Ciąża bliźniacz
-
WIADOMOŚĆ
-
Fairuza wieeeeelkie gratulacje. Jakie fajne równe dzieciaczki. Wychodzcie szybko do domu i tylko za przykład twoją ciąże dawać.....
Dea nie stresuj się, już tak blisko jesteś, nawet jak Cię położą to poczujesz się bezpieczniej. I na pocieszenie to masz taki komfort że możesz sobie leżeć na spokojnie nie myśląc że w domku został maluszek który Cię potrzebuje.
Pirelka a u Was jakieś prognozy na wyjście?
Monika to o niecały tydzień mnie wyprzedzasz . Ja właśnie ze względu na dzieci wolałabym w USK. Ja chodze do Lemancewicza i za tydzień mam wizytę to mówił że raczej da skierowanie bo moje dzieci robią co chcą. Oczywiście wszystko może się zmienić ale ja mam jeszcze łożysko przodujące które też może pójść w góre..... Ale ja nie podaruje, mam nieciekawy przykład z rodzinyFairuza lubi tę wiadomość
-
gigsa wrote:Ja miałam cc na Warszawskiej i nie mogę powiedzieć złego słowa, ale ze względu na dzieci lepiej rodzić w usk (mają lepszy sprzęt dla maluszków w razie gdyby coś się działo)
Ogólnie moim lekarzem prowadzącym był prof J. Szamatowicz i miałam rodzić w usk. Niestety ostatecznie wyszło inaczej, ale to przez przedwczesny poród i okoliczności z tym związane.
Miała Pani wskazania do cc?Maluszki długo leżały w inkubatorze? są zdrowe? Ja pojadę tam gdzie będą mieli dyżur i zobaczymy jak to będzie.Gabrysia i Filipek 30t4 :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyasiuś wrote:Pirelka a u Was jakieś prognozy na wyjście?
Dzieci muszą mieć te minimum 2 kg, a nawet więcej, dobre wyniki i radzić sobie z jedzeniem. Myślę, że już niedługo liczę na ten tydzień bo dzisiaj jak się okazało podskoczyły już do 1940 gjenny88 lubi tę wiadomość
-
Dea to już chyba normalne że powolutku się skraca. Chciałabym być już na tym etapie co Ty. Choć ja dzić już mam trójeczkę z przodu Jupiii!!!! Niech robaczki jeszcze grzeczne będą 4 tyg a potem daje im wolną rękę
Dea ide o zakład że chłopcy jak wyjdą będą podobnej wagi, nie masz chyba szczęścia to pomiarów.
Pirelka to jeszcze chwilka, niech dziewczyny koksują i dadzą nadzieję że wcześniaki nie muszą miesiącami leżeć w szpitalunietupska, pirelka, Dea28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzisiaj chwilę rozmawialiśmy z lekarzem i wszystko z nimi dobrze,generalnie czekamy tylko aż dobiją z wagą jeszcze troszkę i jest szansa że w poniedziałek je wypiszą jak przybiorą na wadze w grę wchodzi też piątek,ale raczej nie zdążą,a w weekendy nie wypisują.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2016, 19:13
-
monika01 wrote:Miała Pani wskazania do cc?Maluszki długo leżały w inkubatorze? są zdrowe? Ja pojadę tam gdzie będą mieli dyżur i zobaczymy jak to będzie.
Chłopcy byli dość długo na oddziale wcześniaków (36 i 42 dni)
Na dzień dzisiejszy są zdrowi. Jedynie jeden ma niestety dysplazję oskrzelowo plucną i przetrwały przewód tętniczy dlatego musi być po dzień dzisiejszy pod kontrolą kardiologa. Na szczęście na razie doktor jest dobrej myśli i najprawdopodobniej obejście się bez operacji. Mam nadzieję, że tak zostanieWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 11:38
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny