Ciąża po 30-stce :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny. Wszystko ok. Wg dlugosci fasola jestem w 9tyg1d .serduszko bije. Duzo nie widzialam bo zrobil mi usg b szybko przez brzuch. Do tego zalozyl mi karte ciazy i pobral krew do bad genetycznego. Do stycznia mam spokoj
kamenkaa, Est, grosz_ek lubią tę wiadomość
-
o to super widzisz a tak sie martwilas;) ja mam prentalne 16.12 tez sie mega denerwuje i boje co bedzie...............a potem wizyta w styczniu..
dziewczyny kupujecie tu abonament na bella?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2015, 18:04
Ollaala lubi tę wiadomość
-
kamenkaa wrote:jej ja sie tak tego boje ze masakra zawsze jest ten stres sama rozumiesz........
-
kamenkaa wrote:Est a polec jakies inne mi portale bo ja stara zacofana nie wiem heheh
Ja mam aplikację Moja Ciąża (ikonka z pomaranczowym dzidziusiem) i ona mi liczy tygodnie i pisze wszystko na temat tygodnia, w którym jestem.
Wpisuję też swoją wagę. Więcej nie potrzebuję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2015, 19:00
kamenkaa lubi tę wiadomość
-
kamenkaa wrote:dziewczyny kupujecie tu abonament na bella?
ja wykupiłam pod wpływem namowy koleżanki i wypełniam kalendarz w miarę systematycznie. i nawet nie pomyślałam, że mogę skorzystać z darmowych aplikacji, bo pewnie wtedy bym się zastanowiła nad tym abonamentem.kamenkaa lubi tę wiadomość
-
kamenkaa wrote:ja mam prentalne 16.12 tez sie mega denerwuje i boje co bedzie
o, jak ja się denerwowałam. miałam usg i badania z krwi, wyniki usg od ręki a z krwi bodajże po tygodniu. na drugie prenatalne poszedł ze mną mąż, ale wtedy to już samo usg, za to maleństwo większe i zrobili nam usg w 3d.
nie denerwuj się, na pewno wszystko będzie dobrze.
-
nowatorka wrote:No wiem ja tez sie bede tego bala. A tobie robil tez test z krwi? Mi pobral dzisiaj i powiedzial ze nie da mi wynikow do nastepnej wizyty kiedy to polaczy je z usg i wtedy mi da ostateczny wynik.
Nie kochana nie pobierał mi krwi ..........
grosz_ek stres zawsze będzie ... ale musze dac rade......
Ollaala lubi tę wiadomość
-
grosz_ek wrote:nie, na szczęcie nie cierpię na bezsenność. śpi mi się bardzo dobrze -oczywiście z przerywnikami na siusiu
Zazdroszczę.. Ja mam lepsze i gorsze dni, dzisiaj było super, spalam jak dziecko ale czasami leżę do 3 w nocy i nic, choćbym nie wiem jak była zmęczona.