Ciąża bliźniacz
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny,
No u Nas znowu zaczyna się coraz więcej pobudek w nocy, apetyty też małe mają, ledwo po 120 ml w dzień zjadają. Z warzywami jadę od początku co już poznały, bo muszę obczaić po czym jest coś nie tak..
Jutro rehabilitacja, a u Nas nawaliło śniegu, sypie, wieje i mróz znowu trzeba siłować się z wózkiem! -
Pirelka a co się u was dzieje? Domyślasz się co zaszkodziło?
U mnie drobne krosteczki na policzkach i ostatnio wypróżnienia dramat. Też zaczynam od nowa bo nie wiedziałam że alergia może wyjść nawet po 14 dniach. Jednak mysle że to nie kaszka bananowa o którą najbardziej się obawiałam bo Majka ja uwielbia.
Dziś mała ulala tak że całe oczy miała zalane czoło i twarz nie mogłam powstrzymać się od śmiechu, na szczęście ja też to bawiło. Na szczęście ulewania są już sporadycznie i u Majki częściej bo wiem że to wina jej temperament u
My dziś do pediatry -
nick nieaktualnyEwa nic takiego się nie dzieje, ale chyba po którymś warzywie były plamy na skórze, wypieki na policzkach i nie ciekawa kupka, więc jadę raz jeszcze i zobaczymy zanim wprowadzę owoce.
Kaszkę na razie odstawiłam, bo po tej co dawałam był chyba śluz w kupce znowu, więc musze obczaić po czym to wszystko.
Moje wciąż ulewają nawet 2-3h po posiłku, także po warzywach.. więc chyba za jakiś czas zbadany dzieci pod kątem refluksu.
Powodzenia u pediatry i daj znać po -
Melduje ze dziś o 13:11 i o 13:12 przez cc przyszli na świat Franek i Antek.
Franek z wagą 2570 i 50 cm a Antek 2700 i 51 cm
Dostali po 10 punktów. Wszyscy czujemy się dobrze i pozdrawiamy ciociepirelka, Fairuza, frutka., bulkaasia, Sanna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Matylda gratulacje! Duzi chłopcy i super,ze wszystko ok
Pirelka i Ewa,wiecie już czy to alergia u waszych córek?
Nie odzywałam się parę dni,bo przyjechała w odwiedziny siostra z mężem i corkami.Byłam też na sesji z dziećmi,fotki będą niedługo to coś wrzucę...MatyldaG lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Matylda gratulacje! a więc mnie wyprzedziłaś ale wiem, że u Was trochę problemów było i tak długo wytrzymałaś! i chłopaki jakie duże moje dziewczynki raczej takie duże nie będą, my jutro wizyta i zapewne szpital, a być może już w przyszłym tygodniu zobaczę moje szczęścia.
MatyldaG lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, dziekuje wam za odpowiedzi co do skurczow. Czytalam je pd razu, ale nie umialam odpisac z telefonu . Teraz u mnie się trochę uspokoilo. Nie jechałam na Ip, bo sie dane wyciszyly.
W poniedziałek i tak idę do szpitala więc przebadaja mnie wzdłuż i wszerz.
Matylda, gratulacje!MatyldaG lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tika,trzymam kciuki za badania w poniedziałek.
Kimmy gratuluję potrójnego szczęścia.I wytrwałości życzę...
Frutka,Emilka ładne imię,my z Pirelką coś o tym wiemy
A ja wreszcie mam fotki z upragnionej sesji-z moją trójką w komplecie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b2e82e74f021.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6ed8ce2c2b59.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b294ac9ceeb5.jpg
pirelka, _tika, MatyldaG lubią tę wiadomość