiłam parę dni i przechodziło
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Anastazja, spokojnie.. jak brązowe, nie ma co się martwić.. ważne, że nie żywo czerwone!
dziewczyny, jeśli nie odczuwacie ruchów dzieci, to polecam kostkę czekolady.. lekarz mi tak mówił, gdy denerwowałam się podczas ciaży z Tymkiem..
śliczne maluchy dziewczyny!
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Anastazjaa tak jak dziewczyny mowia. Jak nie kolor krwi to spokojnie. Jakies pozostalosci masz poprostu i to sie oczyszcza . Poniedzialek juz tuz tuz
Ja jestem ciekawa jak z ta moja szyjka.Anastazjaaa lubi tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
Witam.Jestem sama w domu.Czuję sie jakoś dziwnie,serce mocniej mi bije,czułam kłucia w pochwie,ale tez i w odbycie,oraz takie parcie jakby dzidzia chciała wyjść.Do tego cały czas bolą mnie krzyże.Położyłam sie,ale ból krzyzy nadal nie przechodzi.Jeszcze zobaczę jak się bede dalej czuła.Jak nie przejdzie to chyba zadzwonie do ginekolog.Jutro mam wizytę po 18,może dotrwam.https://www.maluchy.pl/li-69856.png
https://www.maluchy.pl/li-70991.png