Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Eve wrote:Kas to odpoczniesz od pieluch:) Mój miał 2 ata i 4 miesiące jak się odpieluchował, jeszcze później na noc zakładalam chyba do 3 lat.
Za wizytę trzymam kciuki!! -
Anastazjaaa wrote:mój miał równo dwa lata i tydzień jak zaczął wołać, i od razu nocki zaczął całe przesypiać, siusiu wieczorem i rano i wystarczało
Mój pił dużo przed spaniem i ładował ostro, pielucha nie wytrzymywała naporu;)Anastazjaaa lubi tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
To moj mlody mial ponad 1,5 roku jak przestal w dzien nosic pampery a na noc tak do 2 lat mu zakladalam ale byly praktycznie suche. Z tym, ze moj nie chcial na nocnik tylko od razu na kibelek i siusiu na stojaco jak tatus
Wiec ja juz troche zapomnialam pieluchyWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 09:05
-
ja się przyznam, że z Córcia próbowałam od kiedy skończyła 1 rok, ale to ja bardziej musiałam pamietać, że ona ma iść siku niż ona sama cokolwiek łapała z tego, więc uznałam, że nie ma sensu i odpuściłam, aż w końcu sama dosłownie z dnia na dzień zaczęła wołać jak miała 2.5 roku, więc tak samo postępowałam teraz uznając, że szkoda moich nerwów i biegania do kibelka i pamiętania... zakładaliśmu Synkowi majteczki już jakiś czas, ale raczej nie udawało nam się zdążyć
a dokładnie skończył 2.5 roku i bez problemu ściąga majtki i sam siada na nocnik kiedy chce siku
wczoraj nawet w sklepie zawołał pomimo pampersa
-
powiedziała synkowi że zostanie bratem
kupiłam mu prezent i powiedziałam gratuluje zostaniesz starszym bratem mama ma dzidzie w brzuszku
a on na to:
"wreszcie! i mam nadzieję że to będzie brat"
aga.just, dorocia2324, anka_a, Eve lubią tę wiadomość
-
Kas tak juz nas opuscila biegunka i wszystko wrocilo do normy
Ja z mdlosciami ostatnio lepiej ale nie zaleznie od pogody caly czas jestem zmeczona i spiaca a mlody ostatnio bardzo marudny i ciagle i o wszystko placze a doslownie wyje. Normalnie juz sluchac sie go nie da. Nie wiem czy taki okres czy wiek.
Ana super pomysl z tym prezentem dla synkaAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
moja Córica własnie przechodzi taki etap a ma już prawie 5 lat
także dorocia cierpliwości życzę i wiedz, że to przejdzie
cieszę się już po chorobie, a Twoje mdłości też niedługo ustąpia całkiem
ana super pomysł z prezentem
karola a jak u Ciebie ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 22:10
Anastazjaaa, dorocia2324 lubią tę wiadomość
-
Mój ostatnio po tym jak wyczekał się ze mną na usg bo było duże opóźnienie dostał prezent od dzidziusia:) Także pomysł popieram. Jeszcze planuję kupić prezent od dzidziusia jak już wrócimy ze spzitala to dostanie:)
Wbijam się na ostatnią prostą, III trymestWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 23:02
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️