Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
doti leż i odpoczywaj
Dzidzia niech jeszcze poczeka u Mamusi
choć pragnę Cię z drugiej strony uspokoić, że ja Synka urodziłam na początku 37 tygodnia i to już zupełnie fajny i dobrze rozwinięty Dzidziuś
ale tfu tfu niech Twój jeszcze posiedzi u Mamusijeszcze przynajmniej 2 tygodnie
doti77 lubi tę wiadomość
-
Nie moglam się powstrzymać, by nie kupić
http://www.laredoute.pl/komplet-trzyczesciowy-sweter-koszulka-i-bermudy/prod-324445339-730614.aspx
i
http://www.laredoute.pl/komplet-trzyczesciowy-t-shirt-bezrekawnik-i-spodnie/prod-324445334-730614.aspx
A jak któraś mamusia ma starszego synka, bo są duże rozmiary to ta kamizela jest super, a i cena chyba nie najgorsza
http://www.laredoute.pl/sweter-bez-rekawow/prod-324401822-765114.aspxdorocia2324 lubi tę wiadomość
-
Ej dziewczyny normalnie zaczelam juz 2 trymestr. Ja pierdziu jak ten czas zapitala. A ja znalazlam mebelki do pokoju dzieciecego. Strasznie mi sie podobaja. Tylko bardziej na razie dla starszego bo dla malenkiej dzidzi lozeczko mamy po synku.
http://babyboo.pl/ -
Kasandra jutro ide na wizyte do mojej prowadzacej. Bede mierzona z kazdej strony. Ide na 18 wiec dzis i jutro caly dzien przed nami.
Mysle ze sie poprawilo conieco bo nie czuje juz takiego klucia jak wtedy. Boli czasem ale to wiem ze mala uciska bo jest bardzo nisko.
Skurcze przepowiadajace kochana. Jak czujesz ze cos sie dzieje idz sie wykapac. Jesli po cieplej kapieli nic sie nie zmieni to znaczy ze juz czas na przywitanie sie z malenstwem. Teraz juz jak sie tak czujesz to nie znaczy ze zaraz urodzisz. Mozesz tak trzymac jeszcze przez ok 3 tygodnie albo i dluzejMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
aga.just wrote:hej
Ana no stresbędzie dobrze
A na te plamienia masz jakiś progesteron?
tu do 10 tygodnia nic nie robią - nie ratują ciąży, czekają aż sytuacja sama się wyklaruje
na szczęście plamienia ustały, dużo wypoczywam
i.... znów się wnerwiłam - rety co za zryty kraj!!!
rodzinny umówił mnie na USG na poniedziałek a oni przysłali mi dziś kartę ciąży i list że przełożyli wizytę na za tydzień bo umówiłam się za wcześnie bo oni pierwsze badania robią w 9/10 tygodniu... rety powybijam ich!!!
aż się popłakałam z nerwów!!!
a tak z innej beczki
słyszałam że jak się ma poranne mdłości i wymioty to prawdopodobnie będzie dziewczynka a jak nie ma się takich to prawdopodobnie chłopczyk? jakie wasze doświadczenie w tej sprawie?
sprzeczam się z mężem że to chłopak a on twierdzi że dziewczynka
-
Ana z córą wymiotowałam kilka razy. Teraz mdłosci i wymioty nadal są mi znane, aczkolwiek już nie tak bardzo jak do 4 mies ciąży i jest chłopak. Więc u mnie się ni jak to sprawdziło, bo stanowczo gorzej się czułam/czuję na syna.
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
dorocia gratuluję 2 trymestru
ana życzę cierpliwości dużo i cieszę się, że plamienia ustały
ja miałam i chlopca i dziewczynkę i żadnych mdłości, aż do tej ciąży
a mi dzisiaj kręgosłup odpuścił i nawet w kinie byliśmykupiłam sobie też torebkę, więc szczęśliwa cała jestem
no i aga super rośnie
ja mam usg w środę, więc zobaczymy jak z waga, bo narazie tylko mierzony Dzidziuś byłWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 18:08
Anastazjaaa, dorocia2324 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, czy któraś Was ma doświadczenia z pieluchami wielorazowymi?
Ja przy Szymonie używałam przez rok, więc już zaczęliśmy po skończonym roku, a teraz zastanawiam się nad tym pieluchowaniem od początku (w zależności od wymiarów urodzeniowych), bo mojego Szymona 3 kg i 50 cm bym chyba 3/4 w to zmieściła👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
ja kochana miałam pieluszki flanelowe tylko do wycierania buzi jak się uleje więc nie pomogę. Mój młody od początku na pamperach był
a i postanowiłam że synkowi powiem jutro - nie chcę czekać do następnego poniedziałku - sokoro plamienie ustało to chyba wszystko dobrze więc mu powiem -
Co do mdlosci i wymiotow to z pierwszym synkiem mialam tylko na samym poczatku i niewielkie a teraz przechodze prawdziwy kosmos. No i zobaczymy czy tam cora jest czy kolejny synek. Wedlug mnie to nie ma znaczenia kazda ciaza jest inna i kazdy organizm jest inny.
A co do pieluch to ja stanowczo pampersy, nie dala bym rady na takich zwyklych, tez takie flanelowe mialam do wycierania buzi, wiec nie pomoge. Ale podziwiam za checiAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Ana jest dobrze i musi byc dobrze. A no co kraj to obyczaj. Niestety za granica ciagle sie slyszy, ze USG dopiero po 10-12 tyg. Wiem co czujesz bo ja tez chcialam jak najszybciej zobaczyc maluszka ale musisz spokojnie czekac bo nerwami sobie nie pomagasz.