Ciąża bliźniacz
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMiałam wyrwać się na galerię, a skończyło się tak, że poszliśmy we czwórkę bo pogoda piękne i nie chciałam by dziewczynki siedziały w domu więc zsliczyły długiii spacer.. ale ja nie kupiłam nic poza świecą. Jednak w jakiś dzień muszę iść smaa
ewa ładnie śpią te Twoje dziewczyny ja mogę pomarzyć o takim spaniu Haha!
Mówisz o Bebilonie AR? No właśnie ja używam większe smoczki, a nie raz nie leci, grudki się robią.. a nie raz idealnie
Ale nie ulewają po nim, a po zwykłym to okropnie chlustają, więc kupiłam je ponownie i chyba kupię większe smoczki niż 1m+ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoje na początku były ciutkę inne, ale teraz już są niemal identyczne, ale jednak Emilka ma drobniejsza buzię i ciut mniejsza jest.
ewa, pewnie nie byłoby im ciepło, ale do zdjęcia nie zmarzną
Body dostaliśmy w prezencie, ale chyba z pepco są urocze, choć za duże -
Pirelka wszystkiego najlepszego dla twoich 2-miesiecznych panien!Moje konczą 2 miesiące jutro I tez planuję trochę pomęczyć ich przebieraniem i robieniem fotek.
Dziś wreszcie zrobiłam mały wypad na miasto,kupiłam dzieciom fajne czapeczki,już takie cieplejsze,będa akurat na wizytę u pediatry w środę.
Widzę dziewczyny,że wciąż macie dylemat związany z mm,moje też ulewają ale jednak zostanę przy Bebie,bo ogólnie dobrze ją tolerują i nie chce mieszac.
A jak u was z odpoczywaniem i spaniem?Macie już na to więcej czasu?No i intymne pytanko:rozpoczęłyscie już miłosne igraszki czy jeszcze z tym czekacie?pirelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFairuza, u nas nocami lepiej ale do wysypiania się daleka droga. Cały dzień też nie śpią prawie, jedynie na spacerze więc ciężko ale wpadliśmy w rytm i jakoś leci. Brakuje jednak chwili dla siebie w dzień, by przespały choć jedną przerwę między karmieniami.
My 'inwazyjnie, na razie nie -
nick nieaktualnyPirelka fajne dziewczyny. Jak ten czas leci.
Patrząc na zdjęcia zdałam sobie sprawę, że nie mam ani jednej pary takich samych ubranek całą ciążę mama mi kupowała coś w lumpeksach, potem dostałam po córce koleżanki takie unisex ciuszki,więc wszystko pojedyncze, a jak dostawaliśmy od kogoś w prezencie to fason taki sam ale wzór inny -
Dziewczyny mam do sprzedania Luteinę 100mg tabletki dopochwowe 105 tabletek. Kupowałam w aptece po 103 zł za 60 szt. Data przydatności do końca roku. Całość sprzedam za 100 zł + koszt wysyłki. Zapraszam na priv.starania od 11.2013 I IUI 19.04.2015 II IUI 02.07.2015
Marcel
[/link]
ponowne starania
I IUI 22.03.2017 -
nick nieaktualny
-
Fairuza beda mialy fajne pamiatki
Moje są po 4 razy dziennie przebierane bo ciągle ulewaja a jak ubiore je ladniej to juz pewne ze zaraz będą mokre :p
Najwygodniej zdecydoeanie w pajacach tyle ze większość jakaś szeroka ( zwlaszcza te smykowe) i wyglądają w nich jak w workach mimo ze Nikola to pulpecik
Pirelka: pewnie od razu nic im nie bedzie. Moje sa przegrzane i dlatego pewnie sie juz przeziebily. Ja tam lubię jak body są większe widziałam te body właśnie bo pepco mam 200 m od domu i tylko tam udaje mi się wyrwać :p
Szukam teraz dresikow z rozpinanymi bluzami bez kaptura widzialyscie gdzieś?
Juz nie mogę doczekać się kiedy będę mogła je w sukienki ubierać :p
Nietupska: ja mam identyczne komplety i pajace ale to co pasuje na Maję jest za male na Nikole i nigdy juz nie są ubrane w to samoWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2016, 20:23
nietupska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU Nas kongo z tymi mlekami postanowiliśmy przestać mieszać tylko skupić się na razie na Babilonie AR bo po nim aż tak nie chlustają, zobaczymy co będzie. Zastanawiam się też nad zagęszczaczem Bebilon do zwykłego Bebilonu, bo po jednej dawce od razu ulewają.
Dzisiejsza noc cięższa, bo marudziły dużo dziewczyny i trzeba było wstawać, pobujać itd. Także nie raz trzeba było wstawać co 30 min.
No i znowu kupa na całym ciele, musiałam ją myć.. nie wiem co się dzieje ostatnio
Ogólnie jedzą już więcej bo często aż 120 ml. -
Pirelka: to tak jak moje nagle zaczęły jeść wiecej. Maja śpi po 6 godzin a Nikolka nawet 8 tyle ze w naszym łóżku tak śpią :p dziś co je wynosiła m do łoże czek to maz zabierał do łóżka bo się wybudzaja i płaczą lub marudza a jak tylko są juz u nas to cisza.
Nie ulewaja jeśli ukladamy je wysoko na poduszce żeby dobry kat był, tyle ze boje sie o ich kręgosłupy
Fairuza i jak sesja domowa była?
A gdzie reszta dziewczyn? Iza,justa, dea? I cala reszta? -
Ja dopiero po 2 latach przespałam cała noc. A to tylko dlatego, ze córka ciagle była na cycu wiec budziła sie w nocy. Myśle, ze przy mm nie bedzie to aż tak długo trwało wiec głowy do góry kiedyś sie wyspicie. Nie bedzie to trwało wieczność.
Macie moze jakis pomysł na fajne imiona dla chłopców? Nie możemy dojść z mężem do porozumienia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mi się podoba Mikołaj, Bartosz, Oliwier(v/w - bez znaczenia)
SwojA droga nie wiedziałam ze imię Maja jest tak popularne teraz myslalam ze więcej Nikoli jest.
Zresztą teraz Nikola, Nikoletta, Nicole to 3 różne imion i podobnie Kuba i Jakub itd wiec niby to samo a zdecydowanie jedno mniej drugie bardziej popularne
Pirelka: dużą poduszkę jakby podwijam, żeby był lepszy kat i nie byla na tyle miękka żeby nie zapadały się w niej. Zresztą te kliny to tez taka piankaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2016, 17:41
-
nick nieaktualny