X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
Odpowiedz

Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)

Oceń ten wątek:
  • Kasandra Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja mam jakiegoś łobuziaka w brzuchu :) nie pamiętam, żeby któryś Maluszek dotąd tak kopał ;)

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

qbxwkvq.png
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daje mlodemu to co przepisal lekarz i ma scisla i lekkostrawna diete. Dzis juz jest znacznie lepiej choc noc byla jeszcze ciezka. Ale juz jestem dobrej mysli. Ja to mam raz biegunke, raz zaparcie i tak ciagle.

Karola no super jest tak czuc swoje malenstwo w brzucholku.

Ja wam powiem, ze wczoraj jakbym poczula juz maluszka w brzuszku, oczywiscie nie bylo nic widac i bylo to jakby delikatne smyranie, bulgotanie. We wtorek USG i juz sie nie moge doczekac konkretnych ruchow :)

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
    gyxw6iyek58r84xj.png[/url
  • dynamiczna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w poniedziałkowy ranek
    u nas weekend minął bardzo intensywnie.mój mąż właśnie rozpoczął urlop i dziś zabiera chłopców na basen. Ja za to postanowiłam zająć się przygotowaniami do szkoły i stoję pod lidlem i czekam aż go otworzą bo mają być fajne promocje zobaczymy. Pierwszy raz jestem pod sklepem zanim go jeszcze otworzyli i czuje się trochę jak idiotka ;) ale czego nie robi się dla dzieci i stanu portfela ;)

Kasandra, dorocia2324, Ewelcia lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72114.png
    relge6yd7jws6b5o.png

• Kasandra Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dynamiczna powodzenia ;) ja czuję się lepiej, ale powiem Wam, że Dzidzuś jakiś spokojniejszy, więc się martwię czy wszystko ok :( czuję ruchy, ale są jakby delikatniejsze :( ehhhhh zawsze człowiek coś wymyśli do martwienia się :( są ruchy to musi być ok i już

dorocia cieszę się, że Mały ma się lepiej i oby tak dalej :)

qbxwkvq.png
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kobietki.
    Dynamiczna no to powodzenia na zakupowym szalenstwie. Ja mam jeszcze troche czasu na takie rzeczy :)
    Kas na pewno jest wszystko w porzadku, pewnie dzidzius sie przekrecil i kopie w inne miejsce mamusie :)

Mlody juz dobrze. Noc cala przespana. Goraczki juz nie ma i kupki lepsze choc jeszcze luzne. Nie wiem czy to nie byla jakas jelitowka jednak bo wczoraj mojego P brzuch bolal i siedzial na kibelku.
    Ja mam jutro USG i nie moge sie doczekac :D

Kasandra lubi tę wiadomość

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • dynamiczna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    He.melduję że zakupy zrobiłam :) kupiłam dwa plecaki dwa piórniki kredki farby zeszyty kleje i jestem z siebie dumna bo udało mi się to kupić bez bicia się spokojnie poczekał aż zapaleni wojownicy poprzerzucali plecaki z prawa na lewo z lewa na prawo i potem jak już nikogo tam nie było to kupiłam ją jej ale to z daleka śmiesznie wyglądało.
    Kas nie martw się ja też czuję ruchy rzadziej i lżejsze może to przez tą pogodę :)

Kasandra lubi tę wiadomość

relge6yd7jws6b5o.png

• dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dynamiczna no to gratulacje udanych zakupow :)

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • Kasandra Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    super dorocia :) rozumiem Cię dorocia doskonale :) usg to cudowna sprawa :) my idziemy wszyscy teraz na USG :) chcemy, żeby Dzieciaki zobaczyły Dzidziusia na ekranie :)

dynamiczna jestem z Ciebie dumna ;)

qbxwkvq.png
  • Kasandra Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki dynamiczna to może rzeczywiście ta pogoda :)

qbxwkvq.png
  • karola88 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dynamiczna gratuluje udanych zakupow. My coprawda jeszcze daleko do szkoly ale moje dzieciatko bardzo prosilo mnie o walizke na wakacje a ze ja nacwalizke nie chcialam sie zgodzic tylko na plecak z raczka na kolkach wiec dzis tez wybralam sie do lidla bo baaardzo tanie byly i ladne. Takie plecaki min 120zl kosztuja a czasem nawet dochodza do 200 :/ w oidlu sliczne byly za 100 kupilam jeszcze sliczny kosz na smieci z myszka miki. Mam nadzieje ze sie Maniulce spodoba :)
    Kas ja juz corcie zabralam na usg widziala siostrzyczke byla zadowolona i wpatrywala sie w ekran jak w obrazek
    Dorocia trzymam kciuki za piekne widoki. Ja ide w piatek

Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm <3
    Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm <3
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No my na pierwszym USG tez bylismy w trojke i teraz tez idziemy wszyscy razem tylko moj jeszcze nie rozumie co tam jest na ekranie :)
    Karola to do piatku :)

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • Kasandra Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no moja pięciolatka to będzie rozumiała zobaczymy jak nasz 2,5 latek :)

qbxwkvq.png
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas córa to na pewno bedzie zadowolona z widoku bobaska :)
    Ej a ana nie powinna miec dzis USG? Czy mi sie cos pomylilo?

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • dynamiczna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z tego co pamiętam to ana jutro ma wizytę bo kojarzę że w ten sam dzień co ja drugie prenatalne :) ale głowy nie dam sobie uciąć :)

relge6yd7jws6b5o.png

• dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nic to czekamy na ane i wtedy bedzie wszystko wiadomo :) Ja wlasnie zajadam sie pyszniutka zupka warzywna mniam mniam :D I zaraz idziemy lulu z mlodym a ja przynajmniej polezec i odpoczac bo duchota straszna :/

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • karola88 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wy dziewczyny jutro a ja piateczek ehh juz tak blisko a tak daleko.
    Pogoda przeokropna az sie nic nie chce. Wczoraj lalo jakby bylo oberwanie chmury a i tak goraco. Dzis rano mrzawka a terax tez goraca :/ masakra

Jeszcze wszystkie bezpieczniki w aucie nam sie spalily, em jechal do sklepu i dym sie pojawil. Dobrze ze sam jechal a nie z nami czy z M`nia. Sama jakbym jechala to bym na zawal zeszla. Teraz trzeba na gwalt oddac auto do mechanika bo nieddlugo jedzirmy nad morze i wesela i 18 mojego bratanka. Masakra PLAKAC MI SIE CHCE

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej laseczki,

trochę mniej się udzielam ostatnio, straszny stres mnie dopadł przed wizytą i nie chciałam się jeszcze bardziej nakręcać.

wizyta... no cóż, tak jak się spodziewałam - nic się nie dowiedziałam.
    pospisywali dane, zapisali mnie na usg i do położnej i pobrali krew i to wsio!!!

USG i konkretną wizytę ciążową mam dopiero w poniedziałek, więc znów czekanie :/

chyba do poniedziałku też malutko będę zaglądać - przepraszam ale mam straszny stres, a w takie stresujące dni brzuszek bardziej boli - dzięki za pamięć o mnie ;)

Dynamiczna a jak u ciebie badania?

A wy kochane jak się dziś czujecie?

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • karola88 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaa dlaczego sie denerwujesz? Rzeciez wszystko jest dobrze.

Ja czuje sie raxz lepiej raz gorzej. Zalezy od pogode :) jest chlodniej- mam wiecej energii, jest goraco i duszno to sie topie i umieram

Mala coraz mocniej kopie a szczegolnie upodobala sobie moj pecherz. I tak jestbaardzo nisko bo glowke ma przy mojrj kosci biodrowej tak bardziej po prawej stronie i czesto mnie tam uciska a ja wtedy nie czuje nogi. Wieczorami wypina kregoslup po lewej stronie i taka pilka skulona wychodzi ehh

• Eve Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czuję się ogólnie bardzo dobrze. A dziś jak jest chłodniej to już w ogóle energia mnie rozpiera i włączył mi się syndrom wicia gniazda, kompletuje wyprawkę.
    Byłam dzisiaj na echo serca płodu. Oluś to okaz zdrowia w każdym aspekcie, ale oczywiście spokojna nie wyszłam - owinął się pępowiną:/ Oby jeszcze się odwinął. Waży już 1044 g i wyprzedza wiek wg OM o 3 dni:)
    30aac3e851e63048med.jpg
    b107020e113a66ccmed.jpg
    cec299406163b7a6med.jpg
    895d855c46f3f682med.jpg

dorocia2324, Anastazjaaa lubią tę wiadomość

👨25/08/2010 Szymon💙
    👦07/11/2014 Aleksander💙
    👧08/01/2022 Klara ❤️
  • dynamiczna Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eve piękne zdjęcia to i ja dodaję Pierwsze portretowe mojego Wojtusia :) Dzidziuś jest w znakomitej formie :) Wazy 500 gram i ma ok 30 cm a wygląda tak :

http://wrzucaj.net/images/2014/08/05/Wojtuś.jpg

Eve, dorocia2324, Ewelcia, Ewelcia, Anastazjaaa lubią tę wiadomość

relge6yd7jws6b5o.png

‹‹ 43 44 45 46 47 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ