Ciąża bliźniacz
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
pirelka wrote:Wkurzyłam się, bo patrzę sobie na opinie sprzedającego co kupowałam materace i patrzę, że materiał pokrowca się klientom nie zgadza, patrzę na swój i faktycznie w aukcji: "Pokrowiec materaca wykonany jest z: 80% bawełny, 20% poliestru.", a rzeczywistości to 100% poliester !!!!
Napisałam do sprzedającego.. zobaczymy co odpisze. -
nick nieaktualnyewa84 wrote:U kogo kupowałas? Bo też znalazłam taki komentarz ale zasugerowałam się ze większość opinii pozytywnych było kupiłam u flaming24 mąż odbiera paczki teraz się zastanawiam czy prosić męża o spr bo i tak pokrowiec idzie na to i prześcieradło
-
nick nieaktualnyWitam się z rana...
Ale miałam koszmary, śniło mi się, że koniec świata i różne rzeczy działy się same.. wszystko sterowane, obudziłam się, aż serce mi waliło ze stresu. Chyba przez te wszystkie informacje ze świata ostatnio.
Dziewczyny mam pytanie, kupujecie lub kupiłyście monitory oddechu dla dzieci?
I czy np. pokrowce z fotelika zamierzacie prać też w dziecięcych proszkach/płynach czy normalnie? -
nick nieaktualny
-
ewa84 wrote:Matylda ja też po ivf :jednak dla odmiany i bezpieczeństwa braliśmy jedna 5 dniowa blastke która nam się podzieliła i tyle że spokojniej ciąży ale szczęścia dwa
-
Ewa,jak to możliwe,że lekarze tak słabo reagują u ciebie na to ciśnienie?Jesteś pod ich opieką i mieliby należycie o was zadbac.A to wygląda jakby w ogole się tym nie przejmowali.Przecież nie mogą tak cię zostawiać w tym cierpieniu,może porozmawiaj z nimi o tym,niech wreszcie coś zrobią,zeby ci ulżyc.
co do monitora oddechu,to ja też kupiłam-Babysense.
Nietupska,trzymam kciuki za chłopców,aby ich wreszcie wypisano do domu.Nadal maja ten katar?Jak dziś się czują? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fairuza: dziewczyny miały takie tętno bo zmieniały pozycje najprawdopodobniej i sie meczyly i denerwowaly jednocześnie było to dla m nie tak bolesne
A z ciśnieniem u mnie kosmos bo jak dawali lekkie 2 tabletki to straszne spadało 115/60 np to malo teraz odstawili żeby tętno małym nie spadało bo zbyt niskie cisnienie u matki może mieć na to wplyw to mi skoczyli 140/90 a i tętna im szaleja troszke momentami ale to do 170 max ale ogólnie są dobre do tego temperatura 37,4 caly dzien, jest mi gorąco i poce sie wiec chyba organizm nie daje rady juz bo te leki na nadvisnienie to takie nic tak na prawde. Teraz boje sie ze nic mi nie daja bo dzieciom lepiej przy takim ciśnieniu: p
Nietupska: trochę kiepsko brać jednego bo wiadomo smutno i trudno to ogarnąć logistycznie a z drugiej strony człowiek by y chcial no i w domu nic nie złapie tak szybko jak w szpitalu ( chyba ze ja już mam wypatrzony obraz szpitala)Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2016, 18:27
-
nick nieaktualnySama nie wiem co tej propozycji myśleć, lekarka twierdzi, że boi się, że zdrowy synek może się znowu zarazić. Ja oczywiście wolałabym mieć w domu chociaż jednego, ale jak drugiego będę odwiedzać to nie poświęcę mu dużo czasu bo trzeba będzie zaraz do domu wracać (nie chcę nikogo obciążać opieką takiego maluszka). A on i tak poszkodowany, wszystko miał dłużej i mniej go przytulałam, karmiłam itp.
Z drugiej strony jak na dwójkę będziemy czekać to się nigdy nie doczekamy, już tydzień obsuwy (mąż wkurzony chodzi bo wziął tydzień ojcowskiego niepotrzebnie). I też już mam dość szpitala, obwiniają mnie o zarażenie a na sali druga matka ukradkiem małe dziecko wpuszcza do braciszka w inkubatorze, chociaż wiadomo, że dzieci nie można!
Ja mam dwa monitory chociaż doczytałam potem, ze jednego można dla bardzo małych dwóch dzieciaczków używać. Ale dla większych już dwa i tak potrzebne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2016, 18:46
-
nick nieaktualnynietupska, ja chyba zdecydowałabym się brać jednego synka do domu, żeby nic nie łapał i w domku będzie mu lepiej, a i Wy będziecie spokojni. Logistycznie ogarniecie, spokojnie.. dacie radę ! Jak Tatuś ma ojcowskie jeszcze to Ty na spokojnie pojedziesz do szpitala do drugiego.
My zdjęliśmy pokrowiec z fotelika, ale się namęczyliśmy..nie wiem jak go założymy potem no i piorę jeden. Gąbkę wyjmowana wyprałam ręcznie + daszki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2016, 19:15
-
nick nieaktualny
-
Ja to cały czas powtarzam ze mam nadzieje ze nie wypisza mi dziewczyn oddzielnie bo sam dojazd do szpitala to min 45 min w jedną stronę i jak tu zostawic drugie maleństwo na 3 godziny co najmniej
Z drugiej strony po prawie 2 miesiącach czekania wszystko wygląda inaczej... -
nick nieaktualny