Ciąża bliźniacz
-
WIADOMOŚĆ
-
Izabela23 gratuluję
Chyba kojarzę Cię z innego wątku
Ja mam zakaz współżycia od początku- miałam też mały krwiak i jednodniowe plamienie.
Bralam dotychczas 2x100 lutki i 2 x dupka, teraz 3x dupek i1x lutka podjezykowa tylko bo myślałam że mam zapalenie pecherza a odstawienue lutki dowcipne pomogło :p do tego do końca ciąży fragmin - ciąża po ivf.
Na początku brałam No spe 4x dziennie - hiperka, mega bóle brzucha. Po plamieniu zlecono mi magnez więc biorę 2x dziennie i ostatnio wróciłam do no spy 1x
-
nick nieaktualny
-
Jest u nas na watku mamusia parki, która miała sn w Holandii. Ale cos nasza Madlen ostatnio się tu nie udziela
Sylika mnie po porodzie nie obkurczala się macica i dostalam pompe z oxy na 24h I myslalam ze tam umre!!! Jak zeszlo znieczulenie po cc to nic nie działało nawet morfina. Cala noc wylam z bólu jakbym rodzila, takie skurcze.
Co do sexu w ciazy to ja w 8tc mialam plamienia i zakaz bralam progesteron. Pozniej bylo dozwolone ale bardzo sie balismy wiec kochalismy się chyba tylko 3 razy. Potem od 25tc juz szpitale i zakaz calkowity. -
Witajcie dziewczyny
Ja również chciałabym do Was dołączyć Jestem po transferze 2 zarodków, które ze mną zostały Czekam teraz na wizytę serduszkową w przyszłym tygodniuWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 07:54
Linka05, pirelka, Dzierzba, Magenta, Izabela23, pragnaca dzidziusia, Dea28, gigsa lubią tę wiadomość
-
Witam nowe dziewczyny i gratuluje
Ja bralam na poczatku duphaston a potem luteine bo miałam cykl stymulowany i juz po owulacji sie bierze wtedy progesteron. Nospe tylko jak mnie brzuch boli albo jak miałam takie okresy ze twardnial. Z szyjka do tej pory zawsze bylo ok. Ale ona sie zmienia wiec nie martw sie Izabela bo na nastepnej wizycie moze byc juz w porzadku.
Magnez do tej pory biorę. A zakazu seksu nie mielismy ale mnie zawsze brzuch twardnial i sie jakos balam.
Co do sn to czytałam o tych słabych skurczach i ze ciezko faktycznie wypchnac maluchy ale wiem ze rodza dziewczyny bliznieta bo na forum na fb sporo dziewczyn pisało ze rodzilo naturalnie, takze to pewnie zależy od organizmu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 08:15
Magenta lubi tę wiadomość
-
Już napisała obszerną relację, można przeczytać
Jeszcze raz gratuluję Sylika!!
A ja troszkę się nie odzywałam, u mnie dziewczyny ok, tydzień temu miały 405 i 450 g. Szyjka twarda i zamknięta Póki co daję radę ale jest coraz ciężej, czasem mnie bardziej boli jak muszę podźwigać synka.
Nie wiedziałam że takie są problemy z cc w ciąży bliźniaczej! Ja miałam pierwsze cc ponad rok temu i chyba tylko to mnie uratuje... -
nick nieaktualny
-
cześć dziewczyny Jakoś przegapiłam ten wątek bliźniaczy... moje maleństwa od dłuższego czasu są już na świecie, wcześniaki ale dały radę Pozdrawiam Was i dbajcie o siebie i swoje bliźniaczki w brzuszku! Aha i nie bagatelizujcie żadnych objawów, u mnie trochę tak było i się skończyło, tak jak się skończyło... na szczęście wszystko pomyślnie.
PozdrawiamLinka05, pragnaca dzidziusia, Fairuza, gigsa, Misty87 lubią tę wiadomość
-
Karo Em wrote:Dzień dobry
Wpadłam żeby zobaczyć czy Sylika coś napisała, bo w pamiętniku widziałam że urodziła!!
Gratulacje kochana i czekamy na wieści!
oh,a ja właśnie zastanawiałam się co u niej,bo już od paru dni się nie odzywała.Jakże się cieszę,że tak dobrze jej poszło!
-
nick nieaktualny