Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
My mamy bros sensitive, napisane, że do uzytku powyżej 1 roku życia. Mlodego jak pogryzą to ma staszne górki od tego a do tego on jest drapacz.
Edit:
To my, 23+6
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 20:59
Anastazjaaa, dorocia2324, Bogusiar80, blue00 lubią tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
witam kochane
eve - cudny brzuszek
wczoraj jakoś byłam nie do życia ale dziś zaczyna się ok
Upał nie sprzyja dobremu samopoczuciu, ale trzeba sobie jakoś radzić
mój mężu do tej pory nie chciał zbytnio gadać ze mną o ciąży, twierdził że dopiero jak będzie serducho to dotrze do niego że będzie druga dzidzia... ale zobaczył jak wczoraj się męczę to wymiękł
A wy jak się dziś czujecie? -
Witam
Dziekuje bardzo za wypowiedzi na temat komarow :)Kazda rada cenna. Dzis jade na zakupy, wiec cos musze kupic bo maly znow pogryziony
Ja dzis jak na razie samopoczucie w porzadku, sprzatam, piore Mam nadzieje, ze tak zostanie. No upal daje sie we znaki no ale coz. Niedlugo z mlodym wskocze do basenu na troche ochlody -
Tak to pokój po samodzielnych zabawach Szymona, ale tu jest głębsza filozofia i tory zostają z dia na dzień, całą resztę tylko sprzątamy, a ogólnie nie kładę na to jakiegoś szczególnego nacisku. Najważniejsze, żeby zabawki nie były porozrzucane po reszcie mieszkania - oczywiście po zabawie:)👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
My tez mamy taka zasade ze mala ma swoj pokoik i tam jest miejsce na jej zabawki i nigdzie indziej. Narazie sie tego trzymamy. Mam nadzieje ze tak bedzie jak nowy czlonek rodziny sie pojawiMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
wyszperałam w necie:
Badanie krwi lepiej robić na czczo
To, co jesz, ma wpływ na obraz twojej krwi i może zakłócić wyniki. Szczególnie obfitość i jakość ostatnich przed pobraniem próbki posiłków. Dlatego najlepiej badania krwi wykonywać na czczo. Ale to nie zawsze wystarczy. W przypadku analizy poziomu glukozy, cholesterolu, trójglicerydów czy leukocytów poprzedniego dnia należy powstrzymać się od jedzenia tłustych i słodkich potraw, także picia alkoholu. Od ostatniego posiłku nie może upłynąć mniej niż 8 godzin. Przed wyjściem do laboratorium można jednak wypić szklankę przegotowanej wody. -
u nas chyba dopiero będą ulewy, bo duszno dalej zobaczymy, wczoraj byliśmy w odwiedzinach dziecka się wyszalały w basenie ja też się ochłodziłam i super
na badania na czczo zawsze ja sobie biore do torebki przekąskw jakąś zawsze, żeby mieć jak już będę wychodzić i byłoby mi słabo
ja mam lab blisko domu, więc spoko mnie czeka gluzkoza za 3 tygodnie
eve trzymam kciuki -
Dziekuje kochane Tak myslalam, ze na czczo trzeba bo zawsze na krew chodze na czczo. Ale teraz kawalek mam na badania, wiec dlatego pytam. Wezme jedzonko do torby i po badaniu zjem Jutro jade.
U mnie w nocy byla okropna ulewa i burza, prawie cala noc nie przespalam. Na razie jest fajnie, chlodno ale juz zaczyna sie robic coraz cieplej.
Kupilam raid do kontaktu i super sprawa Mlody nie pogryziony, ja nie pogryziona -
Moj gin owiedzial ze glukoza po 25tc ale to ten za szpitala wiec ma niego nie zwracam uwagi. Ide do niego w czwartek a we wtorek za tydzien do szpitala na polowkowe. W nocy byla wielka ulewa ale teraz nic po tym wiec i tak i tak jest goraco i duszno
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2014, 10:42
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
Mój kazał iśc po skończonym 24 tc, czyli teraz. Ja niestety muszę jechać do labolatorium przez całe miasto, na szczęście autem jutro, więc spoko. Glukozę już zakupiłam, psychicznie się nastawiłam, nie dam się pokonać jakimś wymiotom ewentualnym, będzie z głowy.
Przy 75 g robią tylko pobranie po godzinie czy po 2 też?👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
nick nieaktualny