Ciąża bliźniacz
-
WIADOMOŚĆ
-
Madzia słońce mi też lekarze mówili,by sie zbytnio nie cieszyć z bliźniaków tylko poczekać więc wiem przez co przechodzisz. Czekamy
koral ja przytyłam z 11 kg i po porodzie miałam na wadze mniej niz przed...no ale niestety nadrobiłam i teraz jestem 5 kg na plusie od wymarzonej wagi...czemu tak??no bo ja pracowałam na nochach 7 lat a tu nagle dniówki i organizm oszalał...poza tym były święta, non stop goście to i cos słodkiego na stole. jeszcze jedzenie prawie 24h na dobe bo jak małe nie śpią to i żołądek się odzywa...no i tak mam te 5 kg w dupie i udach...ćwczyć próbowałam ale one są jeszcze za małe ze nie dają mi godziny spokoju.....pozostaje czekać...
a Koral dasz radę- ja urodziłam w 38 tygodniu a ostatnie tygodnie to leżalam bo nic nie dało się zrobić...dasz radę mówie ci :* -
Koral pocieszjace że jak wszystko w brzuszku to po porodzie Ci nic z tych kg nie zostanie, a przy maluszkach jest zapewne tyle pracy, że resztę też spokojnie będzie można zgubić. Ulala 5 kg to nie dużo, wiosna idzie spacery z dziewczynami i spadnie:)
-
Dzień dobry,
Mój Październikowy wątek ma mnie totalnie gdzieś więc proszę was o odpowiedź. Nie umiem tej skali Beta HCG zrozumieć a wczoraj robiłam i chciałam sie dowiedzieć czy wynik 101384,0 jest prawidłowy w moim tygodniu?
Nie mam jak zrobić przyrostu bo wypada w Sobotę a u mnie wszystko jest wtedy nieczynne a w Poniedziałek idę do lekarza i wszystkiego sie dowiem, tylko ze do Poniedziałku zostało mi tak dużo i sie niecierpliwie a właściwie boje.
Proszę o odpowiedz.
Pozdrawiam i Koral trzymam kciuki za was -
natalia bo z ta betą własnie tak jest-że wachania u kobiet w tygodniach są takie duże że liczbami nie ma co sie przejmować- chodzi o przyrost.betę masz bardzo ładną i ciesz się tym
-
koral mierz cisnienie ale nie do przesady wystarczy z 3 razy na dzien po 10 min odpoczynku.ja mierzylam jak głupia kilkanascie razy dziennie a moj filip mi powtarzal ze wystarczy 3 razy.
ulala ja mam 3 kg na plusie i cos wiem o tym podjadaniu szczególnie nocnym jak sie wstaje na karmienie żeby sobie cukier podniesc dobrze ze mam jedno o 5 ranoUlala lubi tę wiadomość
-
Natalia J. wrote:Dzień dobry,
Mój Październikowy wątek ma mnie totalnie gdzieś więc proszę was o odpowiedź.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2014, 11:43
-
A ja miałam dzisiaj malutki zabieg u laryngologa- koagulacja naczynek w nosie i teraz siedzę i kicham i mam straszny katar.. Do tego mam kolejne tabletki i maści.. Jak ktoś popatrzy na ilość tabletek połykanych przeze mnie w ciągu dnia to pomyśli, że mój organizm jest jak u starszego człowieka..
-
Natalia J. wrote:Dzień dobry,
Mój Październikowy wątek ma mnie totalnie gdzieś więc proszę was o odpowiedź. Nie umiem tej skali Beta HCG zrozumieć a wczoraj robiłam i chciałam sie dowiedzieć czy wynik 101384,0 jest prawidłowy w moim tygodniu?
Nie mam jak zrobić przyrostu bo wypada w Sobotę a u mnie wszystko jest wtedy nieczynne a w Poniedziałek idę do lekarza i wszystkiego sie dowiem, tylko ze do Poniedziałku zostało mi tak dużo i sie niecierpliwie a właściwie boje.
Proszę o odpowiedz.
Pozdrawiam i Koral trzymam kciuki za was
Twoja beta jest jak najbardziej dobra. Ja w nieprawidłowej ciaży w 9 tc doszłam mas do 12 tys. NIe stresuj się. Będzie dobrze. A przy tak wysokiej, to nawet przyrostu nie ma potrzeby robić
-
natalia będzie dobrze. my baby mamy tendencję do szukania problemów tam gdzie ich nie ma- ciesz sie betą i tyle
moja teściowa chrapie jak stary motor hehe dziewczyny już w czwartek lecim do polski -
W sumie to Ci zazdroszczę tego chrapnia mnie to strasznie usypia a przez ciąże cierpię na bezsenność nocą. Za dnia oczywiście jestem jak nemo Mój chrapie bardzo rzadko (częściej ja;) ) wiec nie pomaga
P.s. W profilowym jest mój aktualny ośmio tygodniowy brzuszekWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2014, 23:06
-
ładny brzusio i już widoczny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2014, 11:49
kark, Magdzialenka lubią tę wiadomość
-
aj jest roboty ale one są tak pocieszne śmieszki małe,że z jednym dzieckiem w domu to chyba nudno
Natalia J. lubi tę wiadomość