X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciąża bliźniacz
Odpowiedz

Ciąża bliźniacz

Oceń ten wątek:
  • frutka. Znajoma

Wysłany: 11 lutego 2017, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak, Emilka to ładne imię :)
    fairuza śliczne zdjęcia i dzieciaczki już jakie duże, piękna trójka :)

Fairuza lubi tę wiadomość

f2w3rjjgxg214rxd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2017, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fairuza cudne zdjęcia !! Ty taka laseczka, że hoho :) córka piękna ! No a bliźniaki to wiesz..uwielbiam :)

• _tika Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2017, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fairuza, ale laski z was obudwoch:) a blizniaki slodkie i jak ladnie ubrane!

mjvyanliyoyciuje.png
    bhywroeqc6cb0gak.png
  • Fairuza Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2017, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny dzięki :)

2e8822e0f8.png

1usagu9rbm7ss8ds.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2017, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny,

U Nas kiepska noc, niewiele dały nam dziewczyny pospać, generalnie non stop się tej nocy budziły, nie zdążyliśmy zasnąć, a już któraś płakała i jęczała. Emila ciągle lądowała na brzuchu więc też stękała.

Dzisiaj my po długim spacerze, strasznie zimno u Nas, niby tylko -5, ale wiatr tak potęguje, że twarz zamarza! A dzieci teraz śpią i śpią jak zabite kilka godzin :O z przerwą na jedzenie oczywiście i chwilową aktywnością.

• Fairuza Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Pirelko,oby ci się tylko nie przestawiły na spanie w dzień,bo to przekichane...wiesz ile ja się namęczyłam,kiedy nie chciały spać mi w nocy :/

Tu nie jest aż tak zimno,dzisiaj to mi się nawet ciepławo wydawało,ale pewnie było ok.zera,bo śnieg nie topnieje.

A gdzie reszta mam?Co u was?

2e8822e0f8.png

1usagu9rbm7ss8ds.png
  • ofcooo Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwaga!!!!!

08.02.2017r. O godz. 8:33 przyszedł na świat Wiktor 2790g, 48cm 10/10 APGAR oraz o godz. 8:34 Karol 2200g, 48cm 10/10 APGAR. Mama czuje się dobrze a tata przepełniony jest duma.
    Fotki będą później :)

pirelka, bulkaasia, MatyldaG, frutka. lubią tę wiadomość

zem3h371xcq8c2sz.png
    qdkkwn15frnb311v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2017, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fairuza na spanie w dzień to na pewno sie nie przestawią, prędzej przestaną spać całkowicie :P
    Dzisiejsza noc też nie ciekawa, chyba jutro spróbujemy im mleka nocą nie dawać jak będą się na smoku uspokajać, bo po jedzeniu to już całkiem kursować trzeba co 20-30 min, a o 6:30 już nie śpią i płaczą.

ofcooo super wieści, gratuluję rodzicom i dużo zdrówka oraz siły!

• bulkaasia Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ofcooo wrote:
    Uwaga!!!!!

08.02.2017r. O godz. 8:33 przyszedł na świat Wiktor 2790g, 48cm 10/10 APGAR oraz o godz. 8:34 Karol 2200g, 48cm 10/10 APGAR. Mama czuje się dobrze a tata przepełniony jest duma.
    Fotki będą później :)

Moje gratulacje!!!! :D

J5KMp1.png
    wlknlir.png

neh5snh.png
  • Fairuza Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelko,a próbowałaś dawac im mleko na śpiocha?Ja tak robię,wtedy praktycznie się nie wybudzają,a najedzone śpią dalej.
    U mnie wczoraj usnęli dopiero po 1 w nocy,ale za to pospali do ok 9rano(w tym jedno karmienie w nocy właśnie).A smoczki wypluwają sami,kiedy mocniej zaśpią,potem im ich już nie dajemy,chyba że zapłaczą przez sen.

Ofco gratulacje i zdrówka!

2e8822e0f8.png

1usagu9rbm7ss8ds.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2017, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, ja nie chcę karmić ich na siłę, bo nie raz nawet jak płaczą nie zjedzą całej butelki. Karmię tylko na żądanie, zresztą czytałam, że po ukończeniu 6 mies. dzieci powinny już nie jeść w nocy, więc nie chcę ich napychać na siłę, zwłaszcza że to niejadki są. Całą noc i tak budzą się, płaczą, jęczą więc nic to by nie dało.

• bizona Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny podpowiedzcie mi..robilyscie test Pappa? Pisze z tel, i nie dziala mi wyszukiwarka, wiec nie moge sprawdzic w historii. Jestem ciekawa czy robilyscie i czy ogolnie lekarze Wam polecali w ciazy mnogiej. Mi lekarz ktory prowadzi ciaze nie odradzal zrobienia..mam 33 lata jak cos. W onternecie przerozne opinie..dajcie znac jak bylo u Was. Dzieki!

p19uflw1tlpg1ms1.png
    9.12 pierwsze ICSI. Mamy dwa serduszka!:) Dziewczynka i chlopiec <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2017, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bizona, ja robiłam ale żałuję i nikomu nie polecam, bo to tylko statystyka i nie jest miarodajna zwłaszcza w ciąży mnogiej, teraz to wiem..ale stresu się najadła do samego końca :/
    Moja lekarka jakoś mnie nie namawiała, poinformowała tylko i na moje pytanie powiedziała, że ona by zrobiła dla spokoju, bo usg nic niepokojącego nie pokazuje to warto zrobić. Ale to była moja decyzja.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2017, 18:47

• bizona Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozumiem..czytam w necie co moze falszowac wyniki i mam chyba wszystko..ciaza mnoga, po icsi, krwiak i duze dawki progesteronu..
    Dzieki za opinie!

p19uflw1tlpg1ms1.png
    9.12 pierwsze ICSI. Mamy dwa serduszka!:) Dziewczynka i chlopiec <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2017, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, życzę Wam Walentynek pełnych miłości !!!
    U mnie podwójne świętowanie i tak będzie co roku, bo w każde walentynki moje córcie będą starsze o pół roku :) tak więc dzisiaj obchodzimy również 6 mies.!

Później wstawię zdjęcie :)

frutka. lubi tę wiadomość

• Fairuza Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za życzenia Pirelko,wszystkiego naj dla twoich perełek! Pół roku...wierzyć się nie chce..A my świętujemy jutro ;)

Czekamy na fotki oczywiście :)

pirelka lubi tę wiadomość

2e8822e0f8.png

1usagu9rbm7ss8ds.png
  • frutka. Znajoma

Wysłany: 14 lutego 2017, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ofcoo gratulacje!
    ja już ledwo dycham, a najgorsze że po antybiotyku na zatoki jakas infekcja mi sie przypałętała,tylko mogła mi sie ujawnić przed ostatnią wizytą, a tak to cóż, dziś znowu do lekarza żeby jeszcze zdążyć się wyleczyć przed porodem

f2w3rjjgxg214rxd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2017, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to moje gwiazdki ;)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e4517be91fae.jpg

frutka., bulkaasia, Fairuza, _tika lubią tę wiadomość

• frutka. Znajoma

Wysłany: 14 lutego 2017, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka - śliczności :)

f2w3rjjgxg214rxd.png
  • Fairuza Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelko córcie cudne,do schrupania.I jakie ładne ubranka!

2e8822e0f8.png

1usagu9rbm7ss8ds.png
‹‹ 313 314 315 316 317 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ