Ciąża bliźniacz
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNa pewno coś się pojawi
Moje brzdące dzisiaj w nocy dały popalić, Emila nie chciała zasnąć do północy, a potem co rusz co kilkanaście min. któraś jęczała i płakała dopiero zjadły o 4 i zasnęły do 7,30
Masakra, mnie boli głowa z niewyspana.
Dzisiaj idziemy do laryngologa, zobaczymy co powie. Jutro neurolog więc cały tydzień pod znakiem lekarzy upływa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2016, 09:37
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewa jakoś byłam, ale za duży bałagan był i opuściłam
Moje córcie teraz są mega podobne, niemalże jak dwie krople wody wiadomo, zależy od ułożenia bo są inne z zachowania, Emila to urodzona modelka
Ale różniły się na początku, teraz już prawie wcale minimalnie.. zazwyczaj obcy mówią, że nie do odróżniania ale moja Mama poznaje choć ostatnio już popełniła gafe -
Pewnie na tym zdjęciu tak wyszły inaczej po prostu
Moje na zdjęciach czasami wyglądają bardzo podobnie zwłaszcza jak smoczki maja ale w rzeczywistości są różne. Teraz maja taki etap ze troszkę bardziej podobne są ale tak szybko się zmieniają ze zaraz znowu będą zupełnie różne.
A charaktery to zupełnie różne maja
Ostatnio ich ulubiona zabawa jest lizanie ( slownik!) siostry a Nikola strasznie się słoni wiec czasami muszę przebierać Majke jak je na chwile same zostawieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2016, 16:55
-
Ja wczoraj jeszcze przegladalam książeczkę zdr dziewczyn i w zaleceniach neonatologa wpisana jest zupa jarzynowa :p
No i krzyk malej w nocy to nie po kaszce bo dwa dni później to samo. Są przeziebione bo ja je pewnie zarazilam
Ale w pn byliśmy u lekarza i nic złego się nie dzieje tyle ze szczepienie odlozylismy do wizyty u neurologa
No i zjebke dostalam za noszenie ich na rekach. Na szczęście mała polubiła lezaczek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2016, 16:55
-
Ewa,moja starsza córka ma już 16 lat.No i jej zainteresowania są inne,niestety
Piszecie o podobieństwach..Moja parka jest zupełnie różna.Oprócz tego ze płec i charaktery inne to i typ sylwetki,kształt głowy,usta ,uszy a nawet kolor oczu!Paola chyba będzie miała brązowe,a Oliver niebieskie.Także moje bliźniaki to jak "zwykłe"rodzeństwo bardziej.. -
nick nieaktualny
-
Nietupska: Pediatrze :p
Widziała jak mała wymusza krzykiem branie na ręce i mówi żeby ja odzwyczajac bo to niedobre dla jej kręgosłupa o mnie nie wspominając juz. Miała racje bo robi co chce ze mną :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2016, 16:59