Ciąża bliźniacz
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzierzba wrote:pirelka a jaki wózek kupujesz? Mi za bardzo nie zależy na nowym bo tylko na chwilę będzie. Wymarzony już mam
Ja chcę nowy dlatego, że nie chcę go już zmieniać. na gondoli mi bardzo nie zależy, bo krótko się nią jeździ, a spacerówka była super w tych modelach. -
nick nieaktualnyDzierzba wrote:Ups sorry przegapiłam ten post. Faktycznie fajne wózki.
Początkowo nie brałam takich pod uwagę i byłam przerażona bliźniaczymi w sklepie, które są jak czołgi i ciężko nimi manewrować.. a ten był w komisie i tak przypadkiem ten typ mnie zachwycił, lekkie jak pojedyncze, zwinne, zgrabne i wcale nie takie szerokie! -
Mi zależało na hamulcu ręcznym, dobrych kołach i amortyzatorach na wybiegania do lasu. Mój to taki trochę czołg ale wbrew pozorom prowadzi się leciutko i sam jest lekki. Z resztą przy moich 162 cm to każdy tak wygląda. Gondole chcę jedną za drugą bo w mieście będziemy jeszcze mieszkać i łatwiej mi będzie manewrować między autami na chodnikach.
-
nick nieaktualny
-
pirelka wrote:No ja też szukałam podwójnych, ale nie można ich rozdzielić, a pokoik mam malutki, gdybym miała większy metraż to bym pomyślała, ale kupiłam dwa osobne, a i tak będą stać blisko siebie
Ty masz Kochana już wózek? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny a mam pytanie, do jakiego mniej więcej wieku dzieciaków używa się gondolek (kubełków)?
Spotkałam sie z pomysłem, że jak rodzi się latem to może nie warto inwestować w wózek z gondolką - warunkiem jest spacerówka z możliwością pozycji lezącej. Co o tym sądzicie? -
nick nieaktualnynietupska wrote:Dziewczyny a mam pytanie, do jakiego mniej więcej wieku dzieciaków używa się gondolek (kubełków)?
Spotkałam sie z pomysłem, że jak rodzi się latem to może nie warto inwestować w wózek z gondolką - warunkiem jest spacerówka z możliwością pozycji lezącej. Co o tym sądzicie?
Gondole to zależy od dziecka, ale słyszałam, że około na 6 mies. starczają bo potem dziecko większe i nie chce leżeć, zaczyna się podnosić i chce coś widzieć wszystko od dziecka zależy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2016, 14:16
-
nietupska wrote:Dziewczyny a mam pytanie, do jakiego mniej więcej wieku dzieciaków używa się gondolek (kubełków)?
Spotkałam sie z pomysłem, że jak rodzi się latem to może nie warto inwestować w wózek z gondolką - warunkiem jest spacerówka z możliwością pozycji lezącej. Co o tym sądzicie? -
nietupska wrote:Dziewczyny a mam pytanie, do jakiego mniej więcej wieku dzieciaków używa się gondolek (kubełków)?
Tez uwazam tak jak Magenta, w gondoli po pierwsze dziecko jest bezpieczne a po drugie jest mu wygodnie i ma odpowiednie podparcie dla kręgosłupa, no i przed kazda pogoda go ochroni i przed wiatrem i przed sloncem.
Magenta a jak u Ciebie z porodem, lekarz juz cos mowil na kiedy sie szykowac? -
Linka,co do porodu to ostatnio uslyszalam,ze mam sie szykowac najpredzej na 38 tydzien wizyte mam za tydzien i zobaczymy jak sytuacja czy w dalszym ciagu sn czy jednak cc wolalabym cc ale narazie nie zapowiadalo sie na to
poza tym jestem dobrej mysli bo (odpukać ) nie mam zadnych dolegliwosci,wyniki sa w normie i nic nie boli a jak juz cos zaboli to mija tak szybko ze nawet nie zdaze pomyslec o wzieciu no-spy
u Ciebie tez juz coraz blizej do godziny zeroWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2016, 17:56
-
Dzierzba wrote:Gigsa a wysłałabyś fotki wózka na priv bo my się chcemy na bebetto skusić ?
-
Tak myślę nawet, że to już kilka dni bo w tym tygodniu mam już wstawić sie w szpitalu, jutro sie dowiem szczegółów mój doktorek mówi ze do 38tc sie mamy rozpakować ja oprocz tego ze robi mi sie juz coraz ciężej to tez nie moge narzekać na jakieś większe dolegliwosci, także oby nadal zostalo wszystko ok
A jak tam wagowo Twoje maluchy? A chlopcy czy dziewczynki?pragnaca dzidziusia lubi tę wiadomość