Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam do was takie pytanie. Jak to jest z porodami np z partnerem. Ja w pierwszej ciazy nie chodzilam do szkoly rodzenia, a ze w szpitalu w ktorym rodzilam znalam prawie wszystkie kobitki na oddziale to moglismy rodzic razem. Teraz tez nie chce mi sie chodzic na szkole rodzenia tym bardziej, ze po pierwszym porodzie juz wiem jak to bedzie mniej wiecej. Czy jak sie rodzi po raz kolejny to do porodu rodzinnego nie jest potrzebna szkola rodzenia czy trzeba na nowo robic? Moze ktoras wie? Bede wdzieczna.
-
hej dziewczyny ja wczoraj byłam u lekarza bardzo miły facet
z dzieciątkiem wszystko dobrze zrobił usg wyniki badań trochę gorsze morfologia słaba:( dał zwolnienie kazał odpoczywać a jak by coś się działo to dzwonić albo szukać go w szpitalu
Niestety dzisiaj rano w naszej rodzinie nadeszły smutne wieści moja babcia zmarła -
Mama hani przykro mi z powodu Twojej babci, jestesmy z Toba kochana. Widzisz dobrze, ze zmienilas lekarza, masz zwolnienie i milego fachowca
Kas no to meega dzidzius. A jakie sie rodzily Twoje poprzednie dzieciatka? I jak rodzilas, naturalnie, czy cc? -
Troszkę kluseczka:)
Ciekawe jaki mój się urodzi duży, pierwszy miał 3050g
Ja już w łóżeczku, bo cały dzień biegałam bo roznosiła mnie energia a teraz nagle odpłynęłapooglądam jakieś seriale w tv.
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
ja rodziłam do tej pory średnie dzieciaczki
Córcia ważyła w terminie 3450gr, a Synuś wcześniej urodzony 2900gr, ale od lekarza zawsze słyszalam średni Dzidziuś, a teraz tylko słyszę Duży Dzidziuś naprawdę duży .... także jak on tak mówi to wiem, że tak jest... zresztą podpatrzyłam w karcie to poprzednie Dzieciaczki były o pół kilo mniejsze w tym samym okresie, a ten Dzidziuś ma główke 2 tygodnie do przodu
co ma być to będziemoże się urodzi wcześniej
Eve lubi tę wiadomość
-
U mnie też mówią, że duży dzidziuś jest, ale czy się sprawdzi, zobaczymy już niedługo.
Jutro mam wizytę u gina i ciekawa jestem co wywróży z mojej szyjki tym razem i czy rzeczywiście tam się coś zmieniło.
Jej dzisiaj to już miałam lekki problem żeby się wydepilować, ale uff udało się
Kasandra lubi tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Mój M. był wcześniakiem więc trudno ocenić, a ja miałam 3800 g i 60 cm
Muszę dać radę, bo nie mogę sobie wyobrazić, żeby mi M golił takie okolice, głupio bym się czuła.Kasandra lubi tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️