Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Candela niee, wciąz w dwupaku.
We wtorek rano odszedl mi porządny kawal czopa ale bezbarwy, popoludniu we wtorek druga tura i juz zolty. Od tamtej pory są jakies bóle okresowe, cmienia w krzyzu, niwregularne skurcze.
Dobrze ze juz w domku. Jakie zalecenia? -
Wczoraj bylam na ktg bo maly sie w ogole nie ruszal... tetno dosc niskie ale miarowe wiec ok pisaly sie skurcze na 50-60. Jak wrocilam do domu to zaczely przybierac na sile i kilka bylo takich ze myslalam ze sie zaczyna. Liczylam i byly co 6 min. A potem zaczely slabnąc i sie wyciszac. W nocy kilka razy mnie obudzily a dzis od rana co chwile mnie boli jak na okres...
Ciekawe czy dotrwamy do przyszlego tygodnia -
12 czerwca o 15:42 na świat przyszedł Emil
4130g i 51 cm
W niedziele wieczorem przyjechała mama a ze mnie zeszlo napiecie. Jak w poniedzialek o 7 rano zobaczyłam jak Emma ją lubi i ufa tak się odblokowałam i zacząl się poródMagda_lenka, patulla lubią tę wiadomość
-
mi niestety skróciłą się szyjka, ma 29mm i musze sie oszczezać... teraz na szczęście mąż ma tydzień urlopu, mieliśmy wyjechać a tak to siedzimy w domu. ja odpoczywam a On zajmuje sie Helenka.w poniedziałek znowu ide na wizyte i mam nadzieje,ze szyjka zatrzyma sie na tych 29mm...
-
Pianistka gratulacje! Kawał chłopa
Wiedział, że ma czekać na babcię
Magda_lenka ja w poprzednich ciążach miałam pessar zakładny właśnie przez skracającą się szyjkę (w 20 i 19 tyg) i nie miałam z tym żadnych problemów więc się nie martw, jak się będzie nadal skracać, to ją łatwo zatrzymają -
KasiaZ wrote:Pianistka gratulacje! Kawał chłopa
Wiedział, że ma czekać na babcię
Magda_lenka ja w poprzednich ciążach miałam pessar zakładny właśnie przez skracającą się szyjkę (w 20 i 19 tyg) i nie miałam z tym żadnych problemów więc się nie martw, jak się będzie nadal skracać, to ją łatwo zatrzymają
ja w poprzedniej ciaży też miałam ten problem ale obyło sie bez pessara. teraz niestety lekarz powiedziała,ze mała główka napiera na szyjke i faktycznie czuje ja bardzo nisko i ciagle latam siku. -
Magda_lenka pessara w ogóle się nie czuje, samo założenie trwa kilka sekund więc nawet jeśli będziesz musiała mieć tym razem, to się nie stresuj, bo nie ma czym Sama idę za tydzień na wizytę i zobaczymy jak się zachowuje moja szyjka
Pianistka jak będziesz miała chwilkę spokoju, to pochwal się fotką Emila
candela a co u Ciebie?