Ciąża bliźniacz
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurde mam dylemat,bo za tydzien lecimy na 4 tyg do Polski i właśnie przeczytałam,że nie wskazane jest latać do 3-miesiąca wrr i co tu teraz zrobic jak wakacje zaplanowane i bilet kupiony.
-
tutaj nie da rady zadzwonic bezposrednio do lekarza a mój w Polsce wyjechal na urlop.Kurde niektóre latały na poczatku bo nie wiedzialy ze sa w ciązy i było ok a niektóre zaczeły potem plamic.
-
maja35 wrote:Kurde mam dylemat,bo za tydzien lecimy na 4 tyg do Polski i właśnie przeczytałam,że nie wskazane jest latać do 3-miesiąca wrr i co tu teraz zrobic jak wakacje zaplanowane i bilet kupiony.
zapytaj lekarza koniecznie, i nie czytaj co piszą w internecie... ja leciałam na wakacje do grecji w 13 tygodniu, a mam dwójkę w sobie i też czytałam w internecie że absolutnie nie wolno latać w ciązy bliźniaczej. Moja lekarka powiedziała, że w niczym, to nie przeszkadza, i że dzieci w brzuchu nawet nie odczują lotu. Jeśli Twoja ciąża przebiega bez komplikcaji to na pewno lekarz wyrazi zgode:) -
cześć dziewczyny wczoraj bylam u lekarze i dzieciaczki przestały rosnąć tyle ile lekarz by oczekiwał Patryk waży 2400 a Lena 2600 w 37 tyg i dlatego zdecydowali się na wywołanie u mnie porodu jestem umówiona na 9 rano w poniedziałek boję się strasznie bo rodzę siłami natury trzymajcie kciuki za naszą trójeczkę jeśli mogę prosić wszystkie Was gorąco pozdrawiam i całuje
Simba lubi tę wiadomość
-
Gośśśka bardzo mocno trzymam kciuki !!
A ja się pochwalę
12 czerwca 2014 r. o godzinie 13:50 na świat przyszła Zuzia, a o 13:51 dołączył do niej Karolek
maja GRATULUJE i trzymam kciuki !Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 18:55
Gośśśka, kada24, Martynika, MistrzyniWKochamCieMisiu, Likable, Camille87, Paulina1986, darijka, Fairuza lubią tę wiadomość
-
zielona_kropeczka gratuluję a jak waga jeśli mogę spytać ja się boję o te moje maleństwa,wagę mają taką kruchą a już muszą się urodzić no nic tak będzie dla nich lepiej skoro u mnie w brzuszku już nie mogą przybierać na wadze ......dzięki dziewczyny za kciuki uffff dam znać jak dojdę do siebie po porodzie,mam nadzieję że urodzę w poniedziałek a nie w któryś z kolejnych dni poza tym 23 czerwca jest dzień ojca i moj M miałby wspaniały prezent
-
zielona_kropeczka wrote:Gośśśka bardzo mocno trzymam kciuki !!
A ja się pochwalę
12 czerwca 2014 r. o godzinie 13:50 na świat przyszła Zuzia, a o 13:51 dołączył do niej Karolek
maja GRATULUJE i trzymam kciuki ! -
Zielona kropeczka - gratuluje i Cieszę się,że maluszki są juz na świecie całe i zdrowe.
Guśśśka trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie i szybki poród. Ja myślę,że waga Twoich maluszków nie jest taka mała.Będę czekała na wieści.Gośśśka lubi tę wiadomość
-
dziekuję dziewczyny :* ja już zmykam sorrki że wpadłam tylko na chwilkę ale mam nadzieje że rozumiecie jestem taka zakręcona cały czas myślę tylko o tym porodzie więc nie nadaję się za bardzo jednak do rozmowy jeszcze raz dzięki za słowa otuchy i przesyłam buziaki ....dam znać po wszystkim :*
-
Madlen222 wrote:Hej Mistrzyni!! jak tam się czujesz? jak dzieci? ja od środy mam założony pessar bo mi się szyjka skracała, ale to pewnie już wyczytałaś...znasz może długość swojej szyjki aktualnie? pozdrawiam
Dobrze, że masz założony pessar, teraz leż jak najwięcej i wypoczywaj. Musi być dobrze! Niestety nie wiem jaką mam szyjkę macicy, jak nie zapomnę (bo jak z listą pytań do lekarza nie pójdę to zawsze połowa pytań wyleci z głowy) to zapytam się o nią.
Gośka - trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie!
zielona_kropeczka i Maja - wieeeeelkie gratulacje! Jak Wam dobrze, że macie już pociechy przy sobie teraz życzę powodzenia w dalszych trudach i radościach bycia mamąWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 10:44
Gośśśka lubi tę wiadomość