Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej. Ja jestem po pracowitym weekendzie bo miałam dużo gości w domu. Teraz się relaksuje przy pucharku lodów i czekoladzie na gorąco
moje pociechy w szkole ich wiek nie pozwala już na płacz.
Co do bolących skutków to ja już dobrze nie pamiętam ile bolały bo to dawno było Ale pamiętam że bolało
Jeżeli chodzi o ospę to moi już dawno przeszli jak byli mali wiec martwić się nie muszę, ale tak tylko sobie przypominam że kiedyś obiło mi.się o uszy że maluszek do roku czasu ma przeciwciała matki i żadną choroba zakaźna raczej się nie zaraz ale głowy sobie za to nie dam obciąć. -
A mnie chyba cos zaczyna rozbierac bo tak fatalnie, slabo sie czuje, z nosa co chwile leci, kichanie i glowa pobolewa. A od dwoch dni dziaslo mnie strasznie boli, krwawi i dzis patrze, ze cos tam mi sie robi, chyba wizyta u dentysty konieczna.
Tak. Ja tez slyszalam o przeciwcialach ale nie wiem do jakiego wieku dziecko je ma. -
No tak wiem że to kiepskie połączenie ale ja tak właśnie uwielbiam mam nadzieje że będę chora
Być może było to pół roku nie rok tak jak mówię ja okres niemowlęcy przerabiałam dość dawno i wielu rzeczy nie pamiętam dużo też się pozmieniało -
ja szczepiłam tylko podstawowe
moja Ciocia jest pielęgniarką na niemowlęcym i mówi, że rota nic nie dają, bo za każdym razem wirusy mutują, a oddział pełny dzieci po szczepieniu
ospę mam już z głowy z dwójeczką
ospę ostatnio przechodziła od mojej koleżanki pół roczna albo może nawet 4ro miesięczna Maja, bo siostra miałatakże myślę, że nie ma jednak reguły, bo Mama karmiąca zdziwiona, że Mała zachorowała
ja już z Córcią lepiej z przedszkolem, ale Synek nie chce chodzić, ale na chwilkę Go dzisiaj tam zostawilam i poszłam na zakupypowiedział, że jutro tak na chwilke też pójdzie
i w środę już wizyta jak czas szybko leci -
Dzien dobry
Ja dzis wizyta u gina i pewnie umowimy sie na USG polowkowe, juz sie doczekac nie moge zobaczyc mojego babelkaTak juz fajnie czuje ruchy i brzuszek coraz bardziej widoczny choc ludzie jeszcze nie dostrzegaja mojej ciazy. Nie wiem jak to mozliwe chyba slepi sa. Hehe.
Mlody znow troche powariowal przed snem ale caly czas nie poddajemy sie i trwalo to o wiele krocej niz w ostatnich nocach. Zaraz wrzuce wam 2 zdjecia brzuszka -
Dziekuje bardzo
Kazda z nas ma inny urok i u jednej szybciej widac, u drugiej pozniej. Wazne, zeby wszystko w porzadku bylo.
Ja juz po wizycie. Jak ja nie lubie takich wizyt, spojrzy w pipke, dotknie brzucha, zapyta jak tam i dziekuje do zobaczenia 6 pazdziernika i wtedy umowimy sie na USG a ja juz bym chciala dzidziulka zobaczycTeraz nawet zadnych badan nie zalecil, no i dobrze bo chociaz kluc mnie nie beda. Ale pewnie teraz dostane na glukoze. Kas czekamy na jutrzejsza Twoja wizyte
-
Ja mam jutro wizytę, ale to tylko gin bez usg:/ A jestem bardzo ciekawa jaki Olek jest już duży, ale jak nie dostanę skierowania na nfz to wybiorę się na prywatne tak na początku pażdziernika:)👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
czekam kochane na wspaniale wiesci:)
a to obiecana fotka mojego malenstwa
http://wrzucaj.net/images/2014/09/10/CAM00574.jpgdorocia2324, Kasandra, Eve, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
hej dziewczynki ja już po wizycie Wojtuś waży 1100 gram obw głowy 25 cm
wszystko w porządku serduszko bije pięknie
Pięknie ziewał do kamery ale oczek otworzyć nie chciał. Komiczna sytuacja bo lekarz robi usg i mówi płeć się nie zmienia ... dziewczynka ... a ja na to oburzonym głosem niee chłopak a on zaczą się śmiać i mówi że faktycznie chłopa. Powiem Wam że już tak się przyzwyczaiłam ze to jest Wojtek a nie Wojtka że jak by się teraz okazało że to dziewczynka to byłabym zaskoczona nieziemsko
A jak tam reszta po wizytach bo trochę ich dzisiaj miało byćdorocia2324, Kasandra, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Bylam dzisiaj u gina i szyjka przez 2 tygodnie nie zmienila sie,na szczescie. Olek jest krytycznie nisko,ale jeszcze dajemy rade:-) W tym wypadku lepiej jak juz sie glowa pcha niz mialby mi masakrowac szyjke kopniakami. Pani mimo prawidlowego ph nie podoba sie wydzielina z pochwy,wiec dostalam macmiror,a na ten czas doustnir duphaston.
Jakby pojawily sie skurcze czy brzuch zaczal stawiac to brac do 3 nosp na dobe.
Jak nie bedzie atrakcji po drodze to kolejna wizyta 25 wrzesnia. Odliczmy po cichu do 7 pazdziernika i 36+0 tc i wtedy juz bede bardzo spokojna.
Trzymajcie kciuki za ten miesiac jeszcze!!dorocia2324, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
hejka
ja też po wizycie
dynamiczna Twój Wojtek to kawał chłopa
eve trzymam kciuki cały czasnajważniejsze, że szyjka jest ok
mój waży 1kggin mówi, że narazie zapowiada się duży Dzidziuś
zobaczymy
główka na dole, ale moje to zawsze tak wcześnie się odwracały
zobaczymy co ma być to będzie
Eve, dorocia2324, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
To Twoje tak jak moje zawsze wcześnie wiszą głową w dół już od połowy ciąży w obu przypadkach.
Idę na szybką kąpiel, zaaplikuję globulkę i obejrzę mecz siatkówki w łózku. Gin opieprzyła mnie dzisiaj, że za mało odpoczywam.👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Ja wizytuję za tydzień. A jutro kontrola u neurologa z corą (miała obniżone napięcie jako niemowlę).
A to mój burzuszek w 25tc
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d9bed57e8ed8.png
Tu siostrzana (trochę wymuszona, stąd ta mina) miłość przez brzuszek
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/29edc70cb976.pngEve, dorocia2324, aga.just, Anastazjaaa lubią tę wiadomość