Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry dziewczyny. Wreszcie czuję się dzisiaj lepiej choć głowa trochę boli znów kiepskie ciśnienie. Wczoraj dowiedziałam się że kolejna kobitka na naszym osiedlu jest w ciąży.Dodam że mieszkam na niewielkim osiedlu gdzie są raptem cztery bloki po dwie klatki w każdej 12 mieszkań.Dzieci już jest zadziwiająco dużo a tu kolejne dwa w drodze (o których ja wiem) i kolejne dwa w planach z tego co też wiem Bardzo się cieszę że mieszkam właśnie tu gdzie przyrost naturalny jest sporo ponad przeciętny. Tak się zastanawiam że,pan Tusk mógłby nam tu jakąś nagrodę przyznać za tą prokreacje
Życzę Wam miłego dnia.
Karola uważaj na siebie i na swoją księżniczkę -
No u nas to właśnie się ta reguła 1 i koniec nie sprawdza.pi jednym mają tylko Ci którzy mają na razie małe dziesiątka ale i tak właśnie Ci już planują kolejne żeby mała różnica wieku była ja jestem zachwycona bo zawsze chciałam mieć dużą rodzinę a większość moich znajomych wychodzi z założenia że jedno to wystarczy i czułam się z tymi moimi planami jak patologiczny odludek a tu czuje,się swobodnie i na miejscu
kark lubi tę wiadomość
-
Anastazja termin mi pokazuje na 6 kwietnia;) przeszłam już trochę i chyba ten wiosenny termin to ma mi wynagrodzić wszystko:) bardzo chciałam zostać wiosenną mamą tak miałam z pierwszą córką urodzona końcem maja:)
Aga no nie żartuj?? żadnych objawów?
ja natomiast czuję się dziś fatalnie, spac, mi się chce i jest mi bardzo niedobrze, do tego brzuch mnie boli i widzę że jest jakiś wypukły. serio ja zawsze byłam ostatnia do wyszukiwania sobie objawów a tu nawet jeszcze termnu @ nie przeskoczyłam i takie cuda..... zresztą zobaczę jak będzie w najbliższych dniach bo może moje odczucia wiążą się z dużą dawką emocji.
wczoraj jak odebrałam betę to tak się popłakałam że babka w labku się tylko zapytała czy to dobrze czy źle:P pokiwałam jej głową że dobrze:)
fajnie się tu spotkać ze znajomymi "NICKAMI" z różowej strony:)Eve, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Dziekuje fziewczyny. Kochane jestescie, jak czytalam te mile slowa to az lezka mi poleciala. Dzis brz7s bolal i czulam znow jak sie stawia ale lezalam i jakos dzien minal.czuje ze cos tam na dole tez sie dzieje i jak bedzie tak jutro to jade na IP
Wyslalam wlasnie ema po sajgonke :p
Gratuluje tutaj tez przyszlej mamieMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
Karola oby wszystko było dobrze!!
Ja we wtorek idę na usg i nie moge się doczekać, a w środę do lekarza i zobaczę jak ta moja krzywa cukrowa wyszła, a i jak się ma moja szyjka, bo teraz wchodzimy juz w kryzysowy moment.👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Kasia no mówię Ci nic a nic. Nam się udało w marcu. Wtedy jak biegałam na monitor w tym miesiącu to u chłopa wyszła bakteria w posiewie nasienia, brał antybiotyk. Naczytałam się, że to trudne do wyleczenia. Ja miałam już w planach na po @ czyli w kwietniu na posiew z szyjki macicy, jeśli byłoby ok to w maju hsg. W ogóle w tym szczęśliwym cyklu jadąc na ostatni monit byłam pewna, że mi pęchol nie pękł i że pewnie powstała torbiel. Żeby było mało - nie mierzyłam kilka dni temp i jak 7 dpo zmierzyłam to była ona najniższa z wszytskich mierzonych temp w cyklach obserwowanych w tym 7dpo. Więc straciłam nadzieję... Choć jak 10 dpo zrobiłam test, był mikro cień to obudziła się nadzieja, pobolewał trochę brzuch i pomyślałam, że może może może
Eve lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:bardzo chciałam zostać wiosenną mamą
fajnie by było, bo
dzidziuś - wiosna
mama - lato
tata - jesień
Tiago - zimaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2014, 22:01
Eve lubi tę wiadomość