Ciąża bliźniacz
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ofcoo ja zwykły nan optipro plus. A Frankowi do niego nutriton dodaje na ulewania. Tych mlek z dodatkami nie probowalam zadnych.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTwix mama wrote:Pirelko ja nie czekam nawet minuty.podaje,a myślę,ze gęstnieje też w brzuchu bo problem zniknął jak wprowadziłam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2017, 11:10
-
My jak nie czekaliśmy tych 7 minut to rez plakal i ulewal dalej bo to jednak soe nadal cofa i jezdzi po przełyku. Zupelniw innw dziecko jak mleko odstoi. I juz wiem ze wole sie z nim przemeczyc 7 minut niz potem godziny po jedzeniu.
Pirelko ale nutriton mozna podac tez w formie papki przed jedzeniem lyzeczka -
Wiecie co,to może dlatego moje w nocy takie niespokojne ale w dzień to ani bólu brzuszka ani ulewania nie było więc u mas na to pomogło ma 100%. O ile teraz może już czas abym spróbowała odstawić i by nie ulewaly to wcześniej problem był,a po zageszczaniu nie.i tak narazie nie zdecyduje się odstawić dopóki małe nie siedzą bo dodatkowego ewentualnego problemu nie zniosę...
-
nick nieaktualnyJeszcze nie, dopiero jutro będę go odbierać i wtedy spróbujemy. Z tego co czytałam to jakoś przed i po się go podaje
Dziewczyny zapisane na usg jamy brzusznej na za miesiąc, termin nie jest zły.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2017, 19:01
-
Dziewczyny ja to mam bliźniaki!!!
Dziś poszłam z nimi do przychodni bo jednak liczyłam,ze coś się dowiem ale oprócz tego,ze sama poprosiłam skierowanie na mocz chodzisz to nic więcej się nie dowiedziałam.dr stwierdziła,ze piękne,zdrowe itd.i na tym w sumie koniec i,ze to najpewniej ząbki,moze u jednej wprowadzane mleczko ale mam kontynuować,a może takie wrażliwe,ze odreagowuja emocje.no ale pomijając, że niczego nie wnioslam do swojej wiedzy to jedna córeczkę mam futrowac więcej kaszą,a drugiej trochę odjąć od ust:) No normalnie szok.roznica wagowo nadal się powiększa.jedna waży 6050,a druga 7400.no i twraz to już wiem czemu ona taka ciezka mi się wydaje,a ta druga jakbym nic w rękach nie miała gdy ja biorę jako druga...eh bliźniaczki:) -
Pirelka super z tym USG całkiem dobry termin jak na NFZ
A jak rozszerzanie diety idzie?
Dajesz im już normalne jedzenie?
My próbowaliśmy deserów z hipp jogurtowych i spoko, jajko idzie średnio więcej w tym zabawy no i bułka z masłem im smakuje:) no i próbujemy innych cudów pomału -
nick nieaktualnyEwa na razie dostają słoiczki warzyw z mięskiem, dzisiaj próbuję znowu owocka no i kaszki dostają. No i mleko wiadomo.
Takich zwykłych typu bułka, masło to nie i prędko chyba nie spróbuję z ich problemami to wolę dmuchać na zimne.
My dzisiaj mamy wizytę u ortopedy z tymi paluszkami, niestety poprawy nie widzę, więc ciekawe co lekarz powie. Mam nadzieję, że poleci coś innego. -
Twix mama naprawde duze dziewczyny:)
My wrocilismy z wyjazdu, było super dawno nie bylam nigdzie sama z mezem potrzebowalismy takiego czasu dla siebie. W donu pierwsze co zauważyłam to ze babcie spasly mi Franka taki sie pucek zrobil ze masakra. Jadl im przy kazdym posilku po 180 ml czyli 5 razy dziennie. Wazylismy ich wieczorem z ciekawosci i jak Franek byl 300 gram lżejszy to teraz dogonil brata. Do 5 kg brakuje im 20 gram! Jeszcze chwila i podwoja swoja wage urodzeniowa. -
Ale Wam zazdroszczę dziewczyny tego,ze już Wasze jedzą coś oprócz mleka..ja walczę dwa tygodnie przeszło i wszystko co wsadzę do buzki wypluja.niby nie widzę aby im niesmakowal smak tylko nie umieją łykać z łyżeczki.brak mi pomysłów jak je przekonać...
Pirelko i co ortopeda zalecił?
Fajnie Matylda,ze taki wyjazd Wam się trafil.Wy odsapneliscie,a synek się mocno dozywil:) tak to właśnie z babciami jest:)
Fairuza mam nadzieję,ze Paola już odpuściła.mize faktycznie to ząbki. -
nick nieaktualny
-
Twix_mama wszystkiego naj naj na te 5 miesięcy !
Jeszcze chwilka i zaczną jeść
Moje na początku nie chciały słoików jeść :p musiałam robić aż pojawiły się problemy brzuszkowe i wróciłam do tego jeczenia i już nagle smakowało :p
Tak na prawdę po 6 mcu zaczęły coś tam jeść wcześniej tylko łyżeczka dwie trzy max
My dziś po szczepieniu na pneumokoki... Czy któraś z was szczepila synflorixem?