Ciąża bliźniacz
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny,
U Nas kiepska noc, niewiele dały nam dziewczyny pospać, generalnie non stop się tej nocy budziły, nie zdążyliśmy zasnąć, a już któraś płakała i jęczała. Emila ciągle lądowała na brzuchu więc też stękała.
Dzisiaj my po długim spacerze, strasznie zimno u Nas, niby tylko -5, ale wiatr tak potęguje, że twarz zamarza! A dzieci teraz śpią i śpią jak zabite kilka godzin z przerwą na jedzenie oczywiście i chwilową aktywnością. -
Oj Pirelko,oby ci się tylko nie przestawiły na spanie w dzień,bo to przekichane...wiesz ile ja się namęczyłam,kiedy nie chciały spać mi w nocy
Tu nie jest aż tak zimno,dzisiaj to mi się nawet ciepławo wydawało,ale pewnie było ok.zera,bo śnieg nie topnieje.
A gdzie reszta mam?Co u was? -
Uwaga!!!!!
08.02.2017r. O godz. 8:33 przyszedł na świat Wiktor 2790g, 48cm 10/10 APGAR oraz o godz. 8:34 Karol 2200g, 48cm 10/10 APGAR. Mama czuje się dobrze a tata przepełniony jest duma.
Fotki będą późniejpirelka, bulkaasia, MatyldaG, frutka. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFairuza na spanie w dzień to na pewno sie nie przestawią, prędzej przestaną spać całkowicie
Dzisiejsza noc też nie ciekawa, chyba jutro spróbujemy im mleka nocą nie dawać jak będą się na smoku uspokajać, bo po jedzeniu to już całkiem kursować trzeba co 20-30 min, a o 6:30 już nie śpią i płaczą.
ofcooo super wieści, gratuluję rodzicom i dużo zdrówka oraz siły! -
Pirelko,a próbowałaś dawac im mleko na śpiocha?Ja tak robię,wtedy praktycznie się nie wybudzają,a najedzone śpią dalej.
U mnie wczoraj usnęli dopiero po 1 w nocy,ale za to pospali do ok 9rano(w tym jedno karmienie w nocy właśnie).A smoczki wypluwają sami,kiedy mocniej zaśpią,potem im ich już nie dajemy,chyba że zapłaczą przez sen.
Ofco gratulacje i zdrówka! -
nick nieaktualnyNie, ja nie chcę karmić ich na siłę, bo nie raz nawet jak płaczą nie zjedzą całej butelki. Karmię tylko na żądanie, zresztą czytałam, że po ukończeniu 6 mies. dzieci powinny już nie jeść w nocy, więc nie chcę ich napychać na siłę, zwłaszcza że to niejadki są. Całą noc i tak budzą się, płaczą, jęczą więc nic to by nie dało.
-
Dziewczyny podpowiedzcie mi..robilyscie test Pappa? Pisze z tel, i nie dziala mi wyszukiwarka, wiec nie moge sprawdzic w historii. Jestem ciekawa czy robilyscie i czy ogolnie lekarze Wam polecali w ciazy mnogiej. Mi lekarz ktory prowadzi ciaze nie odradzal zrobienia..mam 33 lata jak cos. W onternecie przerozne opinie..dajcie znac jak bylo u Was. Dzieki!
9.12 pierwsze ICSI. Mamy dwa serduszka! Dziewczynka i chlopiec -
nick nieaktualnybizona, ja robiłam ale żałuję i nikomu nie polecam, bo to tylko statystyka i nie jest miarodajna zwłaszcza w ciąży mnogiej, teraz to wiem..ale stresu się najadła do samego końca
Moja lekarka jakoś mnie nie namawiała, poinformowała tylko i na moje pytanie powiedziała, że ona by zrobiła dla spokoju, bo usg nic niepokojącego nie pokazuje to warto zrobić. Ale to była moja decyzja.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2017, 18:47
-
nick nieaktualnyDziewczyny, życzę Wam Walentynek pełnych miłości !!!
U mnie podwójne świętowanie i tak będzie co roku, bo w każde walentynki moje córcie będą starsze o pół roku tak więc dzisiaj obchodzimy również 6 mies.!
Później wstawię zdjęciefrutka. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny